Ontmoet de kantoren van de Fiscale Bedrijvendag 2022!

Ontmoet de kantoren van de Fiscale Bedrijvendag 2022!

18/04/2022

ABAB  
ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Door onze brede dienstverlening kunnen we klanten van een compleet advies voorzien. Ben je op zoek naar een stageplaats, afstudeeropdracht of werkstudentschap? Dan biedt ABAB je een mooie kans om kennis en ervaring op te doen binnen jouw vakgebied én daarbuiten. 

Met vijftien vestigingen is ABAB sterk vertegenwoordigd in Zuid-Nederland. Afhankelijk van je functie werk je vanuit één of meerdere locaties. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van ABAB

Accon AVM 
Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 38 lokale kantoren ruim 21.000 klanten in de agrarische sector, het MKB en instellingen in de non-profit sfeer. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.  

Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm -ers bewijzen dat elke dag. 
Bij acconavm zijn we net zo ondernemend als onze klanten. Als ambitieuze stagiair, starter of professional profiteer je daar direct van. Je hebt al snel contact met ondernemers, bezoekt klanten op locatie en ziet dan ook veel bedrijven vanbinnen. Naast je vakkennis ontwikkel je zo je communicatieve en commerciële vaardigheden, waardoor je sneller groeit naar de rol van zelfstandig adviseur of accountant.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Accon AVM

AKD 
Vanuit onze vestigingen in de Benelux assisteren en adviseren de fiscalisten van AKD onze cliënten proactief bij de vele en snel opvolgende wijzigingen van nationale en internationale fiscale regels. AKD telt ruim 20 belastingadviseurs, en daarbij tellen we nog ruim 250 advocaten en notarissen. 

Wij staan zowel nationale als internationaal opererende bedrijven als vermogende particulieren bij. Onze adviseurs hebben vergaande fiscale kennis, zoals internationaal, vennootschaps- en dividendbelasting, omzetbelasting, inkomsten- en loonbelasting, overdrachtsbelasting.  Ook helpt een team met fiscaal aangiftewerk.  

Gedurende het hele jaar hebben wij ruimte voor student-stagiaires op onze vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam!  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van AKD

Alfa Accountants en Adviseurs 
Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, onze medewerkers als voor de maatschappij. Vanuit 35 vestigingen werken wij samen met 1000 medewerkers aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier. Bij Alfa krijg je de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Zo kun je uitblinken in wat voor jou belangrijk is en groot worden in wat echt telt. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Alfa accountants

Baker Tilly 
Baker Tilly is een accountancy en belastingadvies kantoor. Met bijna 1000 collega’s werken wij vanuit 14 verschillende locaties door Nederland. Naast de Audit, MKB Accountancy & Advies en fiscale afdeling, heeft Baker Tilly ook nog verschillende specialismen. Als bedrijf focussen wij met name op mkb-bedrijven zoals veel familiebedrijven en de publieke sectoren. Bij Baker Tilly staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Of je nu je eerste stappen zet binnen je vakgebied of met meer ervaring bij ons aan de slag gaat: Baker Tilly helpt je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Baker Tilly.

BDO 
BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van fiscaliteit, accountancy en consultancy. Met 2.600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Met eigen klanten - van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot familiebedrijf. Als iets ons typeert, is het wel onze persoonlijke benadering. We zijn een kantoor waar iedereen zichzelf mag zijn en willen een weerspiegeling vormen van de maatschappij. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van BDO

Belastingdienst 
Zorgen dat Nederland financieel gezond blijft. Dát doen wij. 

Op veel plekken in Nederland kun je werken in de fiscaliteit, maar er is er maar één waar dat kan op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering. Als fiscalist bij de Belastingdienst liggen je werkzaamheden in het verlengde van maatschappelijke ontwikkelingen en politieke beslissingen en draag je bij aan een financieel gezond Nederland. Ontdek wat jij kan doen. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van de Belastingdienst

Deloitte 
Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met meer dan 6.500 mensen in 15 kantoren in heel Nederland is Deloitte een van de grootste professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering. Wij kunnen dit alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Studenten met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken. We streven om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Let’s connect for impact. 

EY
Bij EY werk je aan mooie complexe, projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. Binnen de Tax praktijk onderscheiden wij verschillende Sub-Servicelines, waaronder International Tax & Transaction Services, Indirect Tax, Global Compliance and Reporting, People Advisory Services en Business Tax.
Binnen EY geloven wij dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. We kijken daarom niet alleen naar je studierichting, maar ook naar je complete persoonlijkheid en interesses. Samen ontdekken wij waar jouw talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf. Bring yourself, build your future!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van EY.

Flynth 
Flynth is jong, fris en Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. We werken voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor heel specifieke klanten zoals agro-ondernemers en onderwijsinstellingen. Flynth stimuleert een grote diversiteit aan ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. 

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Maar ook werken in een collegiale omgeving met bevlogen vakspecialisten! In onze enthousiaste teams worden jouw initiatief en inbreng als professional gewaardeerd. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Flynth

Grant Thornton 
Grant Thornton is een internationaal accountancy- en advieskantoor met in Nederland zo'n 6000 collega's (waarvan ongeveer 150 fiscalisten) en wereldwijd 56.000 collega's in meer dan 140 landen. Binnen de organisatie zijn er verschillende fiscale praktijken: zo heeft elke vestiging een algemene mkb-praktijk, en zijn er verdeeld over Rotterdam, Amsterdam en Gouda een aantal specialistische afdelingen op het gebied van BTW, transfer pricing, internationale loonbelastingen, tax technology en internationale vennootschapsbelasting. Kansen om je te ontwikkelen als werkstudent of junior zijn er voldoende. We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten op de Fiscale Bedrijvendag van Christiaanse-Taxateur en jullie meer te vertellen! 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Grant Thornton

HLB 
HLB Blömer en HLB Den Hartog vertegenwoordigen onze kantoren in Midden Nederland. Wil jij werken voor een open, informeel en betrokken kantoor? Vind jij kwaliteit en vooruitstrevendheid belangrijke kernwaarden? Maak dan nader kennis met onze kantoren HLB Blömer en HLB Den Hartog. Ieder jaar zijn wij op zoek naar talentvolle studenten en starters. Wij bieden (afstudeer)stages, werkstudentschappen en startersfuncties aan. Voor scripties kunnen wij in overleg bepalen of dit gericht is op een praktijkcase bij één van onze klanten of dat je meer theoretisch aan de slag gaat. Daarnaast ga je alvast jouw eerste ervaring in de praktijk op doen.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van HLB

Houthoff 
Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Greater China, Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen. 

WHAT'S IN IT FOR YOU? 
Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale focus. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Hierbij helpen wij jou graag.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Houthoff

Loyens & Loeff 
Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten. 

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azie en de VS. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Loyens & Loeff

Mazars 
Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie. Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Omdat onze mensen het succes bepalen, kan het zijn dat niet iedereen bij onze organisatie past. Mazars, the smart choice. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Mazars

Meijburg & Co. 
Meijburg en Co is het grootste zelfstandige fiscaal advieskantoor van Nederland, met ruim 650 medewerkers. Hoge kwaliteit, expertise, een proactieve benadering en snelle respons. Dit zijn enkele van de kenmerken die Meijburg & Co hebben gemaakt tot een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland. Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend fiscalist begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in je individuele ontwikkelingstraject en daarmee in je toekomst. ‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie. Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Meijburg & Co

Moore DRV 
Als belastingadviseur bij Moore DRV zet je je iedere dag in voor klanten in de echte economie. Dit zijn vaak eigenaren of bestuurders van (middel)grote familiebedrijven, zowel nationaal als internationaal opererend. Dat vergt een speciale aanpak: de structuur van het familiebedrijf vraagt om een fiscalist die meedenkt, kansen ziet, risico’s onderkent en deze ook durft te benoemen. Vanaf het begin van je fiscale carrière zit je met de ondernemer aan tafel en krijg jij gelijk verantwoordelijkheden. Zie jij graag resultaat van jouw harde werk? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie en die het plezier van haar werknemers vooropstelt 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van DRV

NautaDutilh 
Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. Wij bieden elke maand doorlopend studentstages aan. Dit is een leuke, leerzame manier om ons kantoor te leren kennen en mee te werken aan interessante zaken. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. We hebben stageplaatsen beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York.  

PKF Wallast 
PKF Wallast is anders. Voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij zijn niet de grootste en willen dat ook niet zijn. Maar als je kijkt naar onze omzet per medewerker, staan wij al jaren in de top 5 van de Top 30 Accountancy kantoren. Maar wij begrijpen dat je naast je werkleven ook nog een sociaal leven hebt. Van 9 tot 5 en toch in de top vijf, dat is wat ons kenmerkt. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van PKF Wallast

PwC 
PwC is een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen, waarvan ruim 4.400 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 

Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen  tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere  periode  naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van PwC

RSM 
Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; verspreid over negen vestigingen met ruim 600 professionals. RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie. Op onze belastingadviesafdelingen ligt de focus niet alleen bij fiscale deadlines en wet- en regelgeving, maar zijn we het gehele jaar door betrokken adviseurs en sparringpartners op tal van gebieden. Het werkgebied van onze belastingadviseurs omvat ieder fiscaal vraagstuk, zowel nationaal als internationaal. Je kunt bij ons aan de slag als werkstudent fiscaal, transfer pricing of BTW. Bij dit alles zal je begeleid worden door 1 of 2 mentoren. Zo breng jij jouw kennis écht in praktijk. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van RSM

Ruitenburg 
Ruitenburg is een advies- en accountantskantoor. Verspreid over onze vier vestigingen in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis werken ruim 270 medewerkers. Wij verzorgen cijfers waar ondernemers op kunnen vertrouwen en zorgen dat zij aan alle fiscale verplichtingen voldoen, maar wij zijn vooral ook (mede-)architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Dat betekent dat we geen ellenlange rapporten maken, maar duidelijke adviezen geven en met ondernemers meedenken over organisatievraagstukken. Nieuwe ontwikkelingen houden wij scherp in de gaten en we delen onze kennis graag via blogs en kennisbijeenkomsten. Omdat bij ons veel verschillende specialisten werken kunnen we klanten efficiënt en volledig van dienst zijn. Dat maakt ons uniek.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Ruitenburg

Schipper Accountants 
Wij zijn Schipper Accountants

Bij Schipper Accountants kijken we naar wie je echt bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Dat vormt jou én je toekomst. Persoonlijk contact en individuele carrièrekansen staan voorop, want iedereen is anders. Een goede werk-privébalans is essentieel en onze informele organisatie geeft je verantwoordelijkheid, afwisseling en vrijheid! 

Daar zou je toch voor tekenen? 

Meer weten? Kijkd an op het kantoorprofiel van Schipper Accountants

Van Doorne 
Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 215 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Van Doorne

Van Oers 
Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Van Oers

Visser & Visser 
Met ruim 400 medewerkers biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers.  

Vanuit onze organisatie vinden we het belangrijk om te blijven investeren in jong talent. Aandacht voor onze klanten vinden we net zo belangrijk als de ontwikkeling en (persoonlijke) groei van onze medewerkers.  

Daarom bieden we jou als student fiscaal diverse mogelijkheden om direct in de praktijk aan de slag te gaan. Je kunt het werkveld in, krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheden en kunt tegelijkertijd verder met leren en ontwikkelen. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten liggen en zoeken we naar manieren om die zo goed mogelijk te benutten. Kom jij bij Visser & Visser aan je carrière bouwen? 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Visser & Visser.