AKD

AKD is een van de grote kantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Bij ons werken ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support: aanpakkers en teamspelers met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Dat is wat ons bindt. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben. Denk daarbij aan fusies en overnames in de Benelux, China, Rusland en Japan, maar ook aan bestuursrechtzaken op het allerhoogste niveau, tot aan de minister aan toe. Of werken aan de grootste arbitragezaak uit de geschiedenis en fiscaal adviseren aan een breed palet van klanten – we doen het allemaal.

We doen dit met een grote en diverse groep mensen. Want wij geloven dat je de beste en meest creatieve oplossingen en adviezen krijgt door het hebben van diverse teams. Een voorwaarde daarvoor is dat je jezelf kunt zijn – want dan pas kun je het beste uit jezelf halen. Diversity & Inclusion is daarom bij ons meer dan een mooie tekst op de website. Wij werken elke dag aan een open, divers, veilig en inclusief kantoor.

Fiscaliteit bij AKD
Vanuit onze kantoren in de Benelux, assisteren en adviseren de fiscalisten van AKD onze cliënten proactief bij de vele en snel opvolgende wijzigingen van nationale en internationale fiscale regels. AKD telt ruim 20 belastingadviseurs, en daarbij tellen we nog ruim 250 advocaten en notarissen.

Wij staan zowel nationale als internationaal opererende bedrijven als vermogende particulieren bij. Onze adviseurs hebben vergaande fiscale kennis, zoals internationaal, vennootschaps- en dividendbelasting, omzetbelasting, inkomsten- en loonbelasting, overdrachtsbelasting. Veel van onze fiscalisten kennen het bedrijfsleven vanbinnen waardoor onze advisering van een bijzondere pragmatische aanpak getuigt.

Om de fiscale advisering ook op juiste manier in de belastingaangiften te kunnen verwerken helpen wij ook graag met fiscaal aangiftewerk. Hiervoor bestaat een team van ervaren aangiftespecialisten.

Stage Fiscale praktijk bij AKD Gedurende het hele jaar hebben wij ruimte voor student-stagiaires op onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam én Eindhoven.

De groei en ontwikkeling van onze mensen vinden we belangrijk, en die stoppen nooit. Daarom krijgt iedereen de allerbeste opleidingen en persoonlijke begeleiding via ons eigen opleidingshuis, AKDMY.

Kennismaken? Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van vacatures voor studenten en starters, en de contactgegevens van onze campus recruiter Carnôt Hunte. Ook kun je mailen naar recruitment@akd.eu.