Grant Thornton

Grant Thornton accountancy, tax, advisory & you

‘’Ik voel me hier thuis. Dat komt vooral door collega’s en de open deur cultuur. Ik heb echt het gevoel dat ik helemaal mezelf kan zijn’’

- Aliriza, assistent audit

Werken in een team waar jouw talent ertoe doet

Als jij het in je hebt, krijg je bij Grant Thornton meteen alle ruimte. Om je talent te laten zien. Om baanbrekend werk te verzetten voor toonaangevende klanten. Of het nu gaat om belastingadvies, (duurzame) verslaglegging, cybersecurity of impactdashboards: we willen dat jij impact maakt. impact. Want bij ons draait het om jou: niet alleen kun je helemaal jezelf zijn, maar je wordt vanaf het begin serieus genomen. Je draait volop mee, met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort en de juiste begeleiding. Jij krijgt de kans je potentieel meteen te laten zien. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je je empowered voelt om die extra stap te zetten. En we moedigen diversiteit en inclusie aan zodat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Jij maakt het verschil

Wij zoeken mensen die meer brengen dan enkel hun vakkennis. Mensen die met hun persoonlijke eigenschappen zichzelf en elkaar uitdagen om nieuwe oplossingen en mogelijkheden te verkennen. Door jouw persoonlijke interesses en talenten in het vak te stoppen maak je jezelf en onze dienstverlening nog beter.

Investeren in jouw groei als student of starter.

Met wereldwijd vestigingen in meer dan 137 landen en in Nederland kantoren op 7 locaties brengen onze 680 collega’s in Nederland expertise van wereldformaat dichtbij huis. Het beste van twee werelden dus, met volop ruimte om te groeien. We stimuleren je om multidisciplinair samen te werken en investeren in jouw groei. Dat doen we zo:

  • Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal. Medewerkers krijgen de kans om [internationaal) cursussen en bijeenkomsten te volgen. Uitwisseling met een vestiging in een ander land behoort tot de mogelijkheden.
  • Ben je werkstudent? Dan kun je bij ons naast je bachelor- of masteropleiding praktijkervaring opdoen, binnen onze praktijken. De periode en het aantal dagen stemmen we samen met jou af.
  • Zoek je een bijgaan of (afstudeer)stage? Wij hebben de mogelijkheden.
  • Heb je je vwo-, mbo-, bachelor- of masterdiploma [bij na) op zak? Wij hebben diverse startersfuncties binnen accountancy, (international) tax en onze adviespraktijk .
  • Als starter volg je bij ons de traineegame: een programma waarin je de organisatie, het internationale netwerk én elkaar beter leert kennen. We sluiten altijd af in Londen waarbij je kennis maakt met ons internationale netwerk.
  • Als starter kun je kiezen uit een ruim opleidingsaanbod. Een cursus mindfulness of assertiviteit? Je vindt altijd een cursus die bij jou past. Mogelijkheden zijn er genoeg, kansen grijp je zelf.   
  • Voor collega’s tot 30 jaar organiseert Young GT leuke events zoals beachvolleybal, een race experience of een lagerhuis debat.

Start je carrière met impact.

Ben jij klaar om te beginnen met het echte werk? Ga voor meer informatie en onze vacatures naar www.grantthornton.nl/carriere Of drink een (online) kopje koffie met een van onze recruiters. Contacteer ze via recruitment@carrierebijgt.nl of 088 676 9000. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!