Flynth

Maak het verschil!

Werken bij Flynth adviseurs en accountants betekent dat jij het verschil kunt maken. Omdat jij werk wilt doen dat ertoe doet. Omdat je hecht aan plezier in je werk en jij je graag verbindt met de regio waar je woont en werkt.

Wie zijn wij?
Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Professioneel en persoonlijk betrokken, zo moet je ons zien. Ideaal voor als je ambities hebt en graag iets betekent voor de klant, de maatschappij en jezelf. 

Werk dat ertoe doet
Bij ons werken accountants vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid, omdat cijfertjes alleen geen voldoening geven. Wij helpen organisaties graag met kennis en ideeën. Mooi voorbeeld is ons partnerschap met Agriterra, waarin we veelal in ontwikkelingslanden actief zijn. 

Werken met plezier
Werken bij Flynth betekent jezelf kunnen ontwikkelen. Bij ons kun je diverse trainingen volgen, waarmee jij je talenten kunt versterken. Ook typisch Flynth: een goede werk-privébalans. Je kunt bij ons bijvoorbeeld parttime werken, flexibel je werktijden indelen en thuiswerken. Geen file, geen stress! Wij werken in enthousiaste, multidisciplinaire teams, waarin je heel collegiaal met elkaar omgaat. 

 Werken in jouw regio
Geen regio in Nederland of er is wel een Flynth-vestiging. Voor jou een uitgesproken kans om in je eigen regio aan de slag te gaan. Zo kun jij voor lokale en regionale ondernemers het verschil maken in jouw eigen regio. 

 Aan de slag!
Wil jij een stage of afstudeeropdracht bij ons doen? Dit kan op alle vakgebieden, kijk hiervoor op onze website. Je bent bij ons verzekerd van een uitstekende begeleiding en een brede kennismaking. Dat geldt ook voor starters. 

Meer weten over Flynth?
Kijk op onze website of neem contact op met onze campusrecruiter José Cats via jose.cats@flynth.nl