Visser & Visser

Met ruim 400 medewerkers biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers. Vanuit onze organisatie vinden we het belangrijk om te blijven investeren in jong talent. Aandacht voor onze klanten vinden we net zo belangrijk als de ontwikkeling en (persoonlijke) groei van onze medewerkers.

Daarom bieden we jou als student fiscaal diverse mogelijkheden om direct in de praktijk aan de slag te gaan. Je kunt het werkveld in, krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheden en kunt tegelijkertijd verder met leren en ontwikkelen. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten liggen en zoeken we naar manieren om die zo goed mogelijk te benutten. Kom jij bij Visser & Visser aan je carrière bouwen?

In 2021 werd Visser & Visser beste zakelijke dienstverlener in de categorieën Accountancy én Fiscaal advies. Ook wonnen we de allereerste Tax Innovator Award. Hier wil je toch werken?

Bekijk de mogelijkheden op www.werkenbijvisser-visser.nl of neem contact op met Annick Begeer door te mailen naar hr@visser-visser.nl of haar te bellen op 088 33 77 200.