Moore DRV

 

Werken in de echte economie

Wij zijn Moore DRV. En wij werken in de echte economie. De economie waar Nederland op draait. De economie die groeit door persoonlijke passie en ondernemerschap.

Ondernemen in de echte economie

Met waardering kijken wij naar ondernemers in de echte economie. Ondernemers die langetermijnresultaten belangrijker vinden dan het snelle gewin. Die hun cliënten en medewerkers bij naam kennen en hun bedrijf van haver tot gort. Die een duidelijke koers bepalen. En snel bijsturen als zich een mooie kans voordoet. Voor die ondernemers willen wij het topkantoor zijn. Daarom zijn we nauw betrokken. Doen we ons uiterste best hun bedrijven net zo goed te doorgronden als zij zelf. Want alleen wie breed kijkt, ziet de samenhang, de mogelijkheden en de risico’s.

Eigen initiatief gevraagd

Wij zijn ervan overtuigd dat we dan ook optimaal gebruik moeten maken van ieders capaciteiten. Alleen dan zijn we een topkantoor. We leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke kwaliteiten. Maar we kijken vooral naar jouw ondernemerschap en gedrevenheid. We dagen je uit om ook buiten de kaders van je opdracht mee te denken. Want eigen initiatief, daar houden we van.

Werken bij Moore DRV?

Verwacht bij ons geen grote ego’s of ellebogenwerk, maar benaderbare professionals die samen verder komen. Die samenwerken in een ondernemende, innovatieve en ambitieuze cultuur. Waar oog is voor elkaar en waar hard wordt gewerkt, maar niet ten koste van je privéleven. En waar we voor uitstekende professionals altijd plaats maken.

Collega Jesper Wiegmans, Belastingadviseur Moore DRV, vertelt: ‘Als young professional bij Moore DRV word je ook betrokken bij interne projecten. Naast mijn werkzaamheden als belastingadviseur krijg ik de ruimte om andere initiatieven te ondernemen. Zo merkte ik dat er onder jonge Moore DRV’ers behoefte was aan een vaktechnisch overleg. Ik heb samen met de voorzitter van Bureau Vaktechniek Fiscaal toen een bijeenkomst georganiseerd. Inmiddels ben ik nauw betrokken en organiseer ik het jonge fiscalisten overleg, het vaktechnisch overleg voor young professionals’.

Wil jij meer weten over werken bij Moore DRV? Neem contact op met onze Corporate Recruiter via 06 29 64 12 55 of a.van.der.reest@drv.nl om de mogelijkheden te bespreken, of bezoek alvast onze website om de actuele vacatures te bekijken!