Schipper Accountants

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die ons dagelijks drijven. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

Schipper Accountants is een full-service accountants- en advieskantoor met dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon helpen we ondernemers te ondernemen met vertrouwen. Vanuit onze sterke regionale binding en hoge betrokkenheid staan we naast de ondernemer voor professionele dienstverlening en persoonlijk advies. Met ruim 80 jaar werkervaring, circa 350 medewerkers en 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland behoort Schipper tot de top 25  accountants- en advieskantoren in Nederland.

Onze fiscalisten kennen de actuele wet- en regelgeving. En dat niet alleen. Ze begrijpen ook hoe deze regels zich verhouden tot een bedrijf. Dit stelt ze in staat kansen te signaleren, risico’s te voorkomen en fiscaal zo gunstig mogelijk aan alle geldende regels te voldoen. Om dit goed te doen, is niet alleen fiscale kennis nodig, maar ook persoonlijke betrokkenheid.

Op iedere vestiging hebben wij een groot fiscaal team beschikbaar. Zij weten vrijwel alles van belastingen en fiscale regels. Daarnaast is er sprake van een optimale samenwerking met specialisten van andere vestigingen. Btw, internationaal belastingrecht of vennootschapsbelasting; samen hebben we alle kennis in huis.