BDO

Jouw ideale start van een carrière in de accountancy begint in de Auditpraktijk van BDO

BDO is een internationale, multidisciplinaire accountancy- en adviesorganisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Met meer dan 1.400 vestigingen en 67.000 professionals in 158 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationale onderneming werkt…  met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Met onze Startersacademie, persoonlijke coaching en programma’s voor talentontwikkeling én training on the job helpen we jou het beste uit jezelf te halen. 

 

Mogelijkheden voor jou

De start van jouw carrière bij BDO kan op verschillende manieren en is geheel afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Wij bieden zowel voor bachelor- als masterstudenten werkstudentschappen aan op onze fiscale praktijk. Tijdens een werkstudentschap werk je 2 á 3 dagen per week mee met onze belasting adviseurs. Je maakt kennis met alle aspecten van de allround adviespraktijk, maar kunt ook kiezen voor een specialisme. Je doorloopt het gehele traject van de fiscale dienstverlening naar onze klanten. Als werkstudent bij BDO leg je de basis voor een carrière als belastingadviseur. 

 

Interesse? 

Lijk het jou leuk om aan de slag te gaan als werkstudent bij BDO of de mogelijkheden te bespreken als starter, neem dan contact op met Laura Nieuwenburg, Campus Recruiter, tel: 06 – 36 33 87 35. Of bezoek onze website voor meer informatie en al onze mogelijkheden: https://werkenbijbdo.nl/