Accon AVM

Achter de 47 lokale kantoren van Accon■avm gaat een landelijk opererende, ambitieuze en daadkrachtige advies- en accountantsorganisatie schuil. Vanuit een positie dichtbij de klant bundelen we met 1600 collega’s onze kennis en ervaring. Daarnaast doen we veel investeringen in menselijk kapitaal en ICT en zetten we onze vaardigheden en expertise om in voordelen voor ondernemers in de agrarische sector en het MKB en voor instellingen in de non-profit sfeer.

Accon■avm is in 1917 opgericht als gespecialiseerd boekhoudkantoor. Door de jaren heen ontwikkelde onze organisatie zich tot een full service accountants- en adviesorganisatie met een klantenkring in de agrarische sector, het MKB en de overheid/non-profit. In deze markten zorgen onze ambities, kwaliteit, ervaring, cultuur en specifieke organisatiestructuur voor het onderscheid naar onze klanten. Niet voor niets hebben we dit jaar een 7.6 gekregen van onze klanten, zij waarderen met name onze betrouwbaarheid, deskundigheid, kennis van de branche en onze klantgerichte instelling! Onze organisatie typeert zich door de volgende kenmerken: no nonsense, praktisch, informeel, dichtbij en daadwerkelijk betrokken.

Wij bieden starters een interessante loopbaan binnen een van onze diensten: onder andere accountancy (AA en RA), belastingadvies, juridisch advies of werkgeversservice. Je krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door middel van vakgerelateerde opleidingen en algemene vaardigheden die we incompany organiseren. Daarnaast hebben we een ruim opleidingsbudget om maatwerkopleidingen te bieden. Doorgroei kan bij ons twee kanten uit: wanneer je een specialistische (interne) rol ambieert kan je je binnen je vakgebied ontwikkelen naar de functie van specialist en vervolgens teamleider. Wanneer je een externe rol ambieert kan je doorgroeien naar de functie van (aspirant) accountmanager en manager. Uiteraard kan je daarna verder in de lijn ontwikkelen naar de functie van kantoorvoorzitter, regiodirecteur en zelfs voorzitter van de Raad van Bestuur!

Onze klantenportefeuille biedt onze medewerkers veel afwisseling! Zo zit je de ene dag aan de keukentafel van een middelgroot of grote agrarische onderneming en zit je de andere dag in de bestuurskamer van een van onze voetbalclubs zoals Heerenveen, Groningen en RodaJC, die we tot onze klanten mogen rekenen. We werken in clusters die over de vestigingen en de regio’s heen werken, waardoor je veel samenwerkt met je collega’s.

Binnen ons bedrijf krijg snel de kans om bij de klant aan tafel te zitten en zie je de volle breedte van onze dienstverlening maar ook die van onze klanten!

Interesse of wil je meer weten over accon■avm? Neem een kijkje op onze website www.werkenbijacconavm.nl of neem contact op met onze campusrecruiter Kim van de Steeg via 06 - 82420458