HLB

Over HLB

Bij HLB werk je voor een wereldwijd advies- en accountantsnetwerk. Met deze expertise adviseer je ondernemingen in jouw regio. Je werkt met het MKB, familiebedrijven en publieke organisaties. Je verzorgt niet alleen de cijfers, maar adviseert hen ook hoe financieel gezond te blijven, te groeien en zelfs internationaal te gaan.

Het HLB-netwerk staat bekend om goede kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Dat schreeuwen we niet van de daken, al zouden we dat best meer mogen doen. De basis van onze kwaliteit is vertrouwen. Vertrouwen tussen ons en onze klanten. En vertrouwen in de kracht van vernieuwende oplossingen. We richten onze blik vooruit. Helpen klanten en elkaar om succesvol te zijn en te ontwikkelen. Samen werken we aan morgen.

Volop ontwikkelingsmogelijkheden
Welke rol je ook vervult, van stagiair tot partner, jouw ontwikkeling staat binnen HLB centraal. We bieden een aantrekkelijke studieregeling en persoonlijke begeleiding. Misschien wil je je graag specialiseren, of leiding leren geven. Bij ons word je gestimuleerd om je eigen ambities waar te maken. Want jouw ontwikkeling, daar wordt heel HLB beter van.

Ieder jaar zijn wij op zoek naar talentvolle studenten en starters. Wij bieden (afstudeer)stages, werkstudentschappen en startersfuncties aan. Voor scripties kunnen wij in overleg bepalen of dit gericht is op een praktijkcase bij één van onze klanten of dat je meer theoretisch aan de slag gaat. Daarnaast ga je alvast jouw eerste ervaring in de praktijk op doen.

HLB Blömer en HLB Den Hartog vertegenwoordigen onze kantoren in Midden Nederland. Wil jij werken voor een open, informeel en betrokken kantoor? Vind jij kwaliteit en vooruitstrevendheid belangrijke kernwaarden? Maak dan nader kennis met onze kantoren HLB Blömer en HLB Den Hartog.

Voor vragen over het kantoor HLB Blömer in regio Utrecht kun je terecht bij Joyce van der Kolm te bereiken via +31628497934 / j.kolm@hlb.nl.
Wil je meer weten over HLB Den Hartog in regio Rotterdam en Den-Haag neem dan contact op met onze collega Sophie Groeneveld, te bereiken via +31648057333 / s.groeneveld@hlb.nl.

Neem ook eens een kijkje op www.werkenbijhlb.nl.