Van Oers

Van Oers Accountancy & Advies is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant met vestingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste mensen. Als fiscale Young Professional ondersteun je onze belastingadviseurs. Maar niet in de schaduw op de tweede rij. Je zit meteen middenin de aangifte- en adviespraktijk. Je stelt complexere aangiften op, beantwoordt vragenbrieven van de fiscus en werkt adviesopdrachten uit. Je merkt hoe je klanten voor je wint met scherpe analyses, creativiteit en het vermogen om zaken echt op te lossen.

Verder ben je de persoonlijkheid die bij het team en de klanten van Van Oers past. Helder en prettig in het contact. Je weet klanten goed uit te leggen wat je doet. Je bent een actieve probleemoplosser. Je bent wat al onze klanten zijn: ondernemend!

Ontwikkelen
Werken bij Van Oers is ook kiezen voor groei. Vakinhoudelijk én op het persoonlijke vlak. De Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut, speelt een belangrijke rol in die ontwikkeling. Zo neem je als starter deel aan het interne permanente educatie programma.

Solliciteren of meer informatie?
Winnie Bartels, onze recruiter, heb je misschien al wel eens ontmoet op een studentenactiviteit. Stuur haar gerust een berichtje via WhatsApp via 06-13612562. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Van Oers Accountancy & Advies 
Website: www.werkenbij.vanoers.nl
Contactpersoon: Winnie Bartels 
Telefoon: 076-5025700
E-mailadres: werken@vanoers.nl