Van Oers

Van Oers Accountancy & Advies is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant met vestingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste mensen. Als fiscale Young Professional ondersteun je onze belastingadviseurs. Maar niet in de schaduw op de tweede rij. Je zit meteen middenin de aangifte- en adviespraktijk. Je stelt complexere aangiften op, beantwoordt vragenbrieven van de fiscus en werkt adviesopdrachten uit. Je merkt hoe je klanten voor je wint met scherpe analyses, creativiteit en het vermogen om zaken echt op te lossen.

Verder ben je de persoonlijkheid die bij het team en de klanten van Van Oers past. Helder en prettig in het contact. Je weet klanten goed uit te leggen wat je doet. Je bent een actieve probleemoplosser. Je bent wat al onze klanten zijn: ondernemend!

In deze startfunctie neem je deel aan het interne permanente educatie programma van de Van Oers Academy, speciaal voor belastingadviseurs met 0 – 3 jaar ervaring. Onze senior belastingadviseurs nemen je o.a. mee in complexe praktijkcases.

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen Van Oers? Kijk dan eens op www.werkenbijvanoers.nl of bel, mail of app met Eline de Labie, recruiter bij Van Oers. Zij is bereikbaar via werken@vanoers.nl en 076-5025700 of 06-13612562.