Maak kennis met de kantoren van de Fiscale Bedrijvendag 2024!

Maak kennis met de kantoren van de Fiscale Bedrijvendag 2024!

17/01/2024

9 februari is het dan zover: de Fiscale Bedrijvendag 2024! Het belooft een interessante en leuke dag te worden met toonaangevende sprekers, kantoren en workshops. Weet je nog niet met welke kantoren je in contact wilt komen op deze dag? Wees gerust! Vandaag laten wij jullie graag kennis maken met de kantoren die op deze dag aanwezig zullen zijn bij de lunch en/of de workshops!

AKD
Vanuit onze vestigingen in de Benelux assisteren en adviseren de fiscalisten van AKD onze cliënten proactief bij de vele en snel opvolgende wijzigingen van nationale en internationale fiscale regels. AKD telt ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business supporters. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam. We zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben.

Wij staan zowel nationale als internationaal opererende bedrijven als vermogende particulieren bij. Onze adviseurs hebben vergaande fiscale kennis, zoals internationaal, vennootschaps- en dividendbelasting, omzetbelasting, inkomsten- en loonbelasting, overdrachtsbelasting.  Ook helpt een team met fiscaal aangiftewerk.  

Zit jij in de afrondende fase van je bachelor Fiscaal recht / Fiscale Economie of ben je gestart met een juridische master (WO), en wil je gaan onderzoeken of de advocatuur, het notariaat of de fiscale praktijk iets voor jou is? Leg je – net als alle AKD’ers – de lat hoog voor jezelf? Dan maken we graag kennis met jou!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van AKD.

Alfa Accountants en Adviseurs
Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een decentrale, mensgerichte organisatie die dichtbij staat. Dichtbij klanten, dichtbij medewerkers en dichtbij de maatschappij. Wij zijn een groep van ruim 1.200 professionals met de ambitie om te groeien. Ons specialisme ligt binnen het MKB en de agrarische sector, waar wij samen duurzame waarde creëren voor onze klanten op het gebied van accountancy, belastingen, recht, salaris en personeel, subsidies, overnames en bedrijfsvoering.
 
Als groeiend landelijk advieskantoor hebben we continu behoefte aan instromend talent. Talent met een goede vooropleiding en de juiste mentaliteit.

Vanaf de eerste dag krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden uit te voeren, uiteraard binnen de vaktechnische kaders. We maken afspraken over een manier die is afgestemd op je persoonlijke omstandigheden. We vinden het belangrijk dat jij de regisseur van je eigen carrière bent en we bieden je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Alfa.

Atlas
Welkom bij het grootste tax-only advieskantoor in Nederland. Door ons volledig op fiscaal advies te richten blinken we uit in de vakgebieden waar onze passie ligt. Ons kantoor heeft sinds de oprichting in 2010 een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze onderscheidende persoonlijke dienstverlening.

We staan pal achter de vier kernwaarden die ten grondslag liggen aan ons karakter: gedrevenheid, openheid, uitblinken en plezier. Deze vier waarden komen tot uiting in alle aspecten van ons werk en in de dienstverlening die onze cliënten van ons verwachten: dat we niet alleen fiscaal zeer deskundig zijn, maar ook ondernemend, innovatief en betrokken.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Atlas.

Baker McKenzie
Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 74 kantoren in 45 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. We hebben een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen.

Bij Baker McKenzie ga je jezelf razendsnel ontwikkelen en je grenzen verleggen. We zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak. Vanaf je eerste dag hoor je er direct bij. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt laten zien wat je in huis hebt.

De fiscale sectie binnen Baker McKenzie heeft een naam hoog te houden. Al vele jaren combineert de sectie gedegen fiscale kennis met praktische slagvaardigheid. Zij adviseert, assisteert en procedeert waar nodig, vaak in nauwe samenwerking onze notariële en juridische collega's en met buitenlandse Baker McKenzie kantoren. In de fiscale praktijk van Baker McKenzie in Amsterdam werken 80 professionals verdeeld over verschillende specialisaties.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Baker McKenzie.

BDO
BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van fiscaliteit, accountancy en consultancy. Met 2.600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Bij BDO hoef je niet te kiezen. Je krijgt uitdagende opdrachtgevers en een gezonde werk-privé balans. Een succesvol kantoor en een fijne werksfeer. Veel verantwoordelijkheid en support van je leidinggevende. Bij BDO maakt dit ons het beste kantoor voor jou!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van BDO.

Belastingdienst
Ben jij klaar om aan de slag te gaan in het kloppend hart van de fiscaliteit?

Op veel plekken in Nederland kun je werken in de fiscaliteit, maar er is er maar één waar dat kan op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering. Als fiscalist bij de Belastingdienst liggen je werkzaamheden in het verlengde van maatschappelijke ontwikkelingen en politieke beslissingen en draag je bij aan een financieel gezond Nederland. Ontdek wat jij kan doen. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van de Belastingdienst.

Deloitte
Deloitte heeft wereldwijd ongeveer 400.000 medewerkers in dienst en kantoren gevestigd in meer 150 verschillende landen. Met ruim 6.500 medewerkers en 14 kantoren in Nederland is Deloitte één van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, riskadvies en financiële advisering.

Impact maken is meer dan allen wat we doen; het hoort bij ons! We zijn gedreven om vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de samenleving. Dit gevoel wordt gedeeld door al onze collega’s.

Op zoek naar een meewerkstage, scriptiestage, of ben je juist net afgestudeerd? Deloitte heeft voor elke young professional wat aan te bieden.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Deloitte.

Dentons
Bij Dentons zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team in Amsterdam te komen versterken. Als ‘s werelds grootste advocatenkantoor hebben we ruim 6.000 advocaten op meer dan 160 locaties in meer dan 80 landen.

Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is ons polycentrische karakter: we hebben geen wereldwijd hoofdkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de vrijdagmiddagborrel, sportteams en jaarlijkse uitjes.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Dentons en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze recruiter Brenda de Smet via recruitment.amsterdam@dentons.com.

EY
EY is een wereldwijd kantoor met meer dan 261.000 medewerkers in dienst. Hun dienstverlening is verspreid in meer dan 150 verschillende landen. Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. Binnen de Tax praktijk onderscheiden wij verschillende Sub-Servicelines, waaronder International Tax & Transaction Services, Indirect Tax, Global Compliance and Reporting, People Advisory Services en Business Tax.

Binnen EY geloven wij dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. We kijken daarom niet alleen naar je studierichting, maar ook naar je complete persoonlijkheid en interesses. Samen ontdekken wij waar jouw talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf. Bring yourself, build your future!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van EY.

Fiscaliade
Wij zijn een fiscaal adviesbureau met een unieke ‘eigen’ aanpak en karakter. Wij zijn niet te vergelijken met welk ander kantoor dan ook! Doel is om samen met en voor de klant te werken en ze concreet te helpen met zeer verschillende fiscale vraagstukken. Geen dag is hetzelfde en de dynamiek is voelbaar. Die vraagstukken benaderen we altijd integraal. Zodat financiële risico’s beperkt blijven en er geen onnodige problemen ontstaan. Ons credo is dan ook “Fiscaal voor elkaar”! Wij geloven niet in hiërarchie en zijn wars van de standaard container begrippen, what you see is what you get, daar staan wij voor!

Bij Fiscaliade kun je direct en laagdrempelig kennismaken met de unieke fiscaliteit van de publieke sector met publieke en commerciële vraagstukken. Je werkt op de voorgrond mee met collega’s aan zeer grote projecten én maakt direct kennis met de verschillende belastingheffingen. Jouw voorkeuren zijn hierbij belangrijk en we verliezen jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling geen moment uit het oog. Dit alles wordt gecombineerd met een ongedwongen en informele werksfeer, unieke landelijke kantoorlocaties in Rotterdam, Zwolle en Den Bosch en regelmatig leuke teamactiviteiten.

Benieuwd geworden? Kom met ons in gesprek op de Fiscale Bedrijvendag van de Christiaanse Taxateurs op vrijdag 9 februari, bel of app met Geert Rijntjens via 06-46 58 40 00 of kijk op deze pagina voor meer informatie. Tot snel!

Grant Thornton
Grant Thornton is een internationaal accountancy- en advieskantoor met in Nederland zo'n 6000 collega's (waarvan ongeveer 150 fiscalisten) en wereldwijd 56.000 collega's in meer dan 140 landen. Binnen de organisatie zijn er verschillende fiscale praktijken: zo heeft elke vestiging een algemene mkb-praktijk, en zijn er verdeeld over Rotterdam, Amsterdam en Gouda een aantal specialistische afdelingen op het gebied van BTW, transfer pricing, internationale loonbelastingen, tax technology en internationale vennootschapsbelasting. Kansen om je te ontwikkelen als werkstudent of junior zijn er voldoende. We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten op de Fiscale Bedrijvendag van Christiaanse-Taxateur en jullie meer te vertellen! 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Grant Thornton.

HLB Blömer accountants en adviseurs
HLB Blömer bestaat uit circa 120 betrokken en deskundige medewerkers waaronder ons fiscale team van zo’n 15 medewerkers. Je werkt met het MKB, familiebedrijven en publieke instellingen. Je verzorgt niet alleen cijfers, maar adviseert hen ook hoe financieel gezond te blijven en hoe ze kunnen groeien.

Bij HLB Blömer krijg je alle kans om jouw talenten te ontwikkelen. We bieden een aantrekkelijke studieregeling en persoonlijke begeleiding. Misschien wil je je graag specialiseren, of leiding leren geven. Bij HLB Blömer word je gestimuleerd om je eigen ambities waar te maken.

Wil jij werken voor een open, informeel en betrokken kantoor? Vind jij kwaliteit en vooruitstrevendheid belangrijke kernwaarden? Kom kennis maken met HLB Blömer!

Meer weten over werken bij HLB Blömer?
Voor vragen kun je contact opnemen met Jasmijn Dohmen of Jolanda de Hoop (030-6058511). Of stuur een mail naar: werkenbij@hlb-blomer.nl

HVK Stevens
Wie zijn wij?
Wij zijn een team van multidisciplinaire professionals. Onze praktijken in belastingadvies (Tax) en notariaat (Legal) zijn onder één dak samengebracht. Onze specialisten werken in multidisciplinaire teams samen aan oplossingen op maat. Bij ons staat een persoonlijke relatie met elke cliënt centraal. We onderscheiden ons door een innovatieve en creatieve aanpak in onze samenwerking, waarbij we altijd streven naar praktische oplossingen. We stellen niet alleen adviezen op, maar implementeren deze ook succesvol.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we essentieel, net als plezier in en naast het werk. Onze mensen worden aangemoedigd om de kansen die ze zien te grijpen.

Wat doen wij?
HVK Stevens is een full-service fiscaal en notarieel advieskantoor, gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, families, hun bedrijven en vermogens. Als generalisten hebben we ons gespecialiseerd in onderwerpen die belangrijk zijn voor onze cliënten. Denk hierbij aan vraagstukken rondom bedrijfsopvolging, investeringsstrategieën, bedrijfsbeheer, vastgoedontwikkeling, het opzetten van participatieplannen en de ondersteuning van maatschappelijke instellingen.

Als erkenning voor onze werkzaamheden is HVK Stevens de afgelopen jaren door de Chambers High Net Worth guide aangemerkt als het topkantoor in Nederland.

Wil jij met ons meegroeien?
Neem een kijkje op www.werkenbijhvkstevens.nl of neem contact op met Lieke Boschman, onze corporate recruiter +31 (0)6 45 32 9809 / l.boschman@hvkstevens.com.

Loyens & Loeff
Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten. 

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azie en de VS. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Loyens & Loeff.

Mazars
Gen Z, Gen Y… Bij ons draait het om Gen You! Bij Mazars sta jíj centraal. Dat betekent dat je bij ons niet kiest voor een baan waar je ontwikkelpad al helemaal is uitgestippeld, maar voor een werkgever die je uitdaagt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Daarbij krijg je natuurlijk deskundige en professionele begeleiding, waarbij we kijken naar wat je kan, maar vooral ook naar wat je wilt.

Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie waar we samen met zo’n 42.000 collega’s wereldwijd werken. In Nederland werken zo’n 1100 collega’s op de verschillende serivcelines. Dit maakt dat je bij ons je breed kan oriënteren, maar je ook kan specialiseren indien je dat graag wil. Daarnaast kom je in een team te werken, waar je ook echt iedereen kent en werk je samen met mensen van diverse ervaringsniveaus zodat jij kan leren en groeien in je functie.

Je krijgt ruimte om ideeën aan te dragen, te creëren, te onderzoeken en fouten te maken. We willen dat je jezelf bent, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd. En we willen dat je samen met ons het verschil maakt. Bijvoorbeeld via onze Mazars Foundation, waarvoor je jaarlijks tijdens werktijd in kunt zetten.

Bekijk alle mogelijkheden op werkenbijmazars.nl.
Mazars, the smart choice.

Meijburg & Co
Meijburg & Co is het grootste zelfstandige fiscale advieskantoor van Nederland, met ruim 850 medewerkers. Hoge kwaliteit, expertise, een proactieve benadering en snelle respons zijn enkele van de kenmerken van Meijburg & Co. Door de samenwerking met KPMG is Meijburg & Co een familiegeoriënteerd kantoor met een internationaal netwerk in maar liefst 130 landen. Als starter word je begeleid door doorgewinterde professionals. We vinden het belangrijk om te investeren in jouw individuele ontwikkelingstraject en daarmee in je toekomst. 'De Meijburger' is geen 'one size fits all', dat maakt ons uniek als adviesorganisatie. Wat we wél allemaal gemeen hebben, is ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Meijburg & Co.

Moore DRV
Als belastingadviseur bij Moore DRV zet je je iedere dag in voor klanten in de echte economie. Dit zijn vaak eigenaren of bestuurders van (middel)grote familiebedrijven, zowel nationaal als internationaal opererend. Dat vergt een speciale aanpak: de structuur van het familiebedrijf vraagt om een fiscalist die meedenkt, kansen ziet, risico’s onderkent en deze ook durft te benoemen. Vanaf het begin van je fiscale carrière zit je met de ondernemer aan tafel en krijg jij gelijk verantwoordelijkheden. Zie jij graag resultaat van jouw harde werk? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die het plezier van haar werknemers vooropstelt.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van DRV.

Pereira
Pereira is een belastingadvies-boutique en biedt hoogwaardige creatieve en pragmatische maatoplossingen aan haar cliënten. De cliënten van Pereira zijn veelal zeer vermogende families met hun ondernemingen. Pereira opereert aan de bovenkant van de markt, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Pereira onderscheidt zich door haar unieke aanpak in combinatie met brede en specialistische kennis. De aangiftepraktijk is een geïntegreerd onderdeel van deze boutique.

Wil jij werken voor de top van de markt, aan complexe interdisciplinaire vraagstukken, persoonlijke aandacht voor cliënten en collega’s en vrijheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? Neem dan een kijkje bij Pereira!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Pereira. 

PWC
PwC is een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen, waarvan ruim 4.400 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 

Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode  naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van PwC.

RSM
The power of being you! Je gaat voor een werkgever die jouw potentieel ziet en je stimuleert om dit potentieel optimaal te ontwikkelen. Bij RSM kennen wij onze collega’s persoonlijk en leggen wij de nadruk om te blijven leren. RSM is dé adviseur op het gebied van Assurance, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Verspreid over acht locaties met 650 medewerkers werken wij vanuit Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Maastricht. Al meer dan 100 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland. Samen met meer dan 830 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld. Het werkgebied van onze belastingadviseurs omvat ieder fiscaal vraagstuk, zowel nationaal als internationaal.

Je kunt bij ons aan de slag als werkstudent fiscaal, transfer pricing of BTW. Bij dit alles zal je begeleid worden door 1 of 2 mentoren. Zo breng jij jouw kennis écht in praktijk.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van RSM.

Ruitenburg
Ruitenburg is een advies- en accountantskantoor met 275 medewerkers en 4 vestigingen in de randstad. Wij hebben een divers klantenbestand qua branches, groottes en rechtsvormen. Dit betekent dat je als fiscalist een echte allrounder bent, en je bezighoudt met verschillende rechtsgebieden bij die verschillende klanten. Zo controleer je op 1 dag bijvoorbeeld de fiscale positie van een groot concern, geef je een estateplanningsadvies aan een vermogende particulier en begeleid je een herstructurering.

Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends. Je werkt dan ook in een divers en enthousiast team collega’s die allemaal bereid zijn jou te helpen in je ontwikkeling. Zo is er alle ruimte voor eigen inbreng en om door te groeien. Sterker nog, dat verwachten we zelfs van je.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Ruitenburg.

Schipper Accountants
Wij zijn Schipper Accountants.

Bij Schipper Accountants kijken we naar wie je echt bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Dat vormt jou én je toekomst. Persoonlijk contact en individuele carrièrekansen staan voorop, want iedereen is anders. Een goede werk-privébalans is essentieel en onze informele organisatie geeft je verantwoordelijkheid, afwisseling en vrijheid! 

Daar zou je toch voor tekenen? 

Meer weten? Kijkd an op het kantoorprofiel van Schipper Accountants.

Stibbe
Connect to grow.
Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien.

Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer direct voor een student-stage/ juridisch-assistentschap via één van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze recruiters;

  • Eva Boertje: Eva.Boertje@Stibbe.com / +31650055674
  • Jasmijn Siewe: Jasmijn.Siewe@Stibbe.com / +31625534849

Van Doorne
Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 225 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we waarde aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Van Doorne.

Van Oers
Maak je ambities waar bij Van Oers
Bij Van Oers heeft je werk direct invloed op ondernemers, de lokale economie en daarmee de samenleving. We kijken daarom voorbij de cijfers, bouwen aan duurzame relaties. Want mensen bepalen het succes. Je bent daarom continu bezig met wat er speelt bij klanten maar zeker ook bij collega’s. En die collega’s hebben net zo goed oog voor jou.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
Bij Van Oers communiceren we helder en eerlijk, hoog van de toren blazen doen we niet. Gewoon doen zegt ook iets over onze werkwijze: we zijn pragmatisch. We zetten samen met collega’s, partners en klanten de schouders eronder.

Je mag hier lef tonen
Want wie durft, die ontwikkelt. Zo staan we erin. Vlieg je een keer uit de bocht? Dat hoort erbij. Daarom krijg je hier de ruimte om jezelf vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak te ontwikkelen. En je krijgt hiervoor de middelen, want je kunt gebruik maken van de Van Oers University.

Matchen we? Laat van je horen! Neem contact op met onze recruiter Wendy Snel-Lutt: 06 20 71 07 24 / W.Snel@vanoers.nl.

Visser & Visser
Aan je carrière bouwen bij Visser & Visser

Met ruim 450 medewerkers biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor familiebedrijven en het grotere MKB. We werken vanuit 13 vestigingen in Nederland, zodat we dicht bij onze opdrachtgevers staan. Vanuit onze organisatie vinden we het belangrijk om te blijven investeren in jong talent. Aandacht voor onze klanten vinden we net zo belangrijk als de ontwikkeling en (persoonlijke) groei van onze medewerkers.

We bieden jou als student fiscaal diverse mogelijkheden om direct in de belastingadviespraktijk aan de slag te gaan. Je kunt het werkveld in, krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheden en kunt tegelijkertijd verder met leren en ontwikkelen. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten liggen en zoeken we naar manieren om die zo goed mogelijk te benutten. Kom jij bij Visser & Visser aan je carrière bouwen?

In 2021 werd Visser & Visser beste zakelijke dienstverlener in de categorieën Accountancy én Fiscaal advies. Ook wonnen we de allereerste Tax Innovator Award. Hier wil je toch werken?

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Visser & Visser.

Dat waren ze, 26 diverse en interssante kantoren! Dit is natuurlijk maar het topje van de ijsberg en de Fiscale Bedrijvendag biedt de ideale kans om deze kantoren op een laagdrempelige manier beter te leren kennen en erachter te komen wat de mogelijkheden voor jou zijn. Schrijf je dus snel, maar vóór 23 januari, in voor de Fiscale Bedrijvendag 2024!

Tot dan!