Atlas

Welkom bij het grootste tax-only advieskantoor in Nederland. Door ons volledig op fiscaal advies te richten blinken we uit in de vakgebieden waar onze passie ligt. Ons kantoor heeft sinds de oprichting in 2010 een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze onderscheidende persoonlijke dienstverlening.

We staan pal achter de vier kernwaarden die ten grondslag liggen aan ons karakter: gedrevenheid, openheid, uitblinken en plezier. Deze vier waarden komen tot uiting in alle aspecten van ons werk en in de dienstverlening die onze cliënten van ons verwachten: dat we niet alleen fiscaal zeer deskundig zijn, maar ook ondernemend, innovatief en betrokken.

Boutique-style

Hoewel we op hetzelfde niveau adviseren als de grootste advieskantoren, zijn we toch anders. We werken als partners, trusted advisors en vanuit business support samen met onze cliënten en met onze persoonlijke service investeren we in langdurige relaties. Omdat we in kleine teams werken, kunnen onze cliënten ons makkelijk benaderen en erop vertrouwen dat álle teamleden, van junior tot partner, altijd betrokken en gemotiveerd zijn. We geloven in leren van en met elkaar en stimuleren dit door het faciliteren van een individueel ontwikkeltraject voor iedere medewerker via de Atlas Academy.

Altijd voorop

In het snel veranderende fiscale klimaat van vandaag volgen we de ontwikkelingen in de wetgeving op de voet, in alle landen en markten waar onze cliënten actief zijn. Dankzij onze klantgerichte en pragmatische aanpak voelen we niet alleen de behoeften van onze cliënten heel goed aan, maar kunnen we ook onze diensten en adviezen aanpassen aan hun financiële situatie.

Hechte samenwerking

Zelf zijn we fiscalisten in hart en nieren, daarnaast werken we ook nauw samen met specialisten op andere terreinen. Hierdoor kunnen we de multidisciplinaire adviezen en expertise bieden waar onze cliënten om vragen. Tot deze specialisten behoren advocaten en notarissen van kantoren die een vergelijkbare mindset hebben als wijzelf, en die op hetzelfde niveau zitten qua ervaring, betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak.

Atlas is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

Wereldwijde connecties

Atlas is aangesloten bij het exclusieve, wereldwijde netwerk van WTS Global. WTS Global is een toonaangevend netwerk dat een compleet aanbod van fiscale adviesdiensten levert in meer dan 100 landen. Alle bij WTS Global aangesloten kantoren zijn zorgvuldig geselecteerd volgens strikte kwaliteitsnormen en gelden als sterke spelers in hun thuismarkt.

WTS Global neemt doelbewust geen jaarlijkse audit opdrachten aan, om mogelijke belangenconflicten te vermijden en op lange termijn een trusted advisor te kunnen zijn voor internationale cliënten. Tot de klanten van WTS Global behoren multinationals en internationale ondernemingen in het middensegment, alsmede vermogende particulieren en family offices.

Binnen WTS Global is Atlas in de Benelux een intensieve en succesvolle samenwerking aangegaan met het Belgisch/Luxemburgse kantoor Tiberghien. We werken in grensoverschrijdende teams en we hebben gezamenlijk technisch overleg over fiscale kwesties. Via onze kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Luxemburg hebben onze klanten in de Benelux altijd gemakkelijk toegang tot ons volledig geïntegreerde dienstenpakket.