Maak kennis met de kantoren van de Fiscale Bedrijvendag 2023!

Maak kennis met de kantoren van de Fiscale Bedrijvendag 2023!

16/01/2023

Nog aan het twijfelen met welke kantoren jij graag in contact wil komen tijdens de Fiscale Bedrijvendag 2023? Geen stress! Hieronder staan alle kantoren voor je op een rijtje. Zo weet jij meteen meer over jouw misschien wel toekomstige werkgever!

AKD 
Vanuit onze vestigingen in de Benelux assisteren en adviseren de fiscalisten van AKD onze cliënten proactief bij de vele en snel opvolgende wijzigingen van nationale en internationale fiscale regels. AKD telt ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business supporters. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam. We zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben.

Wij staan zowel nationale als internationaal opererende bedrijven als vermogende particulieren bij. Onze adviseurs hebben vergaande fiscale kennis, zoals internationaal, vennootschaps- en dividendbelasting, omzetbelasting, inkomsten- en loonbelasting, overdrachtsbelasting.  Ook helpt een team met fiscaal aangiftewerk.  

Zit jij in de afrondende fase van je bachelor Fiscaal recht / Fiscale Economie of ben je gestart met een juridische master (WO), en wil je gaan onderzoeken of de advocatuur, het notariaat of de fiscale praktijk iets voor jou is? Leg je – net als alle AKD’ers – de lat hoog voor jezelf? Dan maken we graag kennis met jou!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van AKD.

 

Alfa Accountants en Adviseurs 
Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een decentrale, mensgerichte organisatie die dichtbij staat. Dichtbij klanten, dichtbij medewerkers en dichtbij de maatschappij. Wij zijn een groep van ruim 1.000 professionals met de ambitie om te groeien. Ons specialisme ligt binnen het MKB en de agrarische sector, waar wij samen duurzame waarde creëren voor onze klanten op het gebied van accountancy, belastingen, recht, salaris en personeel, subsidies, overnames en bedrijfsvoering.

Als groeiend landelijk advieskantoor hebben we continu behoefte aan instromend talent. Talent met een goede vooropleiding en de juiste mentaliteit. Afhankelijk van je werkervaring start je bij Alfa als stagiair of assistent accountant.

Vanaf de eerste dag krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden uit te voeren uiteraard binnen de vaktechnische kaders. We maken afspraken over een manier die is afgestemd op je persoonlijke omstandigheden. We vinden het belangrijk dat jij de regisseur van je eigen carrière bent en we bieden je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Alfa.

 

Atlas
Welkom bij het grootste tax-only advieskantoor in Nederland. Door ons volledig op fiscaal advies te richten blinken we uit in de vakgebieden waar onze passie ligt. Ons kantoor heeft sinds de oprichting in 2010 een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze onderscheidende persoonlijke dienstverlening.

We staan pal achter de vier kernwaarden die ten grondslag liggen aan ons karakter: gedrevenheid, openheid, uitblinken en plezier. Deze vier waarden komen tot uiting in alle aspecten van ons werk en in de dienstverlening die onze cliënten van ons verwachten: dat we niet alleen fiscaal zeer deskundig zijn, maar ook ondernemend, innovatief en betrokken.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Atlas.

 

Baker McKenzie
Wanneer je kiest voor een carrière aan de Zuidas, weet je waar je voor kiest. Je gaat jezelf razendsnel ontwikkelen en je grenzen verleggen. Je wilt die extra mile gaan. Wat verschilt ons van anderen? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. We verschillen allemaal, waardoor we elkaar goed kunnen aanvullen. We delen als collega’s dezelfde interesse en passie voor de fiscaliteit en we zoeken talent dat zich hierin kent.

We dienen onze fiscale sectie hoog te houden. In Amsterdam werken we al jarenlang met ongeveer 80 medewerkers verdeeld in verschillende afdelingen. Onze fiscale sectie adviseert, assisteert en produceert waar nodig, vaak in nauwe samenwerking met onze notariële en juridische collega’s en met onze internationale Baker McKenzie kantoren.

Wil je sfeer komen proeven? Onze deuren staan open, je bent welkom tijdens een stage of met je studievereniging. Ook kun je regelmatig door middel van onze ‘Baker koffie’ op informele wijze kennis maken met het kantoor en toekomstige collega’s.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Baker McKenzie.

 

Baker Tilly 
Baker Tilly is een accountancy en belastingadvies kantoor. Met bijna 1000 collega’s werken wij vanuit 14 verschillende locaties door Nederland. Naast de Audit, MKB Accountancy & Advies en fiscale afdeling, heeft Baker Tilly ook nog verschillende specialismen. Als bedrijf focussen wij met name op mkb-bedrijven zoals veel familiebedrijven en de publieke sectoren. Bij Baker Tilly staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Of je nu je eerste stappen zet binnen je vakgebied of met meer ervaring bij ons aan de slag gaat: Baker Tilly helpt je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen. 

Geen baan, maar een continu groeiende carrière. Dat is wat we je bieden. Bij Baker Tilly staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Of je nu je eerste stappen zet binnen je vakgebied of met een flinke rugzak aan kennis en ervaring bij ons aan de slag gaat; Baker Tilly helpt je om nu het beste uit jezelf te halen.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Baker Tilly.

 

BDO 
BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van fiscaliteit, accountancy en consultancy. Met 2.600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Bij BDO hoef je niet te kiezen. Je krijgt uitdagende opdrachtgevers en een gezonde werk-privé balans. Een succesvol kantoor en een fijne werksfeer. Veel verantwoordelijkheid en support van je leidinggevende. Bij BDO maakt dit ons het beste kantoor voor jou!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van BDO.

 

Belastingdienst 
Ben jij klaar om aan de slag te gaan in het kloppend hart van de Fiscaliteit?

Op veel plekken in Nederland kun je werken in de fiscaliteit, maar er is er maar één waar dat kan op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering. Als fiscalist bij de Belastingdienst liggen je werkzaamheden in het verlengde van maatschappelijke ontwikkelingen en politieke beslissingen en draag je bij aan een financieel gezond Nederland. Ontdek wat jij kan doen. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van de Belastingdienst.

 

Deloitte 
Deloitte heeft wereldwijd ongeveer 400.000 medewerkers in dienst en kantoren gevestigd in meer 150 verschillende landen. Met ruim 6.500 medewerkers en 14 kantoren in Nederland is Deloitte één van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, riskadvies en financiële advisering.

Impact maken is meer dan allen wat we doen; het hoort bij ons! We zijn gedreven om vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de samenleving. Dit gevoel wordt gedeeld door al onze collega’s.

Op zoek naar een meewerkstage, scriptiestage, of ben je juist net afgestudeerd? Deloitte heeft voor elke young professional wat aan te bieden.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Deloitte.

 

Dentons
Dentons is ‘s werelds grootste advocatenkantoor met ruim 12.000 advocaten op meer dan 200 locaties in meer dan 80 landen. Het Dentons kantoor in Amsterdam is de afgelopen vijf jaar qua omvang met meer dan 60% gegroeid naar ruim 100 advocaten, notarissen en fiscalisten in 2021 die samen een full-service praktijk vormen.

Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is ons polycentrische karakter: we hebben geen wereldwijd hoofkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de (online) vrijdagmiddagborrel, sportteams, en jaarlijkse uitjes.

 

EY
EY is een wereldwijd kantoor met meer dan 261.000 medewerkers in dienst. Hun dienstverlening is verspreid in meer dan 150 verschillende landen. Bij EY werk je aan mooie complexe, projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. Binnen de Tax praktijk onderscheiden wij verschillende Sub-Servicelines, waaronder International Tax & Transaction Services, Indirect Tax, Global Compliance and Reporting, People Advisory Services en Business Tax.

Binnen EY geloven wij dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. We kijken daarom niet alleen naar je studierichting, maar ook naar je complete persoonlijkheid en interesses. Samen ontdekken wij waar jouw talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf. Bring yourself, build your future!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van EY.

Flynth
Flynth is jong, fris en Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. We werken voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor heel specifieke klanten zoals agro-ondernemers en onderwijsinstellingen. Flynth stimuleert een grote diversiteit aan ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. 

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Maar ook werken in een collegiale omgeving met bevlogen vakspecialisten! In onze enthousiaste teams worden jouw initiatief en inbreng als professional gewaardeerd. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Flynth.

 

Houthoff
Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Greater China, Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen. 

WHAT'S IN IT FOR YOU? 
Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale focus. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Hierbij helpen wij jou graag. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Houthoff.

 

HVK Stevens
HVK Stevens is een hecht kantoro met ambitieuze mulitidisciplinaire professionals. Zo hebben wij belastingadviseurs en een notariaat onder één dak. We zijn gespecialiseerd in het adviseren van vermogen particulieren, corporates, private equity fondsen, goede doelen, families en familiebedrijven. Daarnaast hebben wij een speciaal adviesteam voor crypto’s.Met zo’n 80 professionals streven we ernaar om onze cliënten op topniveau te ondersteunen.

Werken bij HVK Stevens staat in het teken van onderling vertrouwen, plezier in je werk en natuurlijk ambitie. Persoonlijke groei is bij ons het sleutelwoord. Bij HVK Stevens krijg je een intensieve, eerlijke en directe begeleiding, waarbij je vanaf het begin ook  met partners samenwerkt. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe professionele en talentvolle medewerkers. Wil jij met ons meegroeien?

 

 

Loyens & Loeff
Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten. 

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azie en de VS. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Loyens & Loeff.

 

Mazars 
Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie. Mazars heft in meer dan 90 verschillende landen ongeveer 42.000 medewerkers in dienst. Bij Mazars zijn we ambitieus en altijd klaar om de uitdaging aan te gaan. Bij ons gaan mensen boven processen; we stellen je in staat voorop te lopen, te innoveren en ondernemend te zijn. In het kader van de brede maatschappelijke ontwikkelingen is dit hét moment voor jou om ons te vertellen wat we moeten doen. Als je opzoek bent naar een carrière waarin je echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken, dan ben je bij Mazars aan het juiste adres.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Mazars. 

 

Meijburg & Co. 
Meijburg en Co is het grootste zelfstandige fiscaal advieskantoor van Nederland, met ruim 650 medewerkers. Hoge kwaliteit, expertise, een proactieve benadering en snelle respons. Dit zijn enkele van de kenmerken die Meijburg & Co hebben gemaakt tot een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland. Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend fiscalist begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in je individuele ontwikkelingstraject en daarmee in je toekomst. ‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie. Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Meijburg & Co

 

Moore DRV 
Als belastingadviseur bij Moore DRV zet je je iedere dag in voor klanten in de echte economie. Dit zijn vaak eigenaren of bestuurders van (middel)grote familiebedrijven, zowel nationaal als internationaal opererend. Dat vergt een speciale aanpak: de structuur van het familiebedrijf vraagt om een fiscalist die meedenkt, kansen ziet, risico’s onderkent en deze ook durft te benoemen. Vanaf het begin van je fiscale carrière zit je met de ondernemer aan tafel en krijg jij gelijk verantwoordelijkheden. Zie jij graag resultaat van jouw harde werk? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie en die het plezier van haar werknemers vooropstelt 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van DRV

 

NautaDutilh 
Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. Wij bieden Advocaat-stages, Masterclass en Stages aan.

Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!

 

Pereira
Pereira is een belastingadvies-boutique en biedt hoogwaardige creatieve en pragmatische maatoplossingen aan haar cliënten. De cliënten van Pereira zijn veelal zeer vermogende families met hun ondernemingen. Pereira opereert aan de bovenkant van de markt, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Pereira onderscheidt zich door haar unieke aanpak in combinatie met brede en specialistische kennis. De aangiftepraktijk is geïntegreerd onderdeel van deze boutique.

Wil jij werken voor de top van de markt, aan complexe interdisciplinaire vraagstukken, persoonlijke aandacht voor cliënten en collega’s en vrijheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? Neem dan een kijkje bij Pereira!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Pereira. 

 

PKF Wallast 
PKF Wallast is anders. Voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij zijn niet de grootste en willen dat ook niet zijn. Maar als je kijkt naar onze omzet per medewerker, staan wij al jaren in de top 5 van de Top 30 Accountancy kantoren. Maar wij begrijpen dat je naast je werkleven ook nog een sociaal leven hebt. Van 9 tot 5 en toch in de top vijf, dat is wat ons kenmerkt. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van PKF Wallast

 

PwC 
PwC is een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen, waarvan ruim 4.400 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 

Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen  tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere  periode  naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van PwC

 

RSM 
Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; verspreid over negen vestigingen met ruim 600 professionals. RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie. Op onze belastingadviesafdelingen ligt de focus niet alleen bij fiscale deadlines en wet- en regelgeving, maar zijn we het gehele jaar door betrokken adviseurs en sparringpartners op tal van gebieden. Het werkgebied van onze belastingadviseurs omvat ieder fiscaal vraagstuk, zowel nationaal als internationaal. Je kunt bij ons aan de slag als werkstudent fiscaal, transfer pricing of BTW. Bij dit alles zal je begeleid worden door 1 of 2 mentoren. Zo breng jij jouw kennis écht in praktijk. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van RSM

 

Ruitenburg 
Ruitenburg is een advies- en accountantskantoor. Verspreid over onze vier verschillende vestigingen in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis werken ruim 275 medewerkers.

Wij verzorgen cijfers waar ondernemers op kunnen vertrouwen en zorgen dat zij aan alle fiscale verplichtingen voldoen, maar wij zijn vooral ook (mede-)architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Dat betekent dat we geen ellenlange rapporten maken, maar duidelijke adviezen geven en met ondernemers meedenken over organisatievraagstukken. Nieuwe ontwikkelingen houden wij scherp in de gaten en we delen onze kennis graag via blogs en kennisbijeenkomsten. Omdat bij ons veel verschillende specialisten werken kunnen we klanten efficiënt en volledig van dienst zijn. Dat maakt ons uniek.  

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Ruitenburg.

 

Schipper Accountants 
Wij zijn Schipper Accountants

Bij Schipper Accountants kijken we naar wie je echt bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Dat vormt jou én je toekomst. Persoonlijk contact en individuele carrièrekansen staan voorop, want iedereen is anders. Een goede werk-privébalans is essentieel en onze informele organisatie geeft je verantwoordelijkheid, afwisseling en vrijheid! 

Daar zou je toch voor tekenen? 

Meer weten? Kijkd an op het kantoorprofiel van Schipper Accountants

 

Stibbe
Stibbe is een groot, onafhankelijk advocatenkantoor in de internationale praktijk. We bieden onze klanten advies bij de meest moeilijke uitdagingen in de fiscaliteit en advocatuur. Dit doen we vanuit onze kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxembourg en Londen!

Bij Stibbe geloven we dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Samen kom je verder, professioneel én persoonlijk. Stibbe: Connect to grow!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Stibbe.

 

Van Doorne 
Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 215 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Van Doorne

 

Van Oers 
Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis. 

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Van Oers

 

Visser & Visser
Aan je carrière bouwen bij Visser & Visser

Met ruim 450 medewerkers biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor familiebedrijven en het grotere MKB. We werken vanuit 12 vestigingen in Nederland, zodat we dicht bij onze opdrachtgevers staan. Vanuit onze organisatie vinden we het belangrijk om te blijven investeren in jong talent. Aandacht voor onze klanten vinden we net zo belangrijk als de ontwikkeling en (persoonlijke) groei van onze medewerkers.

We bieden jou als student fiscaal diverse mogelijkheden om direct in de belastingadviespraktijk aan de slag te gaan. Je kunt het werkveld in, krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheden en kunt tegelijkertijd verder met leren en ontwikkelen. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten liggen en zoeken we naar manieren om die zo goed mogelijk te benutten. Kom jij bij Visser & Visser aan je carrière bouwen?

In 2021 werd Visser & Visser beste zakelijke dienstverlener in de categorieën Accountancy én Fiscaal advies. Ook wonnen we de allereerste Tax Innovator Award. Hier wil je toch werken?