Wie kan je ontmoeten op de bedrijvendag?

Wie kan je ontmoeten op de bedrijvendag?

05/03/2021

  

Accon AVM

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 lokale kantoren ruim 21.000 klanten in de agrarische sector, het MKB en instellingen in de non-profit sfeer. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie. Daarnaast bieden wij starters een interessante loopbaan binnen een van onze diensten, onder andere accountancy (AA en RA), belastingadvies, juridisch advies of werkgeversservice.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Accon AVM.

Alfa

Alfa accountants en adviseurs

Alfa accountants en adviseurs is niet alleen een accountancykantoor, maar een brede zakelijke dienstverlener die duurzaam waarde creëert voor onze klanten, medewerkers en maatschappij. Voor onze medewerkers betekent dit de ruimte krijgen om te groeien.

Groeien bij Alfa is…

… ontdekken waar je gelukkig van wordt, meedenken, meepraten maar ook energie overhouden voor thuis. Bij Alfa werken ruim 1000 medewerkers. Medewerkers met ambitie om verder te groeien. Graag laten we je zien wie Alfa is en wat je van ons mag verwachten als je de keuze maakt om bij ons te gaan werken. Wij zijn mensgericht, ondernemend en no-nonsense. Kortom wij zijn Alfa!

Atlas

Welkom bij het grootste tax-only advieskantoor in Nederland. Door ons volledig op fiscaal advies te richten blinken we uit in de vakgebieden waar onze passie ligt. Ons kantoor heeft sinds de oprichting in 2010 een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze onderscheidende persoonlijke dienstverlening.

We staan pal achter de vier kernwaarden die ten grondslag liggen aan ons karakter: gedrevenheid, openheid, uitblinken en plezier. Deze vier waarden komen tot uiting in alle aspecten van ons werk en in de dienstverlening die onze cliënten van ons verwachten: dat we niet alleen fiscaal zeer deskundig zijn, maar ook ondernemend, innovatief en betrokken.

Baker McKenzie

Baker McKenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur.De Tax praktijk staat nummer één op internationale juridische ranglijsten en valt regelmatig in de prijzen: zo wordt de Tax afdeling al jaren uitgeroepen door de International Tax Review tot Tax Firm én Transfer Pricing Firm of the Year!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Baker Mckenzie.

Baker Tilly

Baker Tilly is een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland. En met 13 vestigingen verspreid over het land zijn we altijd in de buurt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega’s. Daarnaast werk je in overzichtelijke, multidisciplinaire teams en schakel je direct met klanten. Van oorsprong werkt Baker Tilly veel voor familiebedrijven, maar ook grote ondernemingen en non-profitinstellingen behoren tot ons klantportfolio.

BDO

BDO’ers zijn elke dag persoonlijk betrokken bij hun klanten en helpen hen met een frisse blik naar hun business te kijken. Dat kan alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen. Als BDO’er kijk je daarom over de grenzen van je vak- en branchekennis. Je maakt gebruik van al je expertise en talenten en komt zo samen tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen. En daar waar nodig doen we een beroep ons internationale netwerk en ons toonaangevend Bureau Vaktechniek, waaraan diverse fiscale hoogleraren verbonden zijn.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van BDO.

Belastingdienst

Bijdragen aan een financieel gezond Nederland. Dát doen wij.
Op veel plekken in Nederland kun je werken in de fiscaliteit, maar er is maar één plek waar dat kan op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering. Als fiscalist bij de Belastingdienst liggen je werkzaamheden in het verlengde van maatschappelijke ontwikkelingen en politieke beslissingen en draag je bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doe je onder meer door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en fiscale kwesties het liefst af te handelen op het moment dat ze spelen, in plaats van achteraf.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van de Belastingdienst.

De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek is een groot internationaal advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam, Brussel, Londen, Shanghai en Singapore. Met ruim 650 advocaten, notarissen en fiscaal-advocaten wordt voor de top van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven gewerkt.

De fiscale sectie bestaat uit een hecht team van ongeveer 17 fiscaal-advocaten. Of het nu gaat om een M&A transactie, een beursgang, herstructurering of een fiscale procedure, als fiscaal-advocaat bij De Brauw draai je je hand nergens voor om. Juist de combinatie van onze proces- én transactiepraktijk maakt het fiscale werk bij de Brauw uitdagend en afwisselend. Bij de fiscale groep staat samenwerking, teamgeest en respect voor elkaars capaciteiten hoog in het vaandel. Ook wordt veel aandacht besteed aan opleiding en ontwikkeling tijdens wekelijkse ontbijt- en lunchsessies. De Brauw is dan ook een ideale start als fiscaal-advocaat op de arbeidsmarkt!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van De Brauw Blackstone Westbroek

Deloitte

What impact will you make?
Deloitte is het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van een baan met een opleiding is, niets is onbespreekbaar. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en te weten wat er voor jou toe doet. Let’s connect for impact.

Dentons

Driven to provide clients a competitive edge, and connected to the communities where its clients want to do business, Dentons knows that understanding local cultures is crucial to successfully completing a deal, resolving a dispute or solving a business challenge.

Now the world's largest law firm, Dentons' global team builds agile, tailored solutions to meet the local, national and global needs of private and public clients of any size in 197 locations serving 77 countries. Clients benefit from access to top-tier legal talent with experience in 25 sectors and 40 practices.

DRV

Werken in de echte economie betekent werken voor familiebedrijven. Voor ondernemers die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij voor wilt werken en wil jij daadwerkelijk resultaat zien van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers voorop stelt.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van DRV.

EY

Wie ben je en wat neem je mee? Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. We kijken daarnaast niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons uit kunt groeien tot de beste versie van jezelf en om direct bij te dragen aan een beter werkende wereld. Daarom luidt onze motto ook ‘Bring yourself, build your future’.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van EY.

Grant Thornton

Grant Thornton is een internationaal accountancy- en advieskantoor met in Nederland zo'n 550 collega's (waarvan ongeveer 150 fiscalisten) en wereldwijd 56.000 collega's in meer dan 140 landen. Binnen de organisatie zijn er verschillende fiscale praktijken: zo heeft elke vestiging een algemene mkb-praktijk, en zijn er verdeeld over Rotterdam, Amsterdam en Gouda een aantal specialistische afdelingen op het gebied van BTW, transfer pricing, internationale loonbelastingen, tax technology en internationale vennootschapsbelasting. Kansen om je te ontwikkelen als werkstudent of junior zijn er voldoende. We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten op de (digitale) fiscale bedrijvendag van Christiaanse Taxateur en jullie meer te vertellen!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Grant Thornton.

Houthoff

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen. Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

What's in it for you?
Zie jij jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale focus? Wil je voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen? Hier zet je de stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris! Kom eens langs en wij vertellen je meer!

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Houthoff.

Loyens & Loeff

Studeer jij fiscaal recht en/of fiscale economie? Wil jij met mensen samenwerken die ambitie, gedrevenheid en focus delen op hun werk én daarbuiten? En ben jij op zoek naar een baan waar je volledig jezelf kan zijn? Maak dan nu kennis met Loyens & Loeff, want wij willen jou en je talent, precies zoals je bent.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Loyens & Loeff.

Mazars

Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie. Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Omdat onze mensen het succes bepalen, kan het zijn dat niet iedereen bij onze organisatie past. Mazars, the smart choice.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Mazars.

Meijburg & Co

Meijburg & Co is het grootste zelfstandige fiscaal advieskantoor van Nederland, met ruim 660 medewerkers. Hoge kwaliteit, expertise, een proactieve benadering en snelle respons. Dit zijn enkele kenmerken die Meijburg & Co hebben gemaakt tot een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland. Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie. Meijburg & Co is een zelfstandige ‘memberfirm’ van het wereldwijde KPMG-netwerk. Wij bieden een unieke en brede praktijk met ruimte voor specialisatie op elk fiscaal vakgebied.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Meijburg & Co.

PKF Wallast

PKF Wallast is een zeer betrokken partner voor ondernemers met geïntegreerde dienstverlening op financieel, fiscaal en bedrijfsjuridisch gebied. Geïntegreerd advies is onze oorspronkelijke kernactiviteit, waarbij we steeds meer specialisaties kennen zoals Valuation Services, BTW, Loonheffing, IT Audit en Risk Management. Op deze manier willen we nog beter advies kunnen geven aan onze cliënten.

We doen ons best om de beste werkgever én het meest gewaardeerde accountants- en advieskantoor in de markt te worden. We zijn daarom ook erg blij met het feit dat we Great Place To Work Certified zijn.

PwC

Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen carrière. Ook dat is #werkenbijpwc. Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes! Verras jezelf en je klanten.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van PwC.

RSM

RSM is al sinds 2017 het snelst groeiende accountants- en belastingadviesorganisatie van Nederland, met momenteel elf vestigingen in Nederland. Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Samen met meer dan 800 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van RSM.

Schipper

Wij zijn Schipper Accountants

Bij Schipper Accountants kijken we naar wie je echt bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Dat vormt jou én je toekomst. Persoonlijk contact en individuele carrièrekansen staan voorop, want iedereen is anders. Een goede werk-privébalans is essentieel en onze informele organisatie geeft je verantwoordelijkheid, afwisseling en vrijheid!

Daar zou je toch voor tekenen?

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Schipper.

Van Doorne

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 185 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Van Doorne gaat verder, en blijft dichtbij.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Van Doorne.

Van Oers

Van Oers Accountancy & Advies is een middelgrote organisatie in West-Brabant die gespecialiseerd is in accountancy, belastingadvies en administratieve- en juridische dienstverlening. Vanuit vijf vestigingen bieden we dagelijks met zo’n 365 collega’s oplossingen aan klanten in uiteenlopende branches. Wij vinden een open relatie met onze klanten en werknemers heel erg belangrijk, evenals ontwikkeling en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten. Dankzij deze waarden zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een kleurrijk palet aan specialismen in huis. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen voor een ideale werkomgeving waar eenieder zich uitstekend kan ontwikkelen en thuis voelt. Wij zijn tenslotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Van Oers.

Visser&Visser

Op zoek naar een uitdagende baan bij een kantoor waar jouw ontwikkeling en professionaliteit voorop staan?
Visser & Visser is met 350 medewerkers en 13 vestigingen al ruim 30 jaar werkzaam binnen het accountancyvak. Als full-servicekantoor biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers. Aandacht voor onze klanten vinden we bij Visser & Visser net zo belangrijk als de ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

Meer weten? Kijk dan op het kantoorprofiel van Visser & Visser.

Wladimiroff

Wladimiroff is als advocatenkantoor uniek. Het boutique kantoor behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal strafrecht gaat. De combinatie van sanctierecht en fiscaal (proces)recht maakt het kantoor uniek voor fiscale studenten.