Tax Jurisprudence Program

De Tax Jurisprudence Program-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Tax Jurisprudence Program (TJP), het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het studiejaar. Tijden de sessies van het TJP komen fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod, het is dus bij uitstek de kans om je kennis te testen en te verbreden of verdiepen.

De leden van de TJP-commissie 2022/2023:

Dillon Peterson
Lieve CT’er! Mijn naam is Dillon Peterson en dit jaar mag ik samen met Djayanta en Elise het Tax Jurisprudence Program organiseren. Momenteel zit ik in de laatste fase van de bachelor Fiscaal Recht. Naast mijn studie houd ik me veel bezig met sporten en bachata dansen. Na drie verschillende commissies te hebben gedaan bij de CT vind ik de TJP-commissie de perfecte nieuwe uitdaging! Samen met mijn commissie heb ik er veel zin in om een succesvolle reeks sessies neer te zetten met een groep gezellige en ambitieuze studenten! Ik kijk er naar uit om jullie zo snel mogelijk bij een sessie of borrel te zien!

Elise Heikens
Hi lieve CT’ers. Graag stel ik me voor als een van de commissieleden van het TJP-programma voor dit collegejaar!
Ik ben Elise Heikens, 24 jaar en sinds kort woonachtig in Rotterdam. Momenteel ben ik bezig met de afronding van mijn master Fiscaal Recht (Directe Belastingen). Daarnaast ben ik ook begonnen aan een master Ondernemingsrecht aan de EUR. Vorig jaar ben ik ben ik overgestapt van de Universiteit Leiden naar de EUR en ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met CT. Na mijn deelname aan de SkiCo wilde ik me dit jaar graag voor een fiscaal inhoudelijke commissie inzetten. Het lijkt me enorm leuk om een reeks interessante TJP-sessies neer te zetten, waar zowel de deelnemende kantoren als de studenten met veel plezier op kunnen terugkijken. Ik heb er zelf erg veel zin in, wellicht tot bij een van de sessies of een borrel! Tot snel!