Tax Jurisprudence Program

De Tax Jurisprudence Program-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Tax Jurisprudence Program (TJP), het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het studiejaar. Tijden de sessies van het TJP komen fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod, het is dus bij uitstek de kans om je kennis te testen en te verbreden of verdiepen.

De leden van de TJP-commissie 2018/2019:

Nadine Engels
Hi allemaal! Mijn naam is Nadine Engels en ik heb dit jaar de eer om het Tax Jurisprudence Program van de CT te organiseren. Vorig jaar heb ik met de rest van mijn commissie de grootste Fiscale Bedrijvendag van Nederland in de Kuip mogen neerzetten en ben ik meegeweest op de skireis naar Italië en studiereis naar Kuala Lumpur. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van zowel de bachelor Fiscale Economie als Economie & Bedrijfseconomie en ik hoop beiden dit jaar af te ronden. Hiernaast werk ik ook nog bij de universiteit als mentor, student-assistent en ambassador. In de vrije tijd hiernaast ga ik graag wijntjes drinken met vriendinnen en bezoek ik graag nieuwe steden! Ik hoop jullie natuurlijk allemaal te zien op de borrels!

Mike Hagendoorn
Hoi! ik ben Mike Hagendoorn, 22 jaar jong en dit jaar organiseer ik samen met mijn commissiegenoten het Tax Jurisprudence Program. Momenteel geniet ik van mijn laatste bachelorjaar van de studie fiscaal recht en heb ik vorig jaar de CT-skireis mogen verzorgen en het jaar daarvoor artikelen geschreven voor De Aanslag. Mijn grootste passie is reizen en ik drink graag een biertje (of twee) met mijn vrienden. Dat het weer een mooi CT jaar mag worden!