Tax Jurisprudence Program

Het duurt nog even voordat het nieuwe collegejaar (2020-2021) begint, maar het is vanaf nu mogelijk om voor de Tax Jurisprudence Program-commissie te solliciteren. Een commissie is niet alleen de uitgelezen mogelijkheid om jouw samenwerk- en organisatieskills te verbeteren, maar ook een leuke manier om meer leden te leren kennen. Daarnaast is actieve betrokkenheid in een commissie een mooie aanvulling op je CV.
Lijkt het jou leuk om komend jaar deel uit te maken van de Tax Jurisprudence Program-commissie? En ben jij een derdejaars of masterstudent? Solliciteer dan nu voor deze commissie door een motivatiebrief en jouw CV te sturen naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl.

Let op! Je kunt solliciteren tot en met 12 juli 2020.

De Tax Jurisprudence Program-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Tax Jurisprudence Program (TJP), het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het studiejaar. Tijden de sessies van het TJP komen fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod, het is dus bij uitstek de kans om je kennis te testen en te verbreden of verdiepen.

De leden van de TJP-commissie 2019/2020:

Franciska Vroegindeweij
Hi! Ik ben Franciska Vroegindeweij en samen met mijn commissiegenoten organiseer ik dit jaar het Tax Jurisprudence Program. Ik ben vijfdejaars student en net begonnen met mijn Master Directe Belastingen. Ik woon sinds mijn studententijd in Rotterdam en ben actief lid bij de studentenroeivereniging Skadi. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de film met vrienden, sporten, lezen of ben ik opzoek naar de leukste koffietentjes in Rotterdam! Mocht het wat later op de dag zijn, dan doe ik ook graag een biertje of een wijntje. Ik heb er veel zin in dit jaar en hoop jullie allemaal te zien bij de borrels! 

Herwin Riphagen
Hey, mijn naam is Herwin Riphagen, ik ben 23 jaar en dit jaar mag ik samen met mijn commissiegenoten het Tax Jurisprudence Progam organiseren. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn master Fiscale Economie (direct). Bij Christaanse Taxateur heb ik tot op heden voornamelijk genoten van de gezellige borrels. Zodoende vind ik het leuk om mij dit jaar in te zetten voor dit fiscaal inhoudelijke programma. Verder houd ik er van om te sporten en om gezellig een biertje te drinken met vrienden. In de juiste verhouding houdt mij dit perfect in balans. Ik wens alle deelnemers van dit jaar een leerzaam programma toe, en kijk er naar uit om alle andere CT’ers op de borrel(s) tegen te komen!