Tax Jurisprudence Program

De Tax Jurisprudence Program-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Tax Jurisprudence Program (TJP), het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het studiejaar. Tijden de sessies van het TJP komen fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod, het is dus bij uitstek de kans om je kennis te testen en te verbreden of verdiepen.

De leden van de TJP-commissie 2023/2024:

Abdelkarim el Khattouti
Beste CT’ers,
Mijn naam is Abdelkarim. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in het prachtige Rotterdam. Momenteel zit ik in de afrondende fase van de bachelor Fiscaal Recht. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden of zit ik op de bank te kijken naar voetbal. Het afgelopen jaar heb ik mij mogen inzetten om hét evenement van het jaar te organiseren, namelijk de Fiscale Bedrijvendag. Dit jaar heb ik de eer om samen met mijn commissie nog een pronkstuk van CT in goede banen te lijden, het Tax Jurisprudence Program. Hopelijk zie ik jullie snel en wordt het weer een onvergetelijk jaar!
 

Louisa Voogt
Hii! Mijn naam is Louisa, ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de studie fiscaal recht. In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker te koken en borrelen. Nadat ik de afgelopen twee jaar met veel plezier in de eerstejaars commissie en acco heb gezet ben ik dit jaar onderdeel van de tjp-commissie. Ik hoop dit jaar samen met mijn commissie een groot succes te maken van het tjp-programma!