Tax Jurisprudence Program

De Tax Jurisprudence Program-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Tax Jurisprudence Program (TJP), het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het studiejaar. Tijden de sessies van het TJP komen fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod, het is dus bij uitstek de kans om je kennis te testen en te verbreden of verdiepen.

De leden van de TJP-commissie 2020/2021:

Ruben Hogenelst
Heee, ik ben Ruben Hogenelst en ga samen met mijn commissiegenoten dit jaar het Taks Jurisprudence Program organiseren. Dit jaar ben bezig met het laatste jaar van mijn bachelor Fiscaal Recht. Sinds het begin van mijn studententijd ben ik actief lid studentenvereniging S.S.R.-R. Daarnaast hou ik ervan om te sporten, luister ik graag podcasts en doe ik graag een borrel met vrienden. Ik heb er heel veel zin in om me dit jaar voor het TJP-programma in te gaan zetten en koester de verwachting er met z’n allen een mooi jaar van te maken! Ik wens alle deelnemers heel veel succes en plezier toe en kijk er naar uit jullie daar dan wel op een CT-borrel tegen te komen!

Martin Bogdanovski
Hi! Mijn naam is Martin Bogdanovski, 21 jaar en dit jaar organiseer ik samen met Yvette en Ruben het Tax Jurisprudence Program. Op het moment ben ik vierdejaars student en bezig met het afronden van mijn bachelor. Dit is mijn eerste actieve jaar bij CT en heb al mogen genieten van een aantal borrels. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met mn maten en ook ben ik regelmatig te vinden in de Basic-Fit. Ik heb veel zin in het TJP en natuurlijk ook de aankomende borrels!