Tax Jurisprudence Program

De Tax Jurisprudence Program-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Tax Jurisprudence Program (TJP), het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het studiejaar. Tijden de sessies van het TJP komen fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod, het is dus bij uitstek de kans om je kennis te testen en te verbreden of verdiepen.

De leden van de TJP-commissie 2021/2022:

Cees-Jan Neele
Hoi! Ik ben Cees-Jan, 21 jaar oud en bevind me momenteel in het laatste jaar van de bachelors Fiscale Economie en Bedrijfseconomie. Dit jaar organiseer ik met Merlijn en Amy het Tax Jurisprudence Program. Mogelijk kennen jullie me van de borrels of van de studiereis die ik vorig jaar mocht organiseren. Vorig jaar ben ik actief geworden bij de CT en dat bevalt me bijzonder goed! Na een jaar in Blijdorp gewoond te hebben ben ik verkast naar het centrum om het studentenleven maar eens goed leven in te blazen nadat ik bijna een burger geworden was. Ik heb erg veel zin om alle sessies te mogen organiseren en bij te wonen met alle deelnemers! Ik zie jullie hopelijk snel op een borrel!

Amy van den Burg
Lieve CT’er, mijn naam is Amy van den Burg, ik ben 24 jaar oud en ik ben derdejaars rechtsgeleerdheid en fiscaal recht student. Daarnaast ben ik dit jaar voor de tweede keer actief lid bij de CT en werk ik voor de Erasmus Universiteit bij de afdeling ‘studeren met een functiebeperking’. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in een yogastudio, salsadansend of op de bank terwijl ik boeken van Stephen King lees, maar je mag me ook altijd wakker maken voor slechte reality tv. Als lid van de TJP-commissie hoop ik nog een aantal succesvolle sessies neer te kunnen zetten met een gezellige groep deelnemers!