Carrière

In toenemende mate zijn, naast goede studieresultaten en fiscale kennis, ook sociale vaardigheden van groot belang voor de startende fiscalist. Komend jaar zal de Carrièrecommissie gedurende het gehele collegejaar workshops en trainingen op het gebied van softskills voor jullie organiseren: zo haalt iedereen het beste uit zichzelf! De Carrièrecommissie draagt de zorg voor de organisatie van de verschillende workshops en trainingen. Daarnaast beantwoorden ze al de vragen over werken in de fiscaliteit die op het Carrièreplatform worden geplaatst. Lees de stukjes hieronder om ze te leren kennen.

De leden van de Carrièretrajectcommissie 2023/2024:

Walter van As
Hi lieve CT’ers! Mijn naam is Walter van As en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn bachelors Fiscale Economie en Economie en Bedrijfseconomie. Als kersverse tweedejaars besloot ik mij bij CT aan te sluiten via de skireiscommissie, en vorig jaar heb ik de eer gehad de Fiscale Bedrijvendag te organiseren samen met de fbdcommissie. Inmiddels heb ik via CT talloze mooie herinneringen gemaakt, waarbij ik tevens veel vrienden heb ontmoet. Buiten de studie om woon ik al ruim 2,5 jaar in het prachtige Rotterdam, waarbij ik sinds mij eerst in het Zuiden van Rotterdam te hebben verdiept inmiddels ben neergestreken in het pittoreske Kralingen. Ik spendeer mijn vrije tijd voornamelijk met mijn vrienden, graag onder het genot van een pilsje. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar samen met de carrièretrajectcommissie een aantal leerzame sessies voor jullie neer te zetten, hier hoop ik jullie dan ook snel te zien!

Groeten,
Walter van As

Charlotte Verbogt
Hee CT’ers! Mijn naam is Charlotte Verbogt, 21  lentes jong, en op dit moment bezig met het afronden van mijn bachelors Fiscale Economie en Bedrijfseconomie. Als echte Brabander ben ik altijd in voor een feestje, maar binnenkort zal ik het gezellige Brabant in gaan ruilen voor het mooie Rotterdam! Nadat ik afgelopen jaar met veel plezier het LOF-congres heb mogen organiseren heb ik nu enorm veel zin om dit jaar leuke carrièretrainingen te organiseren voor alle CT’ers. Ik heb er alle vertrouwen in dat we als Carrièretrajectcommissie een mooi jaar gaan neergezetten en hopelijk zien we jullie snel tijdens een van onze trainingen!

Dylan de Kruijk
Hoi! Mijn naam is Dylan en ik zit dit jaar in de leukste commissie binnen ct. Ik zit intussen in de afrondende fase van mijn bachelor fiscaal recht met nog drie openstaande vakken. In mijn vrije tijd sport ik zelf vijf keer in de week en ben ik vaak op het stadhuisplein te vinden. Ik kijk ernaar uit om dit jaar samen met mijn commissieleden allerlei leuke trainingen en bijeenkomsten te organiseren. Zie ik jullie daar??