Carrière

In toenemende mate zijn, naast goede studieresultaten en fiscale kennis, ook sociale vaardigheden van groot belang voor de startende fiscalist. Komend jaar zal de Carrièrecommissie gedurende het gehele collegejaar workshops en trainingen op het gebied van softskills voor jullie organiseren: zo haalt iedereen het beste uit zichzelf! De Carrièrecommissie draagt de zorg voor de organisatie van de verschillende workshops en trainingen. Daarnaast beantwoorden ze al de vragen over werken in de fiscaliteit die op het Carrièreplatform worden geplaatst. Lees de stukjes hieronder om ze te leren kennen.

De leden van de Carrièretrajectcommissie 2021/2022:

Elise Chong Kan
Hey! Mijn naam is Elise, ik ben 19 jaar en ik zit nu in het derde jaar van fiscaal recht. In mijn vrije tijd beleg ik een beetje, ga ik graag hardlopen of roeien. Maar ik vind het ook leuk om gezellig te borrelen met vrienden. Ik kijk er erg naar uit om aankomend jaar samen met de andere Carrièrecommissie-leden leuke leerzame workshops te organiseren!

Max van Leeuwen
Waarde CT’er, mijn naam is Max van Leeuwen, ik ben 19 jaar oud en ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie fiscaal recht. Daarnaast ben ik dit jaar voor het eerst actief lid bij de CT en ben ik buddy in het buddyprogramma van Erasmus School of Law. Als ik niet werk of aan het studeren ben kook ik graag een gerechtje voor familie en vrienden, of ben ik bezig met de laatste sneaker-releases, maar natuurlijk ben ik ook altijd in voor een drankje! Ik hoop samen met de andere commissieleden workshops te kunnen verzorgen waar jullie wat van kunnen opsteken. Dan zie ik jullie daar snel!

Wolke Verkerk
Mijn naam is Wolke en momenteel zit ik in mijn Master Fiscaal Recht Indirecte Belastingen. Als fiscalist in spe en Rotterdammer is er natuurlijk niks mooier dan een commissie doen bij dé grootste fiscale studievereniging van Nederland. Afgelopen jaren ben ik onderdeel geweest van de Bedrijvendagcommissie en de anb-commissie, dat beviel zo goed dat dit mij nieuwsgieriger heeft gemaakt naar andere commissies bij CT. Ik ben blij dat ik dit mooie lijstje mag aanvullen met de carrièrecommissie en alle CT’ers mag klaarstomen voor een mooie carrière als fiscalist!