Carrière

In toenemende mate zijn, naast goede studieresultaten en fiscale kennis, ook sociale vaardigheden van groot belang voor de startende fiscalist. Komend jaar zal de Carrièrecommissie gedurende het gehele collegejaar workshops en trainingen op het gebied van softskills voor jullie organiseren: zo haalt iedereen het beste uit zichzelf! De Carrièrecommissie draagt de zorg voor de organisatie van de verschillende workshops en trainingen. Daarnaast beantwoorden ze al de vragen over werken in de fiscaliteit die op het Carrièreplatform worden geplaatst. Lees de stukjes hieronder om ze te leren kennen.

De leden van de Carrièretrajectcommissie 2022/2023:

Nisrine Lahmoudi
Hi, mijn naam is Nisrine en ik ben 20 jaar oud. Ik zit inmiddels in het derde jaar van de studie Fiscaal Recht. Geboren en getogen in Den Haag, maar stiekem toch een beetje verliefd op Rotterdam. Wanneer ik niet aan het studeren ben, kan je mij minimaal 4 keer in de week in de sportschool vinden. Verder ga ik graag uit eten(om de eiwitten natuurlijk hoog te houden ;)) en lees ik zo nu en dan een boek. Sinds dit jaar heb ik ervoor gekozen om actief lid te worden en mijn steentje bij te dragen binnen CT. Er staan een hoop leuke activiteiten op jullie te wachten en ik kijk ernaar uit om deze samen mijn mede-commissieleden te organiseren. Hopelijk tot snel!

Mérin Bezemer
Hoihoi,
Mijn naam is Mérin, ik ben 20 jaar en woon nu twee jaar in Rotterdam met hele leuke huisgenootjes! Ik studeer Bedrijfskunde en Fiscaal Recht aan de EUR en ben vorig jaar lid geworden bij CT. Afgelopen jaar heb ik de activiteitencommissie gedaan, en dit jaar ga ik aan de slag voor de carrière-trajectcommissie. Naast studeren ga ik graag sporten en hardlopen, feesten, koken, nieuwe horecatentjes ontdekken of mooie reisjes maken!  Ik ben bijna altijd op de CT borrels te vinden, en ben niet vies van een paar drankjes. Ook dit jaar gaan we weer lekker proosten met zijn allen en ik kijk er naar uit om leuke en leerzame workshops voor jullie te organiseren!

Jade Chen
Hi CT’ers! Mijn naam is Jade, ik ben 23 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik doe de master fiscaal recht (variant directe belastingen) en ik ga dit collegejaar afstuderen. In mijn (beetje) vrije tijd ga ik lekker veel uiteten, wandel ik graag en slaap ik veel hihi. Ik ben al lang lid maar dit jaar voor het eerst actief. Ik hoop velen van jullie te zien bij de carrièretrajectsessies en/of bij een ander event. Tot snel! :)