Carrière

In toenemende mate zijn, naast goede studieresultaten en fiscale kennis, ook sociale vaardigheden van groot belang voor de startende fiscalist. Komend jaar zal de Carrièrecommissie gedurende het gehele collegejaar workshops en trainingen op het gebied van softskills voor jullie organiseren: zo haalt iedereen het beste uit zichzelf! De Carrièrecommissie draagt de zorg voor de organisatie van de verschillende workshops en trainingen. Daarnaast beantwoorden ze al de vragen over werken in de fiscaliteit die op het Carrièreplatform worden geplaatst. Lees de stukjes hieronder om ze te leren kennen.

De leden van de Carrièretrajectcommissie 2020/2021:

Amy van den Burg
Lieve CT’er, mijn naam is Amy van den Burg, ik ben 23 jaar oud en ik ben tweedejaars rechtsgeleerdheid en fiscaal recht. Daarnaast ben ik dit jaar voor het eerst actief lid bij de CT en werk ik sinds kort voor de Erasmus Universiteit bij de afdeling ‘studeren met een functiebeperking’. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in een yogastudio of op de bank terwijl ik boeken van Stephen King lees, maar je mag me ook altijd wakker maken voor slechte reality tv. 
Als lid van de carrièrecommissie kan ik niet wachten om samen met het team aan de slag te gaan. Hopelijk gaat iedereen dit jaar iets nieuws leren tijdens onze workshops en zie ik jullie daar snel!

Dillon Peterson
Hey CT’er! Mijn naam is Dillon Peterson, ik ben 21 jaar oud en ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie fiscaal recht. Ik woon inmiddels 2 jaar in Rotterdam en dit jaar ben ik weer klaar om mezelf voor de CT in te zetten! In mijn privétijd hou ik vooral van sporten, borrelen en de laatste tijd ben ik ook begonnen met zeilen. Echter, is het werken aan en het verbeteren van mijn soft skills ook wel een hobby van me te noemen. Hierdoor ben ik zeer enthousiast om dit jaar samen met Ties, Julia, Esmee en Amy interessante en leuke soft skills workshops en trainingen voor jullie te organiseren. Hou de website van de CT en je mail in de gaten, want deze workshops en trainingen zullen jullie zeker niet willen missen!

Esmee Kooke
Mijn naam is Esmee Kooke en ik ben 22 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht, maar woon al een paar jaar met veel plezier in Rotterdam. Ik heb mij bachelor Fiscaal Recht afgerond en ben momenteel bezig met de laatste vakken van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid! In mijn vrije tijd hockey ik graag en doe ik graag mee aan hardloopwedstrijden. Ook zit ik bij een studentenvereniging. Daarnaast heb ik het geluk gehad dat ik vorig jaar de grootste editie van de Fiscale Bedrijvendag mocht organiseren. Dit was zeer geslaagd en ik vond dit zo leuk dat ik heb besloten om nog een jaar actief te zijn bij de CT als carrièrecommissie. Ik koester het verlangen dat jullie veel opsteken van onze workshops en als jullie vragen hebben, kunnen deze altijd gesteld worden op het carrièreplatform! Deze zullen we dan zo goed en zo spoedig mogelijk beantwoorden. Tot op een van onze events!

Julia ten Have
Hallo allemaal! Ik ben Julia, 22 jaar en ik ben net begonnen aan mijn eerste jaar van de studie rechtsgeleerdheid, uiteraard met de bedoeling om dit volgend jaar voort te zetten als Fiscaal Recht. Ondanks dat ik in een dorpje vlakbij Nijmegen woon ben ik zeker ook vaak in Rotterdam te vinden. Sinds een jaar bij Deloitte op de MKB-Tax afdeling en heb ik zo al kennis mogen maken met het werkveld. Als ik niet aan het werken of studeren ben dan zit ik graag op het paard. Verder ben ik nog graag aan het borrelen met vrienden of pak ik een festivalletje mee. Ik hoop dit jaar leuke en leerzame workshops te organiseren voor jullie samen met de andere carrièrecommissie leden, tot snel!