Activiteiten

Al een geruime tijd zorgt de Activiteitencommissie ervoor dat de leden zich naast hun studie goed kunnen vermaken. Zo is de Activiteitencommissie verantwoordelijk voor het jaarlijkse Diesfeest, Eindactiviteit en vele andere activiteiten die door het jaar heen voorbij komen. Je zal ze vast en zeker tegenkomen op de borrels en natuurlijk op alle andere activiteiten geregeld door de CT... Hoe zou dat toch komen?

De leden van de Activiteitencommissie 2023/2024:

Ruben Cohen
Beste CT’ers,
Mijn naam is Ruben Cohen en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu in het tweede jaar van de bachelor Fiscale Economie. Ik woon momenteel nog bij mijn ouders in Utrecht maar hoop snel te verhuizen naar het prachtige Rotterdam. In mijn vrije tijd kijk ik graag een potje voetbal of ga ik lekker de stad in met vrienden. Dit wordt mijn eerste jaar als actief lid bij CT en het is een grote eer dit te mogen doen in de activiteitencommissie. Ik hoop jullie snel te zien bij alle waanzinnige, inspirerende en onvergetelijke activiteiten die wij voor jullie zullen organiseren dit jaar. Tot snel!

Bethany Noordermeer
Hallo lieve CT’ers, mijn naam is Bethany Noordermeer. Ik ben 19 jaar oud en ben nu alweer bezig met mijn derde jaar van de Bachelor Fiscaal Recht. Naast mijn studie vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan, te wandelen en af en toe te hardlopen. Ik kan enorm genieten van een avondje borrelen of uitgaan in de stad. Ook ben ik niet vies van een goed huisfeestje. Binnen mijn vriendengroep vinden we het leuk een pubquiz of ander soort activiteiten te organiseren. Pubgolf is tot nu toe wel echt mijn favoriet. Vorig jaar heb ik voor de eerste keer een commissie gedaan. Ik vond dit super leuk om te doen. Dit jaar wou ik mij graag weer inzetten. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om samen met mijn commissiegenoten allemaal leuke activiteiten te gaan organiseren. Natuurlijk hoop ik jullie daar allemaal te zien, tot snel!
 

Hidde Panman
Hallo allemaal! Mijn naam is Hidde Panman en dit jaar zit ik in de activiteitencommissie. Ik zit in mijn derde jaar fiscaal-recht waarbij ik nu ook een poging  rechtsgeleerdheid ernaast doe. Ik ben 24 en een Rotterdammer in hart en nieren. Mijn liefde voor Feyenoord draag ik dan ook met alle trots bij me evenals die voor gezelligheid. Hopelijk kan ik veel van jullie dit jaar ontmoeten bij alle leuke activiteiten die we gaan doen! Ik heb er in ieder geval zin in, tot dan!

Nick Verschoor
Hey CT'ers, ik ben Nick, 20 jaar oud en ik woon sinds kort in Rotterdam met andere CT'ers. Vorig jaar maakte ik deel uit van de Eerstejaarscommissie; dat was een leuke ervaring. Dit jaar ben ik tweedejaars student Fiscaal Recht en ben ik enthousiast om deel uit te maken van de Activiteitencommissie. Als lid van deze commissie wil ik bijdragen aan het creëren van onvergetelijke momenten voor jullie.

Mijn passie voor het organiseren van leuke evenementen en activiteiten is nog sterker geworden sinds mijn tijd in de EJCO. Ik geloof sterk in het belang van studenten die zich verbonden voelen met elkaar en met onze studievereniging. In de Activiteitencommissie kijken we ernaar uit om een gevarieerd aanbod aan activiteiten te plannen, zodat we weer een leuk jaar kunnen beleven samen en hopelijk elkaar (nog) beter leren kennen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medeleden van de Activiteitencommissie iets geweldigs neer te zetten. Laten we snel kennismaken op een van de evenementen die wij gaan organiseren, of op andere bijeenkomsten van onze studievereniging. Samen maken we dit studiejaar weer onvergetelijk!