Activiteiten

Al een geruime tijd zorgt de Activiteitencommissie ervoor dat de leden zich naast hun studie goed kunnen vermaken. Zo is de Activiteitencommissie verantwoordelijk voor het jaarlijkse Diesfeest, Eindactiviteit en vele andere activiteiten die door het jaar heen voorbij komen. Je zal ze vast en zeker tegenkomen op de borrels en natuurlijk op alle andere activiteiten geregeld door de CT... Hoe zou dat toch komen?

De leden van de Activiteitencommissie 2019/2020:

Emily ter Voert
Hii CT’ers! Mijn naam is Emily en ik ben 22 jaar oud. Ik zit nu in het derde jaar van de studie Fiscale Economie. Vorig jaar mocht ik al deel uitmaken van de Almanakcommissie. Met een plek in de Acco kan ik dit jaar met veel plezier door als actief lid bij de CT. Ook ben ik medewerker bij de belastingwinkel. Het weekend breng ik meestal thuisthuis door in de Achterhoek, waar ik vaak op stal bij de paarden te vinden ben. Hopelijk spreek ik jullie nog bij de activiteiten en borrels die op de planning staan en kunnen we daar samen genieten van een biertje of wijntje!

Smahanne Ben Ali
Hoi! Ik ben Smahanne, ik ben 24 jaar en begin dit collegejaar aan het derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Naast mijn studie werk ik vanaf dit jaar op de EUR als student-assistent bij de afdeling die open dagen, meeloopdagen en voorlichtingen organiseert. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en te bakken en ga ik graag naar festivals! Vorig jaar was ik voor het eerst actief bij CT en ik ben super enthousiast dat ik me ook dit jaar weer mag inzetten voor de leukste studievereniging van Rotterdam. Ik kijk er ontzettend naar uit om voor jullie de leukste activiteiten en de mooiste feestjes te organiseren. Ik zie je daar!

Sten Jansen
Hallo, mijn naam is Sten Jansen, ik ben 20 jaar en zit in het tweede jaar van de studie Fiscaal Recht. Ik kom uit Spaarndam (een dorp dat je waarschijnlijk niet kent). Tot voorkort reisde ik op en neer, maar dit jaar ben ik definitief geweken naar het mooie Rotterdam! Vorig jaar maakte ik deel uit van de Eerstejaarscommissie, en ik kijk er erg naar uit om dit jaar deel uit te maken van haar grote broer; de Acco! Naast mijn studie houd ik me bezig met sporten in de sportschool (waar barweinig van te zien is) en ben ik aanwezig bij alle borrels van de CT. Ik hoop jullie allen te zien bij de activiteiten komend jaar! 

Wessel van de Sande
Hé gasten! Ik ben Wessel, 21 jaar jong, woon in het prachtige Rotterdam en zit in het derde jaar van Fiscaal Recht. Naast het harde studeren voetbal ik zowel op het veld als in de zaal en ben ik gespecialiseerd in de derde helft! Na het afgelopen jaar aan de mooiste Almanak ooit gewerkt te hebben, maak ik nu onderdeel uit van de alom bekende Accooooo en ga wij samen als commissie ons best doen de komende maanden allemaal leuke activiteiten te organiseren! Hou je mail in de gaten en tot snel, joooeee!