Activiteiten

Al een geruime tijd zorgt de Activiteitencommissie ervoor dat de leden zich naast hun studie goed kunnen vermaken. Zo is de Activiteitencommissie verantwoordelijk voor het jaarlijkse Diesfeest, Eindactiviteit en vele andere activiteiten die door het jaar heen voorbij komen. Je zal ze vast en zeker tegenkomen op de borrels en natuurlijk op alle andere activiteiten geregeld door de CT... Hoe zou dat toch komen?

De leden van de Activiteitencommissie 2022/2023:

Anne Binnekamp
Heey, mijn naam is Anne Binnekamp, 22 jaar oud. De gezellige Brabander, die nu een jaartje in het mooi Rotterdam woont. Maar tijdens carnaval vind je mij zeker weer onder de rivieren. Vorig jaar heb ik de premaster fiscale economie gevolgd en ik ben dit jaar gestart aan de master. Naast school hockey ik graag en het liefst win ik zowel de eerste en tweede, als de derde helft. Dit wordt mijn eerste jaar als actief CT’er en samen met de ACCO gaan we voor een mooi jaar zorgen voor alle leden! Ik hoop jullie snel te zien bij één van de activiteiten. Groetjes, Anne

Daan Omvlee
Hallo allemaal! Mijn naam is Daan Omvlee en ik ben al 21 jaar trots Rotterdammer. Ik doe nu het eerste jaar van de bachelor Fiscale Economie. Naast het studeren vind ik het heerlijk om te sporten en ben ik dan ook vaak op het voetbalveld te vinden, of thuis op de bank óf in de pub om Liverpool te zien spelen. Ik houd van gezelligheid, een drankje doen, eten en reizen en kan niet wachten om dit jaar de leukste activiteiten te organiseren! Ik hoop jullie snel te leren kennen bij een van de borrels. Laten we er met z’n allen een fantastisch jaar van maken!

Louisa Voogt
Hii allemaal. Ik ben Louisa, kom uit Delft en ben 19 jaar oud. Ik ben momenteel tweedejaars student fiscaal recht en hou er naast mijn studie van om te sporten en gezellig met vrienden te zijn. Nadat ik afgelopen jaar met heel veel plezier in de eerstejaarscommissie heb gezeten wist ik meteen dat ik dit jaar weer actief wilde worden. En aangezien het organiseren van de eerstejaarsactiviteiten zo goed beviel wilde ik dit jaar graag de acco gaan doen! Ik heb er enorm veel zin in en heb er vertrouwen in dat ik er samen met mijn mede commissiegenoten een groot succes van ga maken. Hopelijk zie ik jullie snel op een van de aankomende activiteiten:) Groetjes, Louisa

Max van Leeuwen
Lieve CT’ers, ik ben Max, 20 jaar en zit alweer in mijn derde jaar van Fiscaal recht. Als ik niet aan het werk of studeren ben, zet ik graag veel te vroeg mijn wekker voor de nieuwste sneaker-releases, ben ik aan huilen voor de buis om ADO Den Haag, of ben ik aan het dobberen op het Noorderkanaal. Na vorig jaar met veel plezier de carrière commissie te hebben versterkt, sta ik ook dit jaar weer te trappelen om mijn steentje bij te dragen. Ik hoop samen met de andere commissieleden activiteiten te kunnen organiseren waar nog lang over wordt nagepraat. Ik hoop jullie daar allemaal snel te zien!