Activiteiten

Al een geruime tijd zorgt de Activiteitencommissie ervoor dat de leden zich naast hun studie goed kunnen vermaken. Zo is de Activiteitencommissie verantwoordelijk voor het jaarlijkse Diesfeest, Eindactiviteit en vele andere activiteiten die door het jaar heen voorbij komen. Je zal ze vast en zeker tegenkomen op de borrels en natuurlijk op alle andere activiteiten geregeld door de CT... Hoe zou dat toch komen?

De leden van de Activiteitencommissie 2021/2022:

Mérin Bezemer
Hi, mijn naam is Mérin en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Delft en woon nu ruim een jaar in Rotterdam. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de bachelor Fiscaal Recht en in het derde jaar van de bachelor Bedrijfskunde aan de EUR. Naast studeren sport ik graag, bezoek ik festivals en probeer ik te koken of nieuwe restaurants te ontdekken. Kaas, wijn en pasta zijn mijn favoriet, en ik ben dol op lekker eten.  Dit is het eerste jaar dat ik lid ben bij CT en ik kijk ernaar uit om de leukste activiteiten te organiseren! Ik hoop dat jullie er ook zin in hebben en dat we er met z’n allen een top jaar van maken!!

Zubin Sharma
Liefste CT’ers, ik ben Zubin, 20 jaar en nu voor het tweede jaar lid bij CT. Omdat ik de economen onder ons heb verlaten voor de juristen ben ik dit jaar begonnen aan het eerste jaar van mijn studie Fiscaal recht. Naast mijn studie vind ik het onwijs leuk om op het hockeyveld te staan en het volgen van allerlei sporten. Verder ben ik nooit te missen op een borrel van CT en op al die andere zijn er altijd wel mensen over de vloer bij mij thuis. De activiteitencommissie wordt mijn tweede commissie en ik heb er enorm veel zin in om de informele oftewel leukste evenementen voor onze leden te organiseren. Ik weet zeker dat dit een fantastisch jaar wordt en hopelijk zie ik jou snel op de eerstvolgende borrel.

Groetjes,
Zubin

Erben Huijer
Beste CT’er, mijn naam is Erben Huijer ik ben derdejaars student fiscaal recht. Afgelopen jaar heb ik de almanakcommissie gedaan waarbij ik de vereniging van binnen en buiten heb leren kennen. Nu ben ik bij de Acco gegaan om jullie een top tijd te geven op het gebied van alle (informele) activiteiten die de CT te bieden heeft. Als je zelf een goed idee hebt hoor ik het graag; spreek me gerust aan bij de vele borrels waar ik te vinden zal zijn. Verder werk ik als reservist voor defensie en houd ik wel van een huisfeestje organiseren bij het CT bekende huis: Huize Kerk. Tot snel! Erben.

Eline Boedhoe
Hoi allemaal! Ik ben Eline, 21 jaar en nu 3e jaars student fiscaal recht. Iets meer dan een jaar geleden heb ik de parel van het Zuiden verruild voor ons te gekke Rotterdam. Al hou ik natuurlijk van Rotterdam zal je mij tijdens carnaval nergens boven de rivieren vinden ;)
Ook ben ik niet vies van een borrel in de kroeg of gewoon ergens thuis. Natuurlijk kan het niet alleen feest zijn, dus vind je mij ook vaak met een (dik) boek of op de bank met laptop op schoot. Dit wordt mijn eerste actieve jaar bij ons mooie CT en samen met de rest van de ACCO gaan we ervoor zorgen dat dit een prachtig jaar gaat worden voor alle leden.

Hopelijk zien we elkaar snel bij een van de aankomende activiteiten!