Activiteiten

Al een geruime tijd zorgt de Activiteitencommissie ervoor dat de leden zich naast hun studie goed kunnen vermaken. Zo is de Activiteitencommissie verantwoordelijk voor het jaarlijkse Diesfeest, Eindactiviteit en vele andere activiteiten die door het jaar heen voorbij komen. Je zal ze vast en zeker tegenkomen op de borrels en natuurlijk op alle andere activiteiten geregeld door de CT... Hoe zou dat toch komen?

De leden van de Activiteitencommissie 2020/2021:

Djayanta Vlieger
Hoi allemaal! Mijn naam is Djayanta, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Leidschendam. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie Fiscaal Recht en ben dit jaar voor het eerst actief bij de CT. Naast mijn studie spreek ik veel af met vrienden, ik hou van een drankje doen en ik probeer af en toe nog gezond te doen door te sporten. Ook reis ik veel. Als lid van de Acco kijk ik er naar uit om dit jaar activiteiten te organiseren voor de CT en ik hoop dan ook dat ik jullie daar allemaal zie!

Nigel Nutbeij
Hey, mijn naam is Nigel, 23 jaartjes jong en momenteel bezig met de bachelor Fiscale Economie. Te herkennen aan m’n glimmende kop en rossige baard. Dit jaar ga ik me inzetten voor de informele activiteiten van de CT. Dit is met de huidige maatregelen een flinke uitdaging, maar dat zal voor deze Acco geen probleem zijn! Naast aanwezig op alle borrels ben ik ook actief in het voornamelijk uit CT-leden bestaande zaalvoetbalteam RS-9. Ik nodig ook iedereen uit om (als dit weer wordt toegelaten) dit sterrenteam een keer aan te komen aanmoedigen. Ik hoop veel van jullie te gaan zien op de activiteiten die dit jaar georganiseerd gaan worden. Of dit nou op Zoom zal zijn of met z’n allen in de kroeg; de biertjes zullen net zo goed smaken.

Twan Kuijpers

Beste CT-genoten! Mijn naam is Twan, ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in het eerste jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Naast deze bachelor ben ik nog het derde jaar van mijn vorige bachelor (International Business Administration) aan het afronden en werk ik parttime bij een administratief kantoor. In mijn vrije tijd ben ik altijd bij voor een borrel en hou ik verder van een potje gamen, koken en lezen. De activiteitencommissie zal mijn eerste commissie ooit worden en door de huidige omstandigheden ook een grote uitdaging, maar ik ben er zeker van dat we er een fantastisch jaar van zullen maken met zo veel mogelijk leuke activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Twan

Lynda Le Minh
Hallo CT’ers, welkom op de CT-site en specifiek, welkom bij de leukste commissie van de vereniging! Mijn naam is Lynda, ik ben derdejaars fiscaal recht student. Ik ben reeds verhuisd naar het heerlijke Kralingen, waar ik alleen mijn bed uit hoeft te rollen om bij de uni te zijn. Tijdens tentamenweken sluit ik mij regelmatig op in de UB. Daarnaast speel ik overmatig het spel hallie gallie. Als je dat nog niet kent zie ik je graag snel op een borrel/andere activiteit van de CT. Ondanks de omstandigheden gaan wij ons best doen om de leukste activiteiten neer te zetten. Zet alvast je biertje (of in mijn geval rosé bier) klaar, dan zien we je snel.