Activiteiten

Al een geruime tijd zorgt de Activiteitencommissie ervoor dat de leden zich naast hun studie goed kunnen vermaken. Zo is de Activiteitencommissie verantwoordelijk voor het jaarlijkse Diesfeest, Eindactiviteit en vele andere activiteiten die door het jaar heen voorbij komen. Je zal ze vast en zeker tegenkomen op de borrels en natuurlijk op alle andere activiteiten geregeld door de CT... Hoe zou dat toch komen?

De leden van de Activiteitencommissie 2018/2019:

Ties Bos
Hoi! Mijn naam is Ties Bos, ik ben 18 jaar en zit in het tweede jaar van de studie Fiscaal Recht. Vorig jaar heb ik Wageningen verlaten voor het prachtige Rotterdam. Naast mijn studie roei ik nog bij Skadi. Als onderdeel van de Almanakcommissie heb ik afgelopen jaar geproefd van het actief lidmaatschap, dit is mij goed bevallen en ik ben dan ook heel blij dit jaar deel uit te maken van de Accooooo. Samen met de rest van mijn commissie ga ik dit jaar onvergetelijke activiteiten voor jullie neerzetten. Ik kijk ernaar uit jullie bij de borrels en activiteiten van de CT te zien en te spreken!

Inga Harutyunyan
Halloootjes! Ik ben Inga en ik ben 21 jaar oud. Naast mijn studie fiscaal recht, werk ik ook veel in de horeca en besteed ik mijn vrije tijd met familie en vrienden. Dit jaar heb ik het genoegen gekregen om deel uit te maken van de Activiteitencommissie. Ik kan niet wachten om jullie blije gezichten te zien wanneer de activiteiten bekend worden gemaakt.
Tot snel bij de eerstvolgende activiteit!

Celine Steinkamp
Hallo allemaal, mijn naam is Celine, ben 20 jaar oud en ik mag mijzelf dit jaar voor het derde jaar op rij actief lid van de CT noemen. Drie keer is scheepsrecht dus het belooft een heel mooi jaar te worden. Naast dat ik vaak met een wijntje in mijn hand op de CT-borrel sta, probeer ik nog een beetje sportief te doen op het voetbalveld. Ik kijk ernaar uit om jullie op onze activiteiten te mogen ontvangen. Tot dan!!

Yvette Vogler
Hoi allemaal! Ik ben Yvette en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu in het derde jaar van de studie fiscaal recht en ben al vanaf het begin van mijn studie veel op de borrels van de CT te vinden. Naast mijn studie doe ik veel aan sport en ga ik graag uit met vriendinnen! Dit jaar ben ik voor het eerst actief en wel in de allerleukste commissie. Samen met mijn commissieleden ga ik dit jaar de leukste activiteiten voor jullie organiseren! Tot snel bij de activiteiten!