Media

De Mediacommissie combineert creativiteit en technologie met fiscaliteit. De commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto’s, de content op sociale media en de content op De Aanslag, die vanaf dit jaar op onze website is te vinden! In 2015 is ons mooie verenigingsblad De Aanslag gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de deurmat viel, wordt er nu geregeld fiscale content op De Aanslag geplaatst. Wekelijks komen er interviews met kantoren en hoogleraren, verschillende artikelen en video’s over fiscale ontwikkelingen en vraagstukken, prijsvragen en enquêtes online, waar je als fiscalist in spe zeker wat aan hebt. Een verdieping in de fiscaliteit naast je verplichte curriculum, verzorgd door mede-studenten. Benieuwd naar wat deze commissie verder allemaal uitspookt? Neem dan eens een kijkje op de social media van de CT of op De Aanslag!

De leden van de Mediacommissie 2019/2020:

Dani Briers
Hoi! Ik ben Dani, 21 jaar oud en ik woon (ein-de-lijk) in Rotterdam. Ik ben dit jaar begonnen aan de master Fiscaal Recht (Indirecte Belastingen). Daarnaast ga ik aan de slag als werkstudent en ben ik lid van de Mediacommissie van de CT! In de vrije tijd die ik niet heb, ga ik graag uit, kijk ik series of ben ik te vinden in de sportschool. Tik me gerust aan op de volgende borrel!

Merlijn Kok
Hoi, mijn naam is Merlijn Kok en ik ben twintig jaar oud. Ik zit momenteel in mijn derde jaar fiscaal recht. De afgelopen twee jaar was ik al vaak te vinden bij borrels en andere activiteiten van CT, maar dit jaar ben ik ook actief lid geworden en ik heb superveel zin in het komende studiejaar! Voordat ik in het prachtige Rotterdam-Zuid ben gaan wonen was ik een echte Brabander, maar de zachte G is nu toch echt bijna verdwenen. Met carnaval zal ik echter niet boven de rivieren te vinden zijn.

Naast de studiebezigheden tennis ik graag bij de tennisvereniging Passing Shot. Verder doe ik graag wat biertjes in de Smitse, of elke andere plek waar het gezellig is. Ik hoop jullie graag te zien op de komende borrels met de camera in de aanslag, en jullie op de hoogte te houden van het laatste fiscale - en CT - nieuws in De Aanslag!

Nathan Kakisina
Hoi, ik ben Nathan, achttien jaar oud en eerstejaars fiscaal recht. Ik kom uit een dorp waar boeren graag met hun trekker over het lokale veldje genaamd het Malieveld rijden. In mijn vrije tijd doe ik alsof ik kan tennissen bij de passing shot en probeer ik een beetje te waterpoloën bij Ragnar. Dankzij de aangename tijd met mijn Eurekaweek papa en mama ben ik met plezier naar alle CT activiteiten gegaan. Hier ga ik me dit jaar dan ook inzetten bij de media commissie met als voornaamste doel video's maken!

Rik Brem
Ruim 140 kilometer van Rotterdam vandaan is gelegen het prachtige Hattem. Een echte stad al is het klein op steenworp afstand van Zwolle. In laatstgenoemde stad werd ik eenentwintig jaar terug geboren. Voor het tweede jaar oprij heb ik het genoegen om onderdeel uit te mogen maken van de mediacommissie. Ik kijk ernaar uit om wederom de nodige (fiscale) artikelen te schrijven, welke dit jaar geplaatst zullen worden op een gloednieuwe website! Hopelijk weten jullie de artikelen, interviews en filmpjes nu beter te vinden. Naast mijn werkzaamheden voor CT hoop ik dit collegejaar mijn bachelor Fiscaal Recht af te ronden en werk ik twee dagen per week bij een belastingadvieskantoor. In mijn spaarzame vrije tijd beoefen ik verscheidene sporten. Zo ben ik geregeld met een aantal CT'ers te vinden in de zalen van Erasmus Sport, waar wij menig tegenstander trakteren op een nederlaag zaalvoetbal. Graag tot ziens bij een van de borrels van CT!

Sandra Zakhary
Hee! mijn naam is Sandra Zakhary, 19 jaar en tweedejaars student fiscaal recht. Voor de tweede keer op rij ga ik me dit jaar inzetten voor de mediacommissie! in mijn vrije tijd houd ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden, te sporten en om zo nu en dan naar festivals te gaan. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar o.a. weer de foto's te mogen maken!