Media

De Mediacommissie combineert creativiteit en technologie met fiscaliteit. De commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto’s, de content op sociale media en de content op De Aanslag, die vanaf dit jaar op onze website is te vinden! In 2015 is ons mooie verenigingsblad De Aanslag gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de deurmat viel, wordt er nu geregeld fiscale content op De Aanslag geplaatst. Wekelijks komen er interviews met kantoren en hoogleraren, verschillende artikelen en video’s over fiscale ontwikkelingen en vraagstukken, prijsvragen en enquêtes online, waar je als fiscalist in spe zeker wat aan hebt. Een verdieping in de fiscaliteit naast je verplichte curriculum, verzorgd door mede-studenten. Benieuwd naar wat deze commissie verder allemaal uitspookt? Neem dan eens een kijkje op de social media van de CT of op De Aanslag!

De leden van de Mediacommissie 2023/2024:

Daphne Lobbezoo
Hoi allemaal! Mijn naam is Daphne Lobbezoo, ik ben 18 jaar oud en ik zit nu in mijn eerste jaar Fiscale Economie. Naast mijn studie besteed ik mijn tijd graag aan borrelen met vrienden en vind ik het leuk om te sporten.
Na een paar gezellige evenementen tijdens de Eurekaweek met CT was ik helemaal om en ben ik lid geworden. Toen ik hoorde dat ik ook actief lid kon worden bij CT was mijn interesse meteen gewekt en zodoende maak ik nu deel uit van de mediacommissie! Ik kijk ernaar uit om leuke foto's te maken dit jaar en om jullie allemaal beter te leren kennen!

Sill de Jongh
Hi leukste CT'ers, mijn naam is Sill de Jongh. Ik ben 19 jaar oud en zit momenteel in mijn eerste jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Dagelijks reis ik op en neer van de Hoeksche Waard naar het mooie Rotterdam, om de gezelligheid op te zoeken. Naast mijn studie vind ik het leuk om met vrienden te gaan borrelen en te sporten. Dit jaar ga ik, samen met mijn leuke medecommissieeden, me inzetten voor het maken van leuke fotoś bij de CT activiteiten en het schrijven van leuke collums voor de aanslag. Hier heb ik erg veel zin in, maar heb vooral zin om jullie te leren kennen bij de borrels!

Tim Baan
Hallo allemaal! Mijn naam is Tim, ik ben 20 jaar oud en kom uit Oegstgeest. Verder ben ik eerstejaars fiscale economie student. Naast mijn studie houd ik mij bezig met sporten en borrelen. Sinds het begin van mijn studieavontuur in Rotterdam ben ik lid van CT en vond het zo gezellig dat ik heb besloten om actief lid te worden. Tot slot kijk ik ernaar uit om jullie allemaal leuke content te bieden dit jaar.

Tristan Raaijen
Hallo allemaal! Mijn naam is Tristan Raaijen, ik ben 17 jaar oud en kom uit Zeeland. Ik ben eerstejaars fiscaal recht student en in mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen. Bij CT had ik veel gezellige en enthousiaste medestudenten ontmoet en dat heeft mij tot de beslissing gebracht om actief te worden bij de mediacommissie om zo alle gezelligheid vast te leggen. Ik hoop dit jaar dan ook veel leuke foto’s en video’s te kunnen maken van iedereen en kijk enorm uit om iedereen te ontmoeten. Hopelijk zie ik jullie snel bij de borrels!