Media

De Mediacommissie combineert creativiteit en technologie met fiscaliteit. De commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto’s, de content op sociale media en de content op De Aanslag, die vanaf dit jaar op onze website is te vinden! In 2015 is ons mooie verenigingsblad De Aanslag gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de deurmat viel, wordt er nu geregeld fiscale content op De Aanslag geplaatst. Wekelijks komen er interviews met kantoren en hoogleraren, verschillende artikelen en video’s over fiscale ontwikkelingen en vraagstukken, prijsvragen en enquêtes online, waar je als fiscalist in spe zeker wat aan hebt. Een verdieping in de fiscaliteit naast je verplichte curriculum, verzorgd door mede-studenten. Benieuwd naar wat deze commissie verder allemaal uitspookt? Neem dan eens een kijkje op de social media van de CT of op De Aanslag!

De leden van de Mediacommissie 2020/2021:

Philip Sarbach
Hallo allemaal! Ik ben Philip, 22 jaar en kom uit Leende. Dat is een dorpje vlakbij Eindhoven. Inmiddels woon ik al 3 jaar in het mooie Kralingen en begin ik aan mijn 4e jaar van Fiscaal Recht. Na 3 jaar borrelen wordt het tijd om actief te worden. Dit ga ik dan ook doen bij de mediacommissie. In mijn vrije tijd ga ik graag naar Feyenoord (als de coronamaatregelen het toelaten) en voetbal ik in de zaal met het wereldberoemde CT-team RS9. Daarnaast ben ik ook nog af en toe aan het tennissen bij Passing Shot. Hopelijk tot snel op een borrel!

Evy Bouman
Hey! Mijn naam is Evy, ik ben 19 jaar oud en tweedejaars student Fiscaal Recht. Ik kom uit een klein stadje in Brabant, maar woon nu in het mooie Rotterdam. In het weekend reis ik wel nog altijd af naar mijn oude vertrouwde woonplaats. In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken, vind ik het leuk om te sporten en houd ik van gezelligheid zoals feestjes, terrasjes, uiteten en op vakantie gaan. Afgelopen jaar heb ik erg genoten van de activiteiten bij CT en ben dan ook super enthousiast om dit jaar deel te mogen uitmaken van de mediacommissie!

Anna Tran
Hoi! Ik ben Anna, 21 jaar oud en zit in mijn tweede jaar fiscaal recht. Dit is mijn eerste jaar actief bij CT en ik kijk ernaar uit om er een mooi jaar van te maken. Verder vind ik het leuk om met vrienden te koken, sporten of uit eten te gaan. Ik hoop jullie te zien bij de activiteiten van CT. Tot snel :)

Celine Steinkamp
Hi allemaal! Mijn naam is Celine, ben 22 jaar oud en ik mag mijzelf sinds september opnieuw masterstudent noemen. Na al vier mooie actieve jaren bij de CT heb ik dit jaar de eer gekregen om deel te mogen uitmaken van de mediacommissie. Naast het beheren van de social media en het schieten van fantastische fotos’s, probeer ik fit te blijven door te wandelen. Aangezien bijna niks meer mag is dit, naast het nuttigen van wijntjes, mijn nieuwe hobby!

Elise Chong Kan
Hey! Ik ben Elise, ik ben 18 jaar en ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar fiscaal recht. Ik woon sinds vorig jaar in Rotterdam, maar ik ben in het weekend nog vaak in Enkhuizen te vinden omdat ik niet kan koken en mijn moeder wel. Naast studie en werk, vind ik het leuk om te borrelen, slechte reality-series te kijken en te bakken. Voor de rest kijk ik ernaar uit om me dit jaar in te zetten voor de mediacommissie!