Media

De Mediacommissie combineert creativiteit en technologie met fiscaliteit. De commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto’s, de content op sociale media en de content op De Aanslagwebsite. In 2015 is ons mooie verenigingsblad De Aanslag gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de deurmat viel, wordt er nu geregeld fiscale content op De Aanslag geplaatst. Wekelijks komen er interviews met kantoren en hoogleraren, verschillende artikelen en video’s over fiscale ontwikkelingen en vraagstukken, prijsvragen en enquêtes online, waar je als fiscalist in spe zeker wat aan hebt. Een verdieping in de fiscaliteit naast je verplichte curriculum, verzorgd door mede-studenten. Benieuwd naar wat deze commissie verder allemaal uitspookt? Neem dan eens een kijkje op de social media van de CT of op De Aanslag!

De leden van de Mediacommissie 2018/2019:

Smahanne Ben Ali
Hoi! Mijn naam is Smahanne, maar sommige kennen mij beter als ‘Suus’. Ik ben 23 jaar en ben dit collegejaar vol goede moed begonnen aan mijn tweede jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Daarnaast mag ik dit jaar deel uitmaken van de mediacommissie van CT. Vorig collegejaar heb ik kennis gemaakt met CT en sindsdien ben ik bij vrijwel elke borrel te vinden. Daarom ben ik erg blij dat ik mezelf dit jaar in ga zetten als actief lid. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop jullie dit jaar, samen met de commissie, enthousiast te maken met interessante artikelen, leuke nieuwtjes en natuurlijk een heleboel prachtige foto’s!

Rik Brem
Beste mede-CT’ers, Ik ben Rik Brem, twintig jaar oud en derdejaars bachelorstudent Fiscaal Recht in de allermooiste rotstad die er is. Op aandringen van mijn Eurekaweekbegeleiders, waarvoor dank overigens, ben ik sinds het begin van mijn studie lid van de Rotterdamse Fiscalisten Vereniging Christiaanse-Taxateur. Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief bij Stichting Belastingwinkel Rotterdam. In de weekenden pak ik de trein naar het verre oosten, om aldaar mijn voetbalkunsten te vertonen en mij te onttrekken aan het hectische Rotterdamsche studentenleven. Nadat ik de afgelopen twee jaar het merendeel van de legendarische CT-borrels heb meegemaakt, begon het te kriebelen om actief te worden binnen de CT. Hoewel ik aantoonbaar géén ervaring heb met social media – en ik mede daarom totaal ongeschikt ben voor een functie binnen de mediacommissie – kijk ik er erg naar uit om jullie te plezieren met het fiscale nieuws en jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen de CT. Met fiscale groet, Rik Brem

Carolien Oostenrijk
Hoi! Ik ben Carolien Oostenrijk, tweedejaarsstudente fiscale economie en ik woon bij mijn ouders in Heijningen. In mijn dagelijks leven hou ik me veel bezig met werken en studeren, maar als ik vrije tijd heb vind ik het leuk om iets met vrienden te doen en ben ik altijd in voor een feestje! Ook ben ik regelmatig in het zwembad te vinden voor reddingsbrigade Fijnaart, hier geef en volg ik les. Na vorig jaar de borrels meegemaakt te hebben, vond ik het dit jaar wel tijd om als actief lid mee te draaien, dus komend jaar zal ik CT voorzien van mooie foto’s en artikelen voor in de aanslag. Tot op de borrels!

Aïsha Uwugiaren
Hoi! Mijn naam is Aïsha Uwugiaren, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Schiedam. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie Fiscaal Recht. Daarnaast doe ik graag drankjes in de stad en ook ben ik altijd in voor een feestje. Na een jaar van vele activiteiten en borrels van de CT, vond ik het toch wel eens tijd worden om actief te worden als lid van de Mediacommissie. Hopelijk tot op de borrels!

Rabiël Yousef
Hey, mijn naam is Rabiël Yousef en ik ben lid van de mediacommissie. Ik ben afgelopen september begonnen met Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit. Ik ben geboren en getogen in Enschede, maar ga voortaan door het leven als Rotterdammer die trots is op onze allermooiste (rot)stad. In mijn vrije tijd houd ik ervan om plezier te maken, dit doe ik onder andere door uit te gaan met vrienden. Verder houd ik van sporten en pianomuziek.

Sandra Zakhary
Hoihoi, ik ben Sandra, 18 jaar, eerstejaars student fiscaal recht en dit jaar lid van de mediacommissie. Ik kom uit Alkmaar, maar heb Rotterdam altijd al een mooie en architectonische stad gevonden. Het kwam dan ook goed uit dat de Erasmus Universiteit een prima universiteit is. In de tijd dat ik niet in de bieb aan mijn leerdoelen voor de werkgroep werk, hou ik ervan om te sporten (turnen/fitness), muziek te luisteren en ga ik graag naar festivals. Ik ken de CT al 9(!) weken en vind het een fijne en gezellige studievereniging! Ik heb gekozen voor deze commissie omdat deze mij het meest creatief leek. Door het schrijven van artikelen voor De Aanslag ben je op een leuke manier bezig met de fiscaliteit. Vooral ook omdat het eerste jaar niet uit fiscaal recht, maar ‘gewoon’ rechten bestaat. Ik hoop dat we er wat moois van kunnen maken!