Media

De Mediacommissie combineert creativiteit en technologie met fiscaliteit. De commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto’s, de content op sociale media en de content op De Aanslag, die vanaf dit jaar op onze website is te vinden! In 2015 is ons mooie verenigingsblad De Aanslag gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de deurmat viel, wordt er nu geregeld fiscale content op De Aanslag geplaatst. Wekelijks komen er interviews met kantoren en hoogleraren, verschillende artikelen en video’s over fiscale ontwikkelingen en vraagstukken, prijsvragen en enquêtes online, waar je als fiscalist in spe zeker wat aan hebt. Een verdieping in de fiscaliteit naast je verplichte curriculum, verzorgd door mede-studenten. Benieuwd naar wat deze commissie verder allemaal uitspookt? Neem dan eens een kijkje op de social media van de CT of op De Aanslag!

De leden van de Mediacommissie 2022/2023:

Bethany Noordermeer
Hallo lieve CT’ers, mijn naam is Bethany Noordermeer. Ik ben 18 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van de Bachelor Fiscaal Recht. Na vorig jaar op de borrels van CT en een aantal activiteiten te zijn geweest vond ik dat het tijd werd om mij actiever in te zetten voor CT. Dit mag ik dit jaar dan ook doen door deel uit te maken van de mediacommissie. Naast CT en studeren ben ik doordeweeks in de sportschool te vinden en vind ik het leuk om op het terras of thuis met vrienden te borrelen. Ik heb er enorm veel zin in en kijk ernaar uit jullie allemaal te zien en leuke foto’s van jullie te maken op de borrels en activiteiten.

Victoria Leerdam
Hi! Mijn naam is Victoria Leerdam, ik ben 23 jaar oud en inmiddels tweedejaars student van de bachelor Fiscaal Recht. Naast mijn studie ben ik in de sportschool te vinden en vind ik het verder leuk om gezellig te borrelen met vrienden. Sinds mijn eerste studiejaar aan de EUR ben ik met veel plezier lid van CT. Ik heb zowel informele als formele activiteiten bijgewoond waarbij ik andere studenten beter ben gaan leren kennen. Dit studiejaar leek mij een mooi moment om ook wat terug te doen voor CT door actief lid te worden. Samen met Bethany, Sergio en Jasmijn zal ik het media gedeelte van CT verzorgen. Ik kijk er naar uit om iedereen te mogen ontmoeten op de activiteiten!

Sergio Wappler
Hallo allemaal! Ik ben Sergio Wappler, 21 jaar en kom uit Rotterdam. Ik studeer fiscale economie. Naast studeren vind ik het leuk om te borrelen, te sporten of uit eten gaan. Ook ga ik graag af en toe uit, bijvoorbeeld naar een festival. Na een leuke tijd gehad te hebben in de eerstejaarscommissie van CT, wilde ik weer lid worden van een commissie. Uit interesse heb ik besloten om me dit jaar aan te melden voor de mediacommissie. Ik hoop dit jaar leuke content te kunnen maken voor CT. Hopelijk tot snel bij de borrels!

Jasmijn Blok
Heej allemaal! Mijn naam is Jasmijn en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Naast mijn studie houd ik mij graag bezig met het produceren van muziek en daarom ben ik o.a. ook eindelijk begonnen met het leren DJen. Vorig jaar heb ik dankzij de CT veel nieuwe, leuke mensen leren kennen en veel gezellige borrels en activiteiten mogen bijwonen. De media-commissie zal mijn eerste commissie worden dit jaar en natuurlijk hoop ik dan ook jullie te zien bij alle borrels!