Media

De Mediacommissie combineert creativiteit en technologie met fiscaliteit. De commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto’s, de content op sociale media en de content op De Aanslag, die vanaf dit jaar op onze website is te vinden! In 2015 is ons mooie verenigingsblad De Aanslag gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de deurmat viel, wordt er nu geregeld fiscale content op De Aanslag geplaatst. Wekelijks komen er interviews met kantoren en hoogleraren, verschillende artikelen en video’s over fiscale ontwikkelingen en vraagstukken, prijsvragen en enquêtes online, waar je als fiscalist in spe zeker wat aan hebt. Een verdieping in de fiscaliteit naast je verplichte curriculum, verzorgd door mede-studenten. Benieuwd naar wat deze commissie verder allemaal uitspookt? Neem dan eens een kijkje op de social media van de CT of op De Aanslag!

De leden van de Mediacommissie 2021/2022:

Koray Sevilmis
Heyy, ik ben Koray (17 jaar) en ik ben dit jaar begonnen aan de studie fiscaal recht aan Erasmus. Ik kom uit Den Haag, de oh zo mooie stad achter de duinen, dus het Rotterdamse leven is toch nog even wennen en vooral het studeren aan de universiteit. Dat kon natuurlijk op geen betere manier dan om lid te worden bij CT, en in het bijzonder de mediacommissie ;). Ik kijk er erg naar uit om samen met de commissieleden aan de slag te gaan!

Bram den Exter
Hey, mijn naam is Bram, ik ben 19 jaar oud, en zit in mijn eerste jaar fiscale economie. Ik ben geboren in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen, maar woon nu in het gezellige Rotterdam Zuid. Ik houd van sporten en dan vooral voetbal, ook ben ik lid van de boks vereniging. Ik hou ook ontzettend veel van koken, en dan vooral oosterse gerechten. Ik hoop jullie snel te zien op alle gezellige borrels en feesten van CT!!

Philip Sarbach
Hallo allemaal, mijn naam is Philip Sarbach. Ik ben 23 jaar en ben dit jaar begonnen aan de master Indirecte Belastingen. Daarnaast ben ik, net als vorig jaar, ook weer lid van de Mediacommissie. Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Leende maar woon nu al een tijdje in Rotterdam.  In mijn vrije tijd speel ik graag zaalvoetbal bij Z.V.V Rotterdamse Studenten samen met een team vol CT leden. Verder speel ik graag tennis en vind ik het leuk om de thuis en uitwedstrijden van Feyenoord te bezoeken. Uiteraard zie ik jullie ook graag op de borrels, zodat ik mooie foto’s voor jullie kan maken!

Guido Bernsen
Mijn naam is Guido Bernsen, ik ben 26 jaar oud en ik ben bezig met de master Fiscale Economie Indirecte Belastingen. Ik kom oorspronkelijk uit het zonnige zuiden (Limburg voor de mensen die dat niet weten), maar woon (gelukkig) al bijna 6 jaar in Rotterdam. Vorig jaar heb ik de ANB-commissie gedaan, maar het jaar daarvoor heb ik de befaamde Fiscale Bedrijvendag mogen organiseren. Als vierdejaars CT'er heb ik ook nog de skireis mogen organiseren! Dit jaar heb ik de eer om deel te mogen uitmaken van de mediacommissie! Naast studeren en CT ben ik in de sportschool of (thuis) op/met een borrel te vinden. Daarnaast vind ik het erg leuk om te koken en met vrienden te chillen. Hopelijk snel tot op een borrel!