Studiereis

De Studiereiscommissie is natuurlijk verantwoordelijk voor de organisatie van de Studiereis. De afgelopen jaren zijn we al afgereisd naar Dubai, Istanbul, Bangkok, Rio de Janeiro, Panama en Kuala Lumpur. Tijdens de reis worden er verschillende kantoren bezocht, maar ook een bezoekje aan de Nederlandse ambassade en het Ministerie van Financiën zijn vaste ingrediënten op de planning van de reis. Daarnaast is er zeker ook tijd om de stad te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen.

De leden van de Studiereiscommissie 2018/2019: 

Isabella Hagenaars:
Beste CT’er,
Ik ben Isabella, 20 jaar oud en ik zit in mijn derde bachelor jaar van Fiscaal Recht. Na de afgelopen twee jaar al actief te zijn bij de CT mag ik dit jaar met heel veel plezier de studiereiscommissie versterken. Wij zullen als commissie ervoor zorgen dat dit weer een onvergetelijke reis zal worden voor veel CT’ers. Dit jaar zullen we afreizen naar Ho Chi Minh Stad, voor mij is het een primeurtje om naar Azië te gaan. Ik hoop jullie allemaal te zien op alle borrels en activiteiten van de CT!
Groetjes,
Isabella

Daan Jongebloed
Beste lezer, mijn naam is Daan Jongebloed en ik ben dit jaar lid van de Studiereiscommissie. Ik ben 20 jaar oud, woon alweer ruim drie jaar in Rotterdam en ben nu bezig met mijn derde jaar Fiscaal Recht. Hiernaast ben ik dit jaar ook bezig met een master Finance & Investments. Als derdejaars loop ik inmiddels alweer een aantal jaar op de CT-borrels rond, maar dit is de eerste keer dat ik actief ben. Ik heb daarom dit jaar ontzettend veel zin om samen met de rest van de commissie een hele leuke reis te organiseren!

Stijn Maas
Mijn naam is Stijn Maas, ik ben 20 jaar oud en ben geboren en getogen in Brabant maar wonend in Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Fiscale Economie en doe ik nu voor het tweede jaar een commissie bij de CT. Aangezien ik sowieso mee wil op de studiereis heb ik het plan bedacht om in de commissie proberen te komen, dit is gelukt. Bijkomstigheid was dat ik ook nog de locatie mocht kiezen (samen met de rest), Ho Chi Minh voor dit jaar dus.
Verder hoop ik natuurlijk met de commissie en Ruud een leuke studiereis neer te kunnen zetten waar nog lang over gepraat zal worden. Tot op de studiereis of met de borrels, houdoe.

Bas Steenvoorden
Ik ben Bas Steenvoorden en ik ben 21 jaar oud. Alweer drie jaar geleden verruilde ik het rustige Noordwijk voor het bruisende Rotterdam om me volledig te storten op de studie Fiscaal Recht en alles wat daarbij komt kijken. Inmiddels is het voor mij dus hoog tijd om de bachelorfase af te gaan ronden en daar zal ik dit jaar nog wel even zoet mee zijn. Daarnaast doe ik hier en daar een poging om aan een beetje sport toe te komen, probeer ik geen enkele CT borrel te missen, en maak ik dit collegejaar deel uit van de Studiereiscommissie. Dit jaar zal een delegatie CT’ers afreizen naar het Vietnamese Ho Chi Minh, waar zowel fiscaalinhoudelijke als culturele en andere gezellige activiteiten de revue zullen passeren. Het belooft een fantastische reis te worden!

dfc704a4-f0b1-4105-8f4c-009ec423c2a8.jpg