Studiereis

Het duurt nog even voordat het nieuwe collegejaar (2020-2021) begint, maar het is vanaf nu mogelijk om voor de Studiereiscommissie te solliciteren. Een commissie is niet alleen de uitgelezen mogelijkheid om jouw samenwerk- en organisatieskills te verbeteren, maar ook een leuke manier om meer leden te leren kennen. Daarnaast is actieve betrokkenheid in een commissie een mooie aanvulling op je CV.
Lijkt het jou leuk om komend jaar deel uit te maken van de Studiereiscommissie? En ben jij een derdejaars of masterstudent? Solliciteer dan nu voor deze commissie door een motivatiebrief en jouw CV te sturen naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl.

Let op! Je kunt solliciteren tot en met 12 juli 2020.

De Studiereiscommissie is natuurlijk verantwoordelijk voor de organisatie van de Studiereis. De afgelopen jaren zijn we al afgereisd naar Dubai, Istanbul, Bangkok, Rio de Janeiro, Panama, Kuala Lumpur en Ho Chi Minhstad. Tijdens de reis worden er verschillende kantoren bezocht, maar ook een bezoekje aan de Nederlandse ambassade en het Ministerie van Financiën zijn vaste ingrediënten op de planning van de reis. Daarnaast is er zeker ook tijd om de stad te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen.

De leden van de Studiereiscommissie 2019/2020: 

Aïsha Uwugiaren
Hoi! Ik ben Aïsha, ik ben 20 jaar oud, woon in Rotterdam en ik zit in het derde jaar van Fiscaal Recht. Naast mijn studie ben ik vaak te vinden in de stad, waar ik van alles doe, denk aan: drankjes, winkelen, eten, bingo en karaoke. Verder houd ik natuurlijk ook van een beetje chillen, dus ik lig ook vaak op de bank slechte series te kijken (terwijl ik eigenlijk alleen maar op facebook aan het scrollen ben). Vorig jaar ben ik lid geweest van de mediacommissie en dit jaar mag ik een mooie studiereis (naar Seoul!!) voor jullie gaan organiseren samen met mijn commissie! Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook. Tot op de borrels! 

Koen Roobol
Hallo, 
Mijn naam is Koen Roobol, 25 jaar en kom uit Capelle aan den IJssel. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn master indirecte belastingen. Ik voetbal met Biba United bij Footy in Rotterdam en zwem bij Ragnar. Sinds vorig jaar ben ik actiever geworden bij CT en dit jaar doe ik mijn eerste commissie. Ik ben nog nooit in Azië geweest en daarom heb ik erg veel zin in de studiereis naar Seoul. 

Marit de Jongh
좋은날 
Mijn naam is Marit de Jongh en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor International Business afgerond. Komend jaar zal ook mijn bachelor fiscaal recht behaald worden. Naast een werkstudentschap bij een fiscaal kantoor, maak ik dit jaar ook deel uit van de studiereiscommissie. Na een leuke bekendmakingsborrel, kunnen we nu eindelijk echt beginnen met aftellen voor onze reis naar Seoul! Ik kijk er erg naar uit om er een onvergetelijke reis van te maken. Zowel fiscaal inhoudelijk als op cultureel en sociaal vlak.  
안녕 , 
Marit 

Stefanie Siedenburg
Hi! Mijn naam is Stefanie en ik ben 24 jaar. In september ben ik aan de master Direct Tax begonnen en inmiddels woon ik al een aantal jaartjes in Rotterdam! Ik heb het hier erg naar mijn zin en in mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of drankjes doen in de stad. Verder ben ik sinds dit jaar actief bij CT en zijn we met de commissie al een paar weken druk bezig om een fantastische week te organiseren in Seoul! We gaan er een mooie reis van maken; hopelijk ben jij er ook bij!