Studiereis

De Studiereiscommissie is natuurlijk verantwoordelijk voor de organisatie van de Studiereis. De afgelopen jaren zijn we al afgereisd naar Dubai, Istanbul, Bangkok, Rio de Janeiro, Panama, Kuala Lumpur en Ho Chi Minhstad. Tijdens de reis worden er verschillende kantoren bezocht, maar ook een bezoekje aan de Nederlandse ambassade en het Ministerie van Financiën zijn vaste ingrediënten op de planning van de reis. Daarnaast is er zeker ook tijd om de stad te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen.

De leden van de Studiereiscommissie 2020/2021: 

Merlijn Kok
Hoi, mijn naam is Merlijn Kok en ik ben 21. Ik zit momenteel in mijn vierde jaar bachelor fiscaal recht. De afgelopen jaren was ik vaak te vinden bij borrels en andere activiteiten van CT, maar dit jaar verloopt helaas een beetje anders! Naast de studiebezigheden tennis ik graag in Kralingen of zit ik even achter de piano. Verder doe ik graag wat biertjes in de Smitse, of elke andere plek waar het gezellig is (#FreeSmitse). Daarom woon ik ook sinds kort op kruipafstand van de universiteit. Dit jaar doe ik de studiereiscommissie, in alle hoop dat deze door kan gaan nadat deze vorig jaar geen doorgang kon vinden. Hopelijk wordt het een studiereis om nooit te vergeten!

Cees-Jan Neele
Hoi! Ik ben Cees-Jan, 20 jaar en derdejaars student Fiscale Economie. Ik ben sinds dit jaar actief lid bij CT, maar dat heeft zich helaas nog niet heel erg kunnen uiten door corona. De studiereiscommissie is dus de eerste commissie die ik doe voor CT. Ik woon inmiddels alweer 2,5 jaar in Rotterdam en sinds kort in het burgerlijke Blijdorp. De studiereis is door alle maatregelen een enorme uitdaging maar die ga ik met deze fantastische commissie met veel goede moed aan! Tot snel!

Quiyrine den Brinker
Hello! Ik ben Quiyrine en ik maak deel uit van de ontzettend leuke studiereis commissie! Wat een jaar hé, onvoorstelbaar. Mijn visie van studeren en alles daaromheen was wel iets anders dan dit. Vele van jullie met mij waarschijnlijk. Toch heb ik ook iets heel moois uit deze periode gehaald tot nu toe en dat is dat je de mensen om je heen soms even extra moet waarderen! In mijn vrije tijd rijd ik graag paard, ondanks dat vele dit geen sport vinden valt dit echt tegen. Mocht je dit willen proberen nodig ik je graag uit om een ritje met me te maken. Daarnaast heeft Yvette mij aan de Rocycling geholpen, voor degene die dit niet kennen het is intens!! Ik ben gek op een drankje en een dansje en voel me hierin nu erg beperkt want mijn woonkamer heeft een stuk minder ruimte dan de club. Dit jaar ben ik begonnen aan de master indirecte belastingen en vliegt de tijd voorbij. Hopelijk zien we elkaar allemaal weer snel and stay safe!

Melanie Dek
Hoi iedereen,
Ik ben Melanie, 21 jaar oud en dit jaar heb ik het geluk om deel uit te maken van de studiereiscommissie! Ik heb al een aantal commissies gedaan bij CT en ik heb het er altijd erg naar mijn zin. Ik kom oorspronkelijk uit een kleine dorpje in Zeeland maar woon inmiddels in het gezellige Kralingen. In mijn vrije tijd probeer ik af en toe nog eens naar Erasmus Sport te gaan of kijk ik graag een spannende serie. Daarnaast vind ik het leuk om drankjes te doen, dus als we weer normaal kunnen borrelen ben ik zeker bij. Ik hoop dit jaar met mijn commissiegenootjes een gave studiereis neer te zetten en zie dan ook graag jullie sollicitaties tegemoet!