Studiereis

De Studiereiscommissie is natuurlijk verantwoordelijk voor de organisatie van de Studiereis. De afgelopen jaren zijn we al afgereisd naar Dubai, Istanbul, Bangkok, Rio de Janeiro, Panama, Kuala Lumpur en Ho Chi Minhstad. Tijdens de reis worden er verschillende kantoren bezocht, maar ook een bezoekje aan de Nederlandse ambassade en het Ministerie van Financiën zijn vaste ingrediënten op de planning van de reis. Daarnaast is er zeker ook tijd om de stad te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen.

De leden van de Studiereiscommissie 2021/2022: 

Evy Bouman
Hii! Mijn naam is Evy, 20 jaar oud en bezig met het derde jaar van fiscaal recht. Ik kom uit een klein plaatsje in Brabant, maar woon sinds m’n studie in het altijd gezellige Rotterdam. In m’n vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, koken, gezelligheid met vrienden en uiteraard reizen! Daarom kan ik ook niet wachten om dit jaar de studiereis van CT te plannen :) Ik hoop jullie snel te zien bij de sollicitaties!

Djayanta Vlieger
Hoi lieve CT’ers! Mijn naam is Djayanta, ik ben 20 jaar oud en ben derdejaars fiscaal recht student. Vorig jaar heb ik met de Acco een aantal leuke activiteiten voor jullie georganiseerd en nu heb ik de eer gekregen om te helpen met de studiereis. Naast het studeren hou ik van een terrasje pakken met vrienden, lekker eten en lekker reizen, en ik probeer zo nu en dan te sporten. Dit jaar gaan we een superleuke studiereis voor jullie organiseren die je zeker niet wil missen!! Ik heb er in ieder geval zin in. Tot snel :)

Anna Tran
Heee! Ik ben Anna, 22 jaar en derdejaarsstudent Fiscaal recht student. Ik kom uit Amsterdam maar ik ben afgelopen zomer verhuisd naar Rotterdam. Vorig jaar heb ik al de mediacommissie gedaan en kijk ernaar uit om dit jaar weer actief bij CT te zijn. Ik heb super veel zin om dit jaar de studiereis te plannen. Hopelijk tot snel!

Twan Kuijpers 
Beste CT-compagnons!
Mijn naam is Twan, ik ben momenteel 23 jaartjes jong en inmiddels alweer een jaartje trouw lid van de CT. Na vorig jaar mijn steentje aan een naar omstandigheden zo succesvol mogelijke activiteitencommissie te hebben mogen bijdragen zal ik dit jaar met mijn nieuwe commissiegenoten (lees: kanjers) onze krachten gaan bundelen om een fantastische studiereis voor jullie neer te zetten. Ik heb er zelf enorm veel zin in en ik hoop de gelukkige verkozenen ook! Naast de studie en mijn werk ben ik een enorme auto liefhebber en zal je mij met regelmaat aan de buis geplakt tijdens formule 1 of in een kart zien zitten. Verder hou ik er ook van om een potje te gamen of te kokkerellen in de keuken!
Ik zie jullie graag op de eerstvolgende borrel!

Groetjes,
Twan