Studiereis

De Studiereiscommissie is natuurlijk verantwoordelijk voor de organisatie van de Studiereis. De afgelopen jaren zijn we al afgereisd naar Dubai, Istanbul, Bangkok, Rio de Janeiro, Panama, Kuala Lumpur en Ho Chi Minhstad. Tijdens de reis worden er verschillende kantoren bezocht, maar ook een bezoekje aan de Nederlandse ambassade en het Ministerie van Financiën zijn vaste ingrediënten op de planning van de reis. Daarnaast is er zeker ook tijd om de stad te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen.

De leden van de Studiereiscommissie 2023/2024: 

Colin van Vliet
Hallo CT’ers, Ik ben Colin van Vliet, derdejaarsstudent Fiscale Economie en dit is alweer mijn 3e jaar als volwaardig lid van deze prachtige vereniging. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje voetbal of tennis en ben ik altijd in voor een gezellig gesprek onder het genot van een biertje. Na afgelopen jaar een bijdrage aan het in elkaar knutselen van de Almanak te hebben geleverd, zal ik dit jaar samen met mijn lieve commissiegenootjes een poging wagen om een onvergetelijke studiereis te organiseren. Ik kijk er naar uit om mij in de rol als reisleider aan jullie beschikbaar te stellen. Tot op de sollicitaties!

Max Kortekaas
Hoi, mijn naam is Max (Kortekaas) en ik heb dit jaar de eer om in een van de  leukste commissies van de CT te zitten. Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben 22 en studeer nu al voor mijn 4de jaar. Naast het studeren houd ik van een potje tennis spelen en heb ik een grote passie voor reizen. Vandaar dat ik dan ook zoveel zin heb in de studiereis. Ik ben er van overtuigd dat we met deze commissie een hele gave en leuke reis neer gaan zetten. Aarzel dan ook niet om te solliciteren voor de reis en met ons mee te gaan!
 

Max van Leeuwen
Lieve Ct’er, mijn naam is Max, 21 jaar en woon alweer een jaar in Rotterdam. Na vorig jaar de Acco te hebben versterkt, kijk ik er ontzettend naar uit om dit jaar een onvergetelijke reis voor jullie te gaan organiseren met de Stuco! Hopelijk zie ik je op de studiereis. Tot op de sollicitaties!

Lonneke Peters 
Hi Allemaal, Ik ben Lonneke. Op dit moment ben ik 3e jaars economie & fiscale economie student en woon ik al een paar jaar in het prachtige Rotterdam. Naast hard studeren, drink ik graag biertjes met mijn vrienden, hou ik van feestjes of ben ik op het hockeyveld/tennisbaan te vinden. We gaan dit jaar weer ons best doen voor een onvergetelijke studiereis, dus tot snel!