Studiereis

De Studiereiscommissie is natuurlijk verantwoordelijk voor de organisatie van de Studiereis. De afgelopen jaren zijn we al afgereisd naar Dubai, Istanbul, Bangkok, Rio de Janeiro, Panama, Kuala Lumpur en Ho Chi Minhstad. Tijdens de reis worden er verschillende kantoren bezocht, maar ook een bezoekje aan de Nederlandse ambassade en het Ministerie van Financiën zijn vaste ingrediënten op de planning van de reis. Daarnaast is er zeker ook tijd om de stad te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen.

De leden van de Studiereiscommissie 2022/2023: 

Jasmine van der Vliet
Hi CT'ers! Ik ben Jasmine, ik ben 22 jaar en kom uit Rotterdam. Momenteel doe ik de master Directe Belastingen (fiscaal recht). Naast studeren, ga ik graag uiteten met vriendinnen en ga ik ook met veel plezier naar de bios. Hopelijk hebben jullie evenveel zin in de studiereis als ik en kunnen we er de beste reis tot nu toe van maken! Tot bij de sollicitaties :)

Jordi van der Put
Hoi allemaal! Mijn naam is Jordi. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Fiscale Economie. Vorig studiejaar ben ik actief geworden bij CT en heb ik als onderdeel van de Bedrijvendagcommissie een spectaculaire evenement mogen regelen in de Kuip. Nu heb ik de eer om samen met deze leuke commissie de ‘perfecte’ studiereis voor jullie te organiseren. Naast mijn studie en werk houd ik van festivals, terrasjes of lekker een stukje hardlopen.
Ik hoop jullie allemaal te zien bij de sollicitaties voor de studiereis! Want ik kan jullie één garanderen: deze reis wordt er eentje om nooit meer te vergeten.
Groetjes, Jordi

Timothy ​​Dwarkasing
Hey, leuk dat je even op de website kijkt! Ik ben Timothy, noem me maar Tim. Ik ben commissie opa met 25 jaar oud en derdejaars Fiscale Economie student. Hiervoor ben ik nog geen actief lid geweest bij de CT, maar dit jaar ga ik samen met de super getalenteerde commissie een topreis voor jullie organiseren. We hebben er enorm zin in!
Verder ben ik ook een enorme nerd en foodie. Thuis ben ik veel bezig met eten (bereiden EN consumeren) en sleutel ik graag aan mijn servers. Als je me dus tegenkomt op de borrel mag je gerust naar me toe komen om even hoi te zeggen en een biertje te consumeren! <(^_ ^)>