Skireis

De Skireiscommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de CT Skireis. De afgelopen jaren zijn wij veelal afgereisd naar Noord-Italië en dit jaar zullen we Frankrijk bezoeken. Naast het skiën en het snowboarden worden door de skireiscommissie mooie avondprogramma's samengesteld. Hierbij kan de befaamde cantus niet ontbreken!

De leden van de Skireiscommissie 2022/2023:

Donna Brand
Hee! Donna hier, tweedejaars fiscale economie student :) Ik ben vorig jaar meegeweest met de skireis en heb daar een van de leukste weken van het jaar gehad! Daarom kijk ik er ook erg naar uit om dit jaar onderdeel te zijn van de organisatie. We maken er een feestje van!

Elizabeth van 't Riet
Mijn naam is Elies (Elizabeth, maar dat duurt zo lang hahaha). Ik ben 22 jaar en zit nu in m’n derde jaar fiscaal recht. Momenteel woon ik in het mooie Kralingen, vlak bij de uni. Op advies van meerdere leden heb ik dit jaar besloten om actief te worden. Ik heb er onwijs veel zin in om met deze gouden commissie een hele leuke reis neer te zetten, dus meld je vooral aan als je dat nog niet hebt gedaan!!! 
Tot op de borrels!!:)
Xxx

Floris Paulusma
Mijn naam is Floris Paulusma en ik ben dit jaar één van de gelukkige die in de SkiCo zit. Ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor fiscaal recht. Ik woon in het mooie Rotterdam. Ik ga al geruime tijd naar de gezellige borrels en daarop besloot ik om mij dit jaar te gaan solliciteren voor de commissie. Ik ben ontzettend blij dat ik samen met de anderen de ski reis mag organiseren en heb daar natuurlijk super veel zin in! Ik hoop dat we er met zijn alle een onvergetelijke reis van gaan maken, dat moet wel lukken geloof ik!