Skireis

De Skireiscommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de CT Skireis. De afgelopen jaren zijn wij veelal afgereisd naar Noord-Italië en dit jaar zullen we Frankrijk bezoeken. Naast het skiën en het snowboarden worden door de skireiscommissie mooie avondprogramma's samengesteld. Hierbij kan de befaamde cantus niet ontbreken!

De leden van de Skireiscommissie 2023/2024:

Anna Sessink
Hiii! Mijn naam is Anna. Ik ben 23 jaar en masterstudent Fiscaal Recht. Ik heb mijn bachelor gehaald in Groningen en ik ben sinds dit jaar verhuisd naar het mooie Rotterdam. Ik houd van skiën en ben daarom enorm enthousiast om dit jaar namens CT de skireis te mogen organiseren! Ik heb er heel veel zin in om iedereen beter te leren kennen en er een onvergetelijke week van te maken met z’n allen in La Plange Bellecôte!!

Björn Mélis
Hi all! Mijn naam is Björn Mélis en ik ben 24 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn laatste studiejaar en doe ik de master Fiscale Economie. Ik ben in Pijnacker opgegroeid maar ik woon al bijna 3 jaar in het mooie Kralingen. Afgelopen jaar heb ik het LOF-Congres mogen organiseren in het WTC Rotterdam en dit jaar zal ik met veel plezier mijn steentje bijdragen aan de skireis. Als fervent wintersporter maak ik jullie graag enthousiast over wintersport en zal ik mijn best doen om samen met de SkiCo een mooie reis neer te zetten! Tot op de borrels (of op de piste natuurlijk)!

Dillon Peterson
Lieve CT’er! Mijn naam is Dillon Peterson, en dit jaar mag ik samen met de SkiCo de skireis organiseren. Momenteel bevind ik me in de master Fiscaal Recht en kijk ik er onwijs naar uit om weer een actief lid bij de mooiste studievereniging van Nederland te zijn. We staan te popelen om voor jullie een ‘piste-perfecte’ skireis te organiseren, waar we samen in de Franse Alpen de mooiste skireis ervan zullen maken!