Skireis

Na een korte afwezigheid organiseert de R.F.V. Christiaanse-Taxateur alweer twee jaar een legendarische skireis voor een groep enthousiaste studenten. Ook dit jaar staat er een skireis in januari gepland. De Skireiscommissie is verantwoordelijk om deze reis tot in de puntjes voor te bereiden en te zorgen dat het voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring wordt.

De leden van de Skireiscommissie 2019/2020:

Daphne van Wanrooij
Weer terug van weggeweest! Met mijn ski’s op zak verruilde ik afgelopen winterseizoen het druilerige vlakke Nederland voor een idyllisch leven in de bergen en natuur. Vier maanden lang heb ik skiles mogen geven in Oostenrijk en heb ik samen met tientallen racemonstertjes de pistes onveilig gemaakt. Mijn naam is Daphne van Wanrooij, 22 lentes jong en ondanks dat ik mijn inboedel zo’n vier jaar geleden heb verhuisd naar Rotterdam, liggen mijn roots nog altijd in Brabant. Inmiddels ben ik begonnen aan de master fiscaal recht en is het voor mij een grote eer om dit jaar de skireis te mogen organiseren naar Val di Sole! Na maandenlang in een skigebied te hebben gewoond, ben ik getraind in de halve liters Weißbier en kan ik de meeste après-ski liedjes moeiteloos meezingen. Ik kijk dan ook uit naar de skireis, zie ik jullie ook bij de après-ski in de Italiaanse Alpen?  

Leen-Jan van der Meer
Ik ben Leen-Jan van der Meer en studeer fiscaal recht. Op dit moment ben ik bezig aan mijn vierde jaar bachelor en had nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik kom uit Numansdorp en na anderhalf jaar op Rotterdam-Zuid gewoond te hebben ben ik weer teruggekeerd naar mijn ouderlijk dorp. Ik ben een nuchtere boerenjongen die recht voor zijn raap is, en erg dol is op gezelligheid en feestjes. Verder hou ik me bezig met lokale politiek en andere nevenactiviteiten zoals vrijwilligerswerk voor de plaatselijke voetbalverenging. Mijn hobby’s zijn voetbal, fitness en tijd doorbrengen met mijn vrienden en familie. Ik ben twee keer eerder mee geweest met de CT-skireis en heb dit altijd als ontzettend leuk ervaren. Dit jaar ga ik samen met de commissie er alles aan doen om er wederom een succes van te maken! Ik hoop op een leuk studiejaar met veel gezelligheid en broederschap.

Yvette Vogler
Hoi allemaal, Mijn naam is Yvette, ik ben 21 jaar en woon nu al drie jaar in de mooiste stad van Nederland. Ik heb dit jaar een tussenjaar waarin ik, naast een paar vakken, vooral veel leuke dingen doe! Daarom wist ik al snel dat ik dit jaar graag de skireis wilde organiseren. Samen met mijn commissie hoop ik er een super leuke reis van te maken!