Skireis

Na een korte afwezigheid organiseert de R.F.V. Christiaanse-Taxateur alweer twee jaar een legendarische skireis voor een groep enthousiaste studenten. Ook dit jaar staat er een skireis in januari gepland. De Skireiscommissie is verantwoordelijk om deze reis tot in de puntjes voor te bereiden en te zorgen dat het voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring wordt.

De leden van de Skireiscommissie 2018/2019:

Guido Bernsen
Mijn naam is Guido Bernsen, 23 jaar oud en derdejaars student fiscale economie. Ik ben geboren en getogen in Weert in het Zuidelijke Limburg maar momenteel woon ik in Rotterdam. Voor fiscale eco leefde ik de cursistenleven in Eindhoven voor een cursus HRM, maar na het licht gezien te hebben, ben ik overgestapt naar de o zo mooie fiscaliteit. Naast mijn liefde voor de fiscaliteit, loef ik ook heel erg gezelligheid, borrels en fitcurry voor fitkechs maken. Naast alle gezelligheid, sport ik ook graag en ben ik nog actief bij B&R Beurs waar ik chairman van een zootje ongeregeld mag zijn. En als klap op de vuurpijl hou ik ook van reizen. Maar genoeg over mezelf, tot op de borrel?

Charlotte de Lange
Hi! Mijn naam is Charlotte de Lange, ik ben 20 jaar en ik zit in het tweede jaar van Fiscaal Recht. Ik kom uit Maassluis en naast mijn studie sport ik en doe ik graag leuke dingen met vrienden. Ook hou ik van reizen en van skiën. Dit jaar ben ik voor het eerst actief lid en heb ik de eer om samen met een hele leuke commissie de skireis te organiseren. Wij gaan ervoor zorgen dat dit een legendarische reis wordt, waar uiteraard de aprés-ski niet zal ontbreken! Ik hoop jullie 15 januari op de piste te zien!

Bram Vosselman
Ik ben Bram Vosselman, 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het 3e jaar van de bachelor Fiscaal recht, naast mijn studie ben ik studiebegeleider bij de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Sinds een jaar woon ik ook in Rotterdam, wat mij natuurlijk enorm goed is bevallen. Een van mijn grote passies is skiën, vandaar dat ik komend jaar ook deel uitmaak van de skireiscommissie. Vorig jaar ben ik ook mee geweest naar Sauze D’oulx, hier hebben we een topweekje gehad wat we komend jaar uiteraard weer proberen te organiseren! Wie weet tot op de piste…