Skireis

De Skireiscommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de CT Skireis. De afgelopen jaren zijn wij veelal afgereisd naar Noord-Italië. Naast het skiën en het snowboarden worden door de skireiscommissie mooie avondprogramma's samengesteld. Hierbij kan de befaamde cantus niet ontbreken!

De leden van de Skireiscommissie 2021/2022:

Walter van As
Ha Fiscale vrienden. Onder de naam Walter van As en in de leeftijd van 20 jaar ga ik het leven door. Na een wat vreemde online start van de bachelor Fiscale Economie ben ik momenteel bezig met het tweede jaar. Daarnaast is mij het voorrecht verleend om, als actieve CT'er, de skireis te organiseren! Samen met een enthousiaste commissie gaan we een onvergetelijke ervaring bewerkstelligen. Met plezier zie ik jullie tegemoet op de piste, dan wel één van de borrels!

Elise Heikens
Hi lieve CT’ers.
Graag stel ik me voor als een van de commissieleden van de SkiCo voor dit collegejaar!
Ik ben Elise Heikens, 23 jaar en woonachtig in Delft. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn master Fiscaal Recht (Directe Belastingen) aan de EUR. Mijn bachelors heb ik in Leiden gedaan, waardoor ik tot op heden nog niet actief ben geweest bij CT. Dit jaar besloot ik in het diepe te springen en me direct aan te melden voor de borrels. Deze bleken een en al gezelligheid te zijn, waardoor ik snel was overtuigd om actief te worden. Het lijkt me enorm leuk om een skireis neer te zetten om nooit meer te vergeten. Ik heb er zelf veel zin in, hopelijk weten we jullie even enthousiast te maken! Ik hoop tot snel!

Wout van Reeuwijk
Hallo CT’ers. Mijn naam is Wout van Reeuwijk en ik ben 21 jaar jong. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Aankomend jaar ga ik mijn bachelor afronden en mijn civiel effect behalen. Afgelopen 3 jaar ben ik met veel plezier naar alle CT-borrels en activiteiten gegaan. Vorig jaar besloot ik zelf actief te worden door middel van de congrescommissie. Dit beviel zo goed, dat ik ook dit jaar weer actief wilde zijn. Na een wat formelere commissie leek het mij dit jaar leuk om iets specifiek voor de leden te organiseren. De skireiscommissie is hier de uitgelezen commissie voor. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en ik hoop jullie natuurlijk ook! Hopelijk tot snel bij de skireis of een van de borrels!