Eerstejaars

Deze commissie is voor en door de eerstejaars leden van CT. Ze regelen verschillende laagdrempelige activiteiten alleen voor de eerstejaars leden, denk hierbij aan het eerstejaarsweekend of een dagje pizza eten en varen op de plas. Dit zijn dus de nieuwe gezichten die je (waarschijnlijk) de komende jaren meer gaat tegenkomen, maar om ze alvast een klein beetje toe te lichten is hieronder de eerstejaarscommissie van 2021/2022:

De leden van de Eerstejaarscommissie 2021/2022:

Josephine Hendriks
Hoihoi, mijn naam is Josephine Hendriks, 18 jaar oud en ik kom uit Utrecht.
Ik ben nu eerstejaars Fiscaal recht student en woon nu in het mooie Kralingen. Ik ben een sociaal persoon, al zeg ik het zelf ;)) en vind het daarom leuk om met mensen te zijn en nieuwe mensen te kunnen ontmoeten. Als lid van de Eerstejaarscommissie hoop ik dat ik mensen samen kan brengen op leuke avonden bij de vereniging maar ook dat de connecties die ontstaan op zo’n eerstejaarsactiviteit of borrels buiten de vereniging voortvloeien. Ik houd me naast mijn studie vooral bezig met leuke avonden met vriendinnen hebben en heel af en toe sport ik een beetje. Ik kijk ernaar uit om alle eerstejaarsstudenten van fiscale eco en fiscaal recht te ontmoeten en een hechte groep te vormen!!

Sergio Wappler
Hallo allemaal! Ik ben Sergio Wappler, ik ben 20 jaar oud en kom uit Rotterdam. Ik studeer fiscale economie. Naast studeren vind ik het leuk om te borrelen, te sporten of uit eten te gaan. Ook ga ik graag zo nu en dan naar een festival. Na het bijwonen van de Commissie-interesseborrel, was ik meteen enthousiast geworden om actief lid te worden bij de Christiaanse-Taxateur. De reden dat ik graag commissielid wilde worden bij de Eerstejaarscommissie, is omdat ik ervan houd om activiteiten te organiseren, nieuwe mensen te leren kennen en mensen dichter bij elkaar te brengen. Dit jaar hoop ik als lid van de Eerstejaarscommissie veel leuke activiteiten te organiseren. Het doel is dan ook een sterke band te scheppen tussen de leden. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien bij de activiteiten!

Louisa Voogt
Heeyy allemaal! Mijn naam is Louisa Voogt, ik ben 18 jaar en kom uit Delft. Dit jaar ben ik begonnen met mijn studie fiscaal recht. Naast mijn studie vind ik het leuk om gezellig met vrienden te zijn en ben ik altijd in om een wijntje te doen. Ik ben tijdens de Eurekaweek in aanraking gekomen met CT en had gelijk het gevoel dat het een super leuke vereniging is. Ik wilde me graag aanmelden voor de Eerstejaarscommissie omdat ik op die manier zoveel mogelijk eerstejaarsstudenten kan betrekken bij de vereniging zodat ook zij kunnen zien hoe gezellig het is. Ik wil me graag zoveel mogelijk inzetten om leuke activiteiten te organiseren, nu we eindelijk weer meer mogen en kunnen doen ben ik er zeker van dat dat wel moet gaan lukken! Hopelijk tot snel bij de borrels :)