Eerstejaars

Deze commissie is voor en door de eerstejaars leden van CT. Ze regelen verschillende laagdrempelige activiteiten alleen voor de eerstejaars leden, denk hierbij aan het eerstejaarsweekend of een dagje pizza eten en varen op de plas. Dit zijn dus de nieuwe gezichten die je (waarschijnlijk) de komende jaren meer gaat tegenkomen, maar om ze alvast een klein beetje toe te lichten is hieronder de eerstejaarscommissie van 2019/2020:

De leden van de Eerstejaarscommissie 2019/2020:

Dillon Peterson
Elke dag zonnen op het strand binnen handbereik van huis? Nee hoor, ga maar in Nederland wonen! Ik kom uit Curaçao, ik ben 20 jaar oud en ik studeer fiscaal recht. Naast mijn studie zit ik bij de boksvereniging RSBV, Erasmus Dance Society en CT. Ik kijk er naar uit om jullie op onze activiteiten en borrels te zien!

Jan Visser
Hoi! Ik ben Jan Visser en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in Ochten, een dorp in de Betuwe, waar ik nog steeds woon. Voordat ik deze zomer begonnen ben aan de studie Fiscale Economie heb ik eerst anderhalf jaar de opleiding Maritiem Officier (HvA) gedaan. Ik hou van reizen, voetbal en leuke dingen doen met vrienden. Ik ben lid geworden van CT omdat ik graag veel mensen wil leren kennen die dezelfde richting op gaan als ik. Als lid van de Eerstejaarscommissie wil ik jullie samen met mijn medecommissieleden graag een mooi jaar bezorgen. Wij willen graag een aantal activiteiten voor jullie organiseren en hopen dat we gezamenlijk een gezellige tijd zullen hebben. Ik hoop jullie allemaal te zien op de activiteiten en borrels van CT. 

Jeremy Janse
Mijn naam is Jeremy Janse. Ik ben 20 jaar oud en woon in Hendrik Ido Ambacht (HIA). Ik studeer Fiscaal Recht en heb het prima naar mijn zin op de EUR. Dit jaar ben ik actief in de eerstejaars-commissie van Christiaanse Taxateur. Naast studeren ben ik geïnteresseerd in lezen en schrijven. Ook ben ik sportief redelijk actief. Net als veel van jullie blink ik uiteraard uit in de derde helft! Ik hoop jullie te zien op de eerstejaars- en andere activiteiten van de CT. Tot snel!