Eerstejaars

Deze commissie is voor en door de eerstejaars leden van CT. Ze regelen verschillende laagdrempelige activiteiten alleen voor de eerstejaars leden, denk hierbij aan het eerstejaarsweekend of een dagje pizza eten en varen op de plas. Dit zijn dus de nieuwe gezichten die je (waarschijnlijk) de komende jaren meer gaat tegenkomen, maar om ze alvast een klein beetje toe te lichten is hieronder de eerstejaarscommissie van 2020/2021:

De leden van de Eerstejaarscommissie 2020/2021:

Sebastiaan Sars
Hoi! Mijn naam is Sebastiaan Sars en ik ben 19 jaar oud en kom uit Zeist. Ik ben dit jaar begonnen met mijn studie Fiscale Economie en woon nu Kralingen, maar ben ook graag actief bezig met sport! Daarnaast ben ik lid geworden van de Christiaanse Taxateur om ook nog veel sociale activiteiten te kunnen ondernemen en veel mensen te leren kennen. Als lid van de Eerstejaarscomissie hoop ik voor ons allemaal leuke activiteiten te kunnen organiseren in deze bizarre tijd, en het jaar voor iedereen een stukje leuker te maken! Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien bij onze activiteiten en borrels!

Zubin Sharma
Hoi! Ik ben Zubin Sharma, 19 jaar oud en kom uit Zoetje. Dit jaar ga ik als lid van de EJC superhard mijn best doen om een hechte groep te vormen tussen de fiscale eerstejaars studenten. Aangezien dat dit jaar een heuse uitdaging gaat worden ben ik ontzettend enthousiast om daar de verantwoordelijkheid voor te krijgen. Ik ben zelf begonnen aan eco en fiscaal recht en verheug me er op om kennis te maken met beide fiscale studenten. Verder houd ik me veel bezig met hockey, voetbal kijken en uiteraard borrelen met mijn huisgenootjes. We gaan dit jaar vele leuke activiteiten organiseren om een sterke band te scheppen tussen de leden en daar hebben we logischerwijs ook ieder zijn animo voor nodig. Ik hoop jullie allen snel te ontmoeten, tot ziens.

Axel Vrolijk