Eerstejaars

Deze commissie is voor en door de eerstejaars leden van CT. Ze regelen verschillende laagdrempelige activiteiten alleen voor de eerstejaars leden, denk hierbij aan het eerstejaarsweekend of een dagje pizza eten en varen op de plas. Dit zijn dus de nieuwe gezichten die je (waarschijnlijk) de komende jaren meer gaat tegenkomen, maar om ze alvast een klein beetje toe te lichten is hieronder de eerstejaarscommissie van 2018/2019:

De leden van de Eerstejaarscommissie 2018/2019:

Rick Bryl
Kom uit een klein plaatsje waar je geboren moet zijn, het mooie Meteren (City). Wegens lange reistijd zit ik nu op kamers in de buurt van Alexandrium. Nu ik meer tijd over heb, ben ik naast mijn studie extra dingen gaan doen.  Zo was lid worden van Christiaanse-taxateur een uitstekende keus om nieuwe mensen te leren kennen (en de wettenbundel).  Daarna snel het besluit genomen om de eerstejaarscommissie te gaan doen. Zodat we voor de eerstejaars activiteiten organiseren die ze zeker niet willen missen.  Naast CT, ben ik lid van B&R-beurs, studentengolf vereniging RSGA en belastingwinkel Rotterdam.  Buiten deze naaste activiteiten volg ik de studie fiscale economie wat me erg goed bevalt. Al met al bevalt dit jaar me erg goed en hoop ik alle eerstejaars een keer te zien op de activiteiten van CT!

Saskia Groenen
Hey! Mijn naam is Saskia, ik ben 19 jaar oud en ik ben eerstejaars fiscaal recht! Ik kom uit Nijmegen en ben altijd in voor een feestje! Verder vind ik het leuk te koken, terrasjes te pakken en te reizen. We gaan er een mooi jaar van maken en ik zie jullie op de activiteiten en borrels!

Sten Jansen
Hoi! Mijn naam is Sten Jansen en ik ben 19 jaar oud. Ik ben dit jaar begonnen aan de studie fiscaal recht en heb het erg naar mijn zin.
Ik ben bij CT gegaan na de introductie tijdens de Eurekaweek en vind het een erg leuke vereniging waar ik me graag voor in wil zetten! Ik ga er alles aan doen om een goed onderdeel te worden van deze vereniging.