Eerstejaars

Deze commissie is voor en door de eerstejaars leden van CT. Ze regelen verschillende laagdrempelige activiteiten alleen voor de eerstejaars leden, denk hierbij aan het eerstejaarsweekend of een dagje pizza eten en varen op de plas. Dit zijn dus de nieuwe gezichten die je (waarschijnlijk) de komende jaren meer gaat tegenkomen, maar om ze alvast een klein beetje toe te lichten is hieronder de eerstejaarscommissie van 2022/2023:

De leden van de Eerstejaarscommissie 2023/2024:

Klaas Kool
Hallo allemaal! Ik ben Klaas Kool en ik ben 18 jaar. Ik ben begonnen aan mijn eerste jaar van fiscaal recht en ik ben commissie lid van de eerstejaarscommisie. Ik vind het heerlijk om te borrelen en feesten, dat gaan we dit jaar met de vereniging voor de eerste jaars organiseren, dus dat komt helemaal goed. Ik ga lekker naar de gym en hardlopen in m’n vrije tijd. Natuurlijk ben ik ook bezig met de gezelligste activiteiten van CT dus kom gezellig ook een kijkje nemen;)

Stella de Boer
Hi, ik ben Stella, 19 jaar oud en ik studeer fiscale economie. Ik kom uit Enkhuizen maar sinds september ben ik verhuisd naar Rotterdam. Vanaf de Eureka week voelde ik me al helemaal thuis bij CT, hierdoor leek het mij ook heel leuk om betrokken te zijn bij de vereniging en zo mijn steentje bij te dragen. Ik vind feesten en activiteiten plannen erg leuk dus dat moet helemaal goed komen dit jaar. Ik hoop dat wij als EJ Co er voor gaan zorgen dat we met ze alle een hechte band krijgen en bovenal een gezellig jaar van maken. Ik hoop jullie snel te zien op een van de borrels.

Tim Janssen
Hey, Mijn naam is Tim. Ik ben 19 jaar oud en ik woon heel mijn leven al in Rotterdam. Ik zit in mijn eerste jaar van Fiscale Economie aan de Erasmus universiteit. Naast het studeren vind ik voetballen erg leuk. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar leuke eerstejaarsactiviteiten te organiseren met de andere leden van EJCO. Ik vind het heel erg belangrijk dat de eerstejaars zich verbonden voelen met de studievereniging. Ik kijk er dit jaar heel erg naar uit om jullie bij de eerstejaarsactiviteiten te zien of bij andere activiteit die door de studievereniging geregeld.

Juliëtte van de Giessen
Hey! Mijn naam is Juliëtte van de Giessen. Ik ben 18 jaar en kom uit Bruinisse, Zeeland (ja die eilandjes onderin Nederland, ze bestaan echt). Ik ben bezig in mijn eerste jaar van fiscaal recht. Naast mijn studie kun je me vinden in de dansschool en ik ben altijd in voor een feestje! Daarnaast hou ik ontzettend van reizen en lekker eten. Ik kijk uit naar het aankomende jaar en mijn periode in de eerstejaars commissie, ik hoop jullie snelt te zien bij onze activiteiten!