Eerstejaars

Deze commissie is voor en door de eerstejaars leden van CT. Ze regelen verschillende laagdrempelige activiteiten alleen voor de eerstejaars leden, denk hierbij aan het eerstejaarsweekend of een dagje pizza eten en varen op de plas. Dit zijn dus de nieuwe gezichten die je (waarschijnlijk) de komende jaren meer gaat tegenkomen, maar om ze alvast een klein beetje toe te lichten is hieronder de eerstejaarscommissie van 2022/2023:

De leden van de Eerstejaarscommissie 2022/2023:

Nick Verschoor
Hey, mijn naam is Nick. Ik ben 19 jaar oud en recentelijk naar Rockanje verhuisd. Ik ben bezig met het eerste jaar Fiscaal Recht. Het organiseren van leuke activiteiten voor CT bij de Eerstejaarscommissie is iets waar ik erg naar uitkijk, want als lid van de EJCO vind ik het belangrijk dat studenten zich verbonden voelen met elkaar en met de studievereniging. Daarom kijk ik enorm uit hieraan een bijdrage te gaan leveren met mijn mede EJCO-leden. Hopelijk maken we snel kennis op een van de door ons georganiseerde activiteiten of op een andere bijeenkomst van CT.

Sofiya Bedenko
Hoi allemaal! Ik ben Sofiya en kom uit Den Haag. Ik studeer fiscaal recht en heb het tot nu toe enorm naar mijn zin (mede mogelijk gemaakt door CT). In mijn vrije tijd hou ik van piano spelen en een beetje tekenen. Ik ben zeker niet vies van een borrel of gezellig iets met vrienden drinken en al helemaal niet van uitgaan tot de zon op komt. Ik heb veel CT-leden leren kennen op de Eurekaweek en werd gelijk fan dankzij hun verkooppraatjes (gratis wettenbundel enz.). Ik wilde graag lid worden van de EJCO omdat het me leuk leek om betrokken te zijn met de vereniging en natuurlijk ook voor de gezelligheid. Ik vind het ook leuk om gezellige dingetjes te organiseren en de laagdrempeligheid van deze commissie past ook erg goed bij mij. Ik heb enorm veel zin in het komend jaar en hoop zo veel mensen te zien bij de (altijd agekochte) borrels!

Celia Oosterveen
Hoi! Mijn naam is Celia Oosterveen, ik ben 20 jaar oud en kom uit Den Haag. Ik ben nu eerstejaars Fiscale Economie student. Naast mijn studie vind ik het ook leuk om te sporten en ben ik altijd in voor een drankje. 
Na een gezellige avond bij de commissie-interesseborrel van CT, voelde ik mij gelijk betrokken bij de vereniging en was ik enthousiast om zelf een steentje bij te dragen. Als lid van de eerstejaarscommissie hoop ik andere eerstejaars net zo enthousiast te maken. Ik hoop veel leuke activiteiten te organiseren en een hechte band te vormen binnen de groep. Ik kijk uit naar een mooi jaar en hoop jullie allemaal te zien bij de activiteiten! :)

Ivan van Hese
Hoi allemaal, ik ben Ivan Van Hese en ben 20 jaar oud. Ik woon in Noordgouwe, Zeeland (ja, een van die onbewoonde eilanden onderaan Nederland). Ik zit nu in mijn eerste jaar fiscaal recht, op de Erasmus universiteit natuurlijk. Hier heb ik het super erg naar mijn zin en vooral bij CT. Ik heb een passie voor lekker eten, drinken en veel gezelligheid. Daarnaast hou ik van sporten en hoop ik dat ik  als lid van de eerstejaarscommissie wat extra bij kan bijbrengen aan de vereniging. Dit wordt een topjaar, proost!