Congres

Sinds 2011 organiseert de R.F.V. Christiaanse-Taxateur jaarlijks aan het einde van het collegejaar een congres over een actueel fiscaal inhoudelijk onderwerp. Op het congres worden sprekers uit verschillende vakgebieden uitgenodigd om het onderwerp zo inclusief mogelijk te belichten. Om dit congres goed voor te bereiden wordt ieder jaar in januari een congrescommissie samengesteld. Deze halfjaarlijkse commissie is samen met de penningmeester verantwoordelijk voor de organisatie van het fiscaal congres.

De leden van de Congrescommissie 2022/2023:

Luka Schelling
Hi all! Mijn naam is Luka Schelling en ik ben 23 jaar oud. Ik ben ondertussen alweer bezig met het afronden van mijn master Fiscale Economie (directe belastingen). In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals of een drankje doen met vrienden en ben ik verder (ter compensatie) te vinden op de padelbaan of in de sportschool. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn medecommissieleden weer een top congres neer te zetten dit jaar!

Seleyna Celik
Dag CT’ers! Ik ben Seleyna Celik, 23 jaar oud en voor het eerst actief lid bij CT. Vorig jaar ben ik begonnen met de master Directe Belastingen in combinatie met Toga aan de Maas, waardoor ik dit jaar bezig zal zijn met de laatste loodjes! Naast de geplande stages de komende maanden, zal ik vol enthousiasme het Fiscaal Congres 2023 organiseren met mijn commissie. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden of aan het shoppen. Hopelijk tot op de borrels en natuurlijk het Fiscaal Congres!

Clemens van de Gevel
Beste CT’er, mijn naam is Clemens van de Gevel, derdejaars student Fiscaal Recht en inmiddels voor het tweede jaar actief binnen CT. Na te zijn geboren in Rotterdam ben ik opgegroeid in een niet noemenswaardig plekje aan de rand van Rotterdam. Inmiddels kan ik mij gelukkig weer Rotterdammer noemen, aangezien ik op een van de mooiste plekjes van Rotterdam woon; vlak tegenover de Oude Haven. Na afgelopen jaar het hoogtepunt van de Nederlandse fiscaliteit te hebben mogen organiseren, de Fiscale Bedrijvendag, mag ik mij dit jaar inzetten voor het mooie Congres. Ongetwijfeld gaat de editie van dit jaar een succes worden en ik kijk er daarom ook naar uit om jullie daar allemaal te gaan zien.