Congres

Sinds 2011 organiseert de R.F.V. Christiaanse-Taxateur aan het eind van het collegejaar een congres over een actueel fiscaal-inhoudelijk onderwerp. Op het congres worden sprekers uit verschillende vakgebieden uitgenodigd om het onderwerp zo inclusief mogelijk te belichten. Om dit congres goed voor te bereiden wordt elk jaar in januari een congrescommissie samengesteld, dit is dus een halfjaarlijkse commissie. De commissie is samen met de penningmeester verantwoordelijk voor de volledige organisatie van dit evenement. In 2018 stond het thema ‘Digitale belastingheffing’ centraal en in 2019 was het thema 'Mandatory Disclosure-Richtlijn: fiscaliteit over je grenzen heen'.

De leden van de Congrescommissie van 2018/2019:

Désiree Morks:
Hi allemaal! Mijn naam is Désiree Morks, 23 jaar oud en woonachtig in Dordrecht. Vorig jaar heb ik zowel de bachelor Economie & Bedrijfseconomie afgerond als de bachelor Fiscale Economie. Momenteel volg ik de master Directe Belastingen en ben ik naast mijn studie werkzaam in de fiscale praktijk. Ik ben sinds vorig jaar lid bij CT en door middel van de gezellige borrels en activiteiten enthousiast geworden. Dit jaar mag ik met veel plezier deel uitmaken van de Congrescommissie. Ik hoop jullie dan ook allemaal op het congres te zien!

Kaylee Oenema:
Hi CT’ers, ik ben Kaylee, 22 jaar en woon in het oh zo mooie Rotterdam. Momenteel zit ik in de masterfase van Fiscaal Recht waarbij ik alleen nog mijn scriptie af moet maken en hopelijk studeer ik eind van het collegejaar af. Vorig jaar heb ik deel genomen aan de Carrieretrajectcommissie en ik vond het een goed idee om ook in mijn laatste fiscale jaar een commissie te doen. Naast al het studeren en het deelnemen aan de commissie vind ik het leuk om te reizen en op vakantie te gaan, lekker lui een serie te kijken en uit eten te gaan, maar ook om te sporten en om af en toe een beetje gezonde dingen te koken. Komend halfjaar zal ik samen met de rest van mijn commissie de organisatie van het CT congres op mij nemen om aan het eind van het collegejaar iets tofs neer te kunnen zetten. Ik hoop jullie allemaal bij het leukste congres ooit te zien! 

Laura Visscher:
Hoi! Ik ben Laura Visscher en ben momenteel 19 jaar. Ik studeer het mr.-drs. Programma met de richting fiscaal recht. Ik zit momenteel in het tweede jaar van zowel bedrijfseconomie als rechten. Ik woon sinds begin dit academisch schooljaar op mezelf in Vlaardingen. In mijn vrije tijd werk ik als student-assistent op de universiteit en ben ik ambassador. Verder geef ik nog rekentrainingen en eindexamentrainingen. Naast al dat werken, hou ik wel van borrels, terrasjes, koken en festivals. Ik ben dit jaar lid van de congrescommissie bij CT. Ik kijk ernaar uit om een fantastisch fiscaal congres voor jullie neer te gaan zetten samen met mijn commissie!

Koen Zwiep:
Ik ben Koen Zwiep, 22 jaar en ben op dit moment bezig met mijn 4e jaar bedrijfs-/fiscale economie. Nadat ik de afgelopen 5 maanden op exchange ben geweest naar Buenos Aires ben ik nu weer terug in Rotterdam om mijn bachelor af te ronden. Natuurlijk wilde ik naast mijn studie dit jaar ook weer actief lid zijn bij CT. Gelukkig heb ik de kans gekregen om het Congres voor jullie te mogen organiseren! Ik heb er erg veel zin in en ga er samen met de commissie voor zorgen dat het een leuke en leerzame dag wordt.