Congres

Sinds 2011 organiseert de R.F.V. Christiaanse-Taxateur aan het eind van het collegejaar een congres over een actueel fiscaal-inhoudelijk onderwerp. Op het congres worden sprekers uit verschillende vakgebieden uitgenodigd om het onderwerp zo inclusief mogelijk te belichten. Om dit congres goed voor te bereiden wordt elk jaar in januari een congrescommissie samengesteld, dit is dus een halfjaarlijkse commissie. De commissie is samen met de penningmeester verantwoordelijk voor de volledige organisatie van dit evenement. In 2018 stond het thema ‘Digitale belastingheffing’ centraal en in 2019 was het thema 'Mandatory Disclosure-Richtlijn: fiscaliteit over je grenzen heen'.

De leden van de Congrescommissie van 2019/2020:

Charlotte de Lange
Hi CT’ers! Ik ben Charlotte de Lange, 22 jaar en ik woon nu ook eindelijk in de Allermooiste Rotstad die er is. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Vorig jaar heb ik de prachtige skireis mogen organiseren voor CT. Nadat ik afgelopen 4 maanden in Milaan ben geweest voor mijn exchange, ben ik nu weer klaar om mij (wat serieuzer) actief in te zetten voor CT en een heel leuk en leerzaam congres te organiseren samen met mijn commissie!

Nathalie van Eck
Hi! Ik ben Nathalie en ik ben momenteel 20 jaar. Ik zit in mijn 3e jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Na het afgelopen halfjaar op exchange te zijn geweest in Zürich, ben ik nu weer terug in Rotterdam in de hoop mijn bachelor dit jaar af te ronden. Uiteraard wilde ik na 2 leuke jaren bij de CT weer actief zijn binnen de verenging. Dit jaar mag ik dan ook gelukkig het Congres gaan organiseren! Ik heb er veel zin in en kijk er naar uit om een mooie dag neer te zetten met mijn commissie!