Congres

Sinds 2011 organiseert de R.F.V. Christiaanse-Taxateur jaarlijks aan het einde van het collegejaar een congres over een actueel fiscaal inhoudelijk onderwerp. Op het congres worden sprekers uit verschillende vakgebieden uitgenodigd om het onderwerp zo inclusief mogelijk te belichten. Om dit congres goed voor te bereiden wordt ieder jaar in januari een congrescommissie samengesteld. Deze halfjaarlijkse commissie is samen met de penningmeester verantwoordelijk voor de organisatie van het fiscaal congres.

De leden van de Congrescommissie 2023/2024:

Chavierre Eiflaar
Hoi CT’ers, ik ben Chavierre, ik woon in het prachtige Rotterdam en ben 18 jaar oud. Ik ben eerstejaars student fiscaal recht & bestuurskunde. Naast mijn studies heb ik een bijbaan in het onderwijs en sport ik (heel af en toe). Dit is ook mijn eerste jaar bij CT, ik vind het hier ontzettend leuk en had achteraf ook spijt dat ik niet het heel jaar in een commissie heb gezeten. Maar gelukkig past deze halfjaars commissie mega goed bij mij. Ik kijk, met veel enthousiasme, uit naar het organiseren van een prachtig congres!

Thijs Pennings
Beste CT’ers,
Mijn naam is Thijs Pennings en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu in mijn 3e jaar van bachelor fiscale economie. In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker te gaan voetballen of met vrienden ergens wat te gaan drinken. Ik woon al een tijdje in Kralingen en wil hier de komende tijd ook niet meer weg! Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn mede commissiegenoten een prachtig congres te organiseren en mijn betrokkenheid bij de vereniging te vergroten. Ik hoop jullie allemaal daar te zien!

Mérin Bezemer
Hoihoi,
Mijn naam is Mérin, ik ben 22 jaar en woon alweer drie jaar in Rotterdam met hele leuke huisgenootjes! Ik ben nu bezig met het afronden van de bachelor Fiscaal Recht aan de EUR. Afgelopen jaren heb ik de activiteitencommissie en carriére-traject commissie gedaan bij CT, en dit jaar ga ik aan de slag voor de congrescommissie. Naast studeren ga ik graag sporten en hardlopen, feesten, koken, nieuwe horecatentjes ontdekken of mooie reisjes maken! Ik kijk er naar uit om het congres te organiseren, en hopelijk zie ik je daar!