Congres

Sinds 2011 organiseert de R.F.V. Christiaanse-Taxateur jaarlijks aan het einde van het collegejaar een congres over een actueel fiscaal inhoudelijk onderwerp. Op het congres worden sprekers uit verschillende vakgebieden uitgenodigd om het onderwerp zo inclusief mogelijk te belichten. Om dit congres goed voor te bereiden wordt ieder jaar in januari een congrescommissie samengesteld. Deze halfjaarlijkse commissie is samen met de penningmeester verantwoordelijk voor de organisatie van het fiscaal congres.

De leden van de Congrescommissie 2020/2021:

Kiki Aalders
Hi CT’ers! Mijn naam is Kiki Aalders, 22 jaar en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Dit jaar hoop ik mijn bachelors Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid af te ronden. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen en spreek ik graag af met vriendinnen. Nadat ik het afgelopen halfjaar in Rome op exchange ben geweest, wil ik mij graag inzetten voor CT. Ik heb onwijs veel zin in het organiseren van een leuk en interessant Fiscaal Congres!

Muriël Schotman
Hi CT’ers! Mijn naam is Muriël Schotman en ik ben 21 jaar. Ik zit in het tweede jaar van mijn bachelor Fiscaal Recht. Na alle gezellige en informatieve activiteiten die ik heb bijgewoond bij CT, was het nu wel tijd dat ik zelf een activiteit ging mede organiseren. Het Fiscale Congres lijkt mij een leuke uitdaging. Ik kijk er erg naar uit om in deze ‘bijzondere’ tijd met mijn medecommissieleden een leuk en leerzaam Congres te organiseren. Ik heb er zin in!

Wout van Reeuwijk
Hallo CT’ers. Mijn naam is Wout van Reeuwijk en ik ben 20 jaartjes jong. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Afgelopen 2 jaar ben ik met veel plezier naar alle CT borrels en activiteiten gegaan zonder zelf actief lid te zijn. Een maand geleden ben ik teruggekomen van mijn exchange naar Bologna en werd het wel eens tijd om actief te gaan worden binnen de CT. De Fiscaal Congrescommissie leek mij een uitgelezen kans om zowel formeel als informeel aan de slag te gaan bij CT. In deze coronacrisis lijkt het mij een enorme uitdaging om een interessant congres te gaan organiseren voor alle leden van de CT. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en ik hoop jullie natuurlijk ook! Hopelijk tot snel op het Fiscaal congres of een van de borrels!