Congres

Sinds 2011 organiseert de R.F.V. Christiaanse-Taxateur jaarlijks aan het einde van het collegejaar een congres over een actueel fiscaal inhoudelijk onderwerp. Op het congres worden sprekers uit verschillende vakgebieden uitgenodigd om het onderwerp zo inclusief mogelijk te belichten. Om dit congres goed voor te bereiden wordt ieder jaar in januari een congrescommissie samengesteld. Deze halfjaarlijkse commissie is samen met de penningmeester verantwoordelijk voor de organisatie van het fiscaal congres.

De leden van de Congrescommissie 2021/2022:

Emily ter Voert
Lieve CT’ers,
Mijn naam is Emily, 24 jaar en inmiddels al vijfde jaars lid bij de CT. Net zo lang heb ik de Achterhoek ingeruild voor Rotterdam. Op dit moment ben ik nog bezig met de bachelors Fiscale Economie en Economie. Naast het studeren heb ik eerder al met plezier deel uitgemaakt van de almanak- en activiteitencommissie. Nadat ik me vorig jaar druk heb gemaakt over de financiën van R.S.R. Marcroix, ben ik blij dat ik me ook dit jaar weer mag inzetten voor de CT. In m’n vrije tijd ben ik regelmatig te paard te vinden, hou ik van een borrel met vrienden of het bezoeken van concerten. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn commissie een succesvol congres neer te zetten! Hopelijk zie ik jullie op een van de borrels en natuurlijk het congres!

Justin Heijmans
Hallo allemaal. Mijn naam is Justin Heijmans en 22 jaar. Na vorig jaar de bachelor rechtsgeleerdheid te hebben afgerond ben ik nu nog bezig met het halen van wat laatste vakken voor fiscaal recht. Dus leek het me leuk om nog iets moois op te zetten voor C-T dit jaar. Na het fiscale congres van vorig jaar te hebben gekeken leek het mij goed te doen om het dit jaar (in persoon) te overtreffen!

Dillon Peterson
Hee! Mijn naam is Dillon Peterson, ik ben 22 jaar oud en ik studeer Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid. Dit jaar ben ik voor de derde keer actief lid bij de CT. Daarnaast kijk ik er naar uit om samen met mijn commissieleden het fiscaal congres te organiseren. In mijn vrije tijd hou ik van sporten, zeilen en bachata dansen. Alhoewel we ons in ‘bijzondere tijden’ bevinden, ben ik er van verzekerd dat wij een succesvol en interessant Fiscaal Congres voor jullie gaan organiseren!