Bedrijvendag

De Fiscale Bedrijvendag is één van de grote uithangborden van de CT. Grofweg is de dag te verdelen in een ochtendprogramma, een middagprogramma en een borrel. Gedurende het ochtendprogramma vindt de plenaire sessie plaats, waarin een actueel thema uit de fiscaliteit centraal staat.'s Middags zijn er workshops, verzorgd door de deelnemende kantoren. Ongeacht je studiefase is de Bedrijvendag het uitgelezen moment om op formele en informele manier kennis te maken met verschillende kantoren. Zo kan je verschillende deelnemende kantoren kiezen om individuele gesprekken mee te hebben, welke tijdens de plenaire sessie zullen plaatsvinden. Verder is er de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende kantoren tijdens de lunch en de recruitmentborrel. Deze dag vergt veel planning van de Bedrijvendagcommissie om alles zo goed mogelijk in banen te leiden. In de weken voor de Bedrijvendag in februari zullen de commissieleden dus veel tijd op de CT-kamer doorbrengen. Naast al het plannen en afstemmen hebben de leden van de Bedrijvendagcommissie een gaatje gevonden om een stukje over zichzelf te schrijven, welke je hieronder vindt.

De leden van de Bedrijvendagcommissie 2019/2020:

Celine Steinkamp
Hi allemaal! Mijn naam is Celine, ben 21 jaar oud en ik mag mijzelf sinds september masterstudent noemen. Na al drie mooie actieve jaren bij de CT heb ik dit jaar de eer gekregen om de Fiscale Bedrijvendag te organiseren. Naast het plannen van dit mooie event en het nuttigen van wijntjes op de borrels, probeer ik fit te blijven door te voetballen bij Antibarbari. Ik kijk er naar uit om jullie te verwelkomen op de Bedrijvendag!

Guido Bernsen
Hi allemaal! Mijn naam is Guido Bernsen, 24 jaar oud en ga dit jaar de bachelor fiscale economie afronden. Oorspronkelijk kom ik uit het zonnige zuiden (Limburg), maar ik woon ondertussen al bijna vier jaar in Rotterdam. Voordat ik aan mijn universitaire carrière begon, volgde ik de opleiding HRM aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Tijdens mijn minor fiscale economie en recht vond ik eindelijk mijn passie en heb ik het roer volledig omgegooid. Ik heb me na die minor gelijk uitgeschreven en ben, na een kleine omweg, naar Rotterdam vertrokken. Naast mijn studie ben ik drie dagen als werkstudent werkzaam bij een belastingadvieskantoor. Daarnaast houd ik erg van koken en sport ik zo nu en dan. Verder ben ik vaak op borrels of bij activiteiten van de CT te vinden. Afgelopen jaar heb ik de eer gehad om de skireis te mogen organiseren en dit jaar mag ik meehelpen om een geweldige Bedrijvendag te organiseren! Maar genoeg over mezelf, tot bij de borrels en natuurlijk de bedrijvendag!

Esmee Kooke
Mijn naam is Esmee Kooke en ik ben 21 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht, maar woon al een paar jaar met veel plezier in Rotterdam. Ik ga dit jaar (hopelijk) mijn bachelors Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid afronden! In mijn vrije tijd hockey ik graag en doe ik graag mee aan hardloopwedstrijden. Ook zit ik bij een studentenvereniging. Daarnaast heb ik het geluk dat ik dit jaar het leukste evenement van de Christiaanse-Taxateur mag organiseren: de Fiscale Bedrijvendag! Ik ben de afgelopen jaren met veel plezier naar deze dag geweest en heb er veel van geleerd en er ook veel uit gehaald. Daarbij wordt dit jaar de allergrootste editie ooit! Ik kijk daarom erg uit naar deze dag en ik weet zeker dat we iets heel moois gaan neerzetten met de commissie! Tot dan!

Ties Bos
Hoi! Mijn naam is Ties Bos, ik ben 19 jaar en zit in bachelor 3 van de studie Fiscaal Recht. In mijn vrije tijd tennis ik bij Passing shot en ben ik vaak op de CT-kamer voor een potje Mario Kart of sjoelen. Daarnaast kun je me ook op de meeste activiteiten van de CT vinden. Na de vorig jaar te hebben geproefd aan het organiseren van activiteiten in de Activiteitencommissie ben ik verheugd dit jaar mee te mogen werken aan de grootste activiteit van de CT: de Fiscale Bedrijvendag! Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie ook dit jaar weer een succesvolle Bedrijvendag neer te zetten!
Tot op de borrel, CT-kamer en natuurlijk de Bedrijvendag!

Wolke Verkerk
Hoi, ik ben Wolke, 22 jaar en woonachtig in Rotterdam. Met mijn energie en spontaniteit ben ik een leuke aanvulling op ons team. Daarnaast vind ik het onwijs leuk om evenementen te organiseren en alles wat daarbij komt kijken. Dit komt mede voort uit mijn weekendbaantje als kledingstyliste, waarbij ik er altijd naar streef om mensen met een leuke kledingset en een voldaan gevoel naar huis te sturen. Dat ik een duizendpoot ben blijkt ook wel uit het feit dat ik naast al deze dingen een opleiding fiscaal recht volg en sinds kort werkzaam ben bij Mazars als fiscaliste. Jullie vragen je nu vast af of deze duizendpoot nog vrije tijd heeft, nou weinig, maar in de tijd die ik kan vinden, vind ik het heerlijk om gezellig met mijn drie huisgenoten en vriendinnen te koken en lekker te kletsen onder het genot van een wijntje.