Bedrijvendag

De Fiscale Bedrijvendag is één van de grote uithangborden van de CT. Grofweg is de dag te verdelen in een ochtendprogramma, een middagprogramma en een borrel. Gedurende het ochtendprogramma vindt de plenaire sessie plaats, waarin een actueel thema uit de fiscaliteit centraal staat. 's Middags zijn er workshops, verzorgd door de deelnemende kantoren. Ongeacht je studiefase is de Bedrijvendag het uitgelezen moment om op formele en informele manier kennis te maken met verschillende kantoren. Zo kan je verschillende deelnemende kantoren kiezen om individuele gesprekken mee te hebben, welke tijdens de plenaire sessie zullen plaatsvinden. Verder is er de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende kantoren tijdens de lunch en de recruitmentborrel. 

Deze dag vergt veel planning van de Bedrijvendagcommissie om alles zo goed mogelijk in banen te leiden. In de weken voor de Bedrijvendag in maar zullen de commissieleden dus druk bezig zijn met de organisatie van de dag. Naast al het plannen en afstemmen hebben de leden van de Bedrijvendagcommissie een gaatje gevonden om een stukje over zichzelf te schrijven, welke je hieronder vindt.

De leden van de Bedrijvendagcommissie 2020/2021:

Janneke Tieleman
Hoi allemaal! Mijn naam is Janneke Tieleman. Ik ben 20 jaar oud en begin dit jaar aan mijn tweede jaar Fiscaal Recht. Ik ben opgegroeid in Fijnaart, een klein dorpje in het mooie zuiden en ben dan ook niet onbekend met de Brabantse gezelligheid! Nadat ik vorig jaar heb mogen genieten van de borrels van de CT, vond ik het tijd om dit jaar zelf ook actief te worden. Naast mijn studie vind ik het leuk om te koken en sport ik graag om naast al dat eten fit te blijven. Ik kijk er naar uit om me dit jaar in te zetten voor de CT en hoop jullie allemaal te zien op de Fiscale Bedrijvendag!

Julian Poppeliers
Hallo allemaal! Mijn naam is Julian Poppeliers en ik ben 21 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit het rustige Bergschenhoek, maar woon ondertussen al even in Rotterdam. Ik ben van plan dit jaar de twee bachelors economie & bedrijfseconomie en fiscale economie af te ronden. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak in de sportschool te vinden, doe ik aan kickboksen en loop af en toe een rondje hard door de mooiste stad genaamd Rotterdam. Ook drink ik graag een biertje mijn vrienden. Ik heb er enorm veel zin in om in dit nogal bijzondere jaar de Fiscale Bedrijvendag te organiseren. Graag tot de volgende editie!

Sten Jansen
Hallo allemaal! Mijn naam is Sten Jansen, ik ben 21 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Ik ben opgegroeid in Spaarndan (een dorpje naast Haarlem), maar sinds kort ben ik definitief geweken naar het mooie Rotterdam! Ik heb mij reeds commissielid mogen noemen van de Activiteitencommissie en de Eerstejaarscommissie. Ik kijk er dus erg naar uit om me komend jaar weer in te zetten voor de Christiaanse-Taxateur. Naast mijn studie Fiscaal Recht volg ik de studie Filosofie. Verder ben ik aanwezig bij (bijna) alle borrels en activiteiten van de CT. Ik hoop jullie allen daar en op de Fiscale Bedrijvendag te zien!

Tong Tong Wang
Hallo allemaal, mijn naam is Tong Tong. Ik ben 20 jaar en zit inmiddels in mijn derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Ik kom uit Barneveld, maar ik woon al weer 2 jaar in Rotterdam. Naast studeren vind ik het erg leuk om een drankje te doen en om te koken. Ook ga ik graag zo nu en dan naar een festival. De afgelopen twee jaren was ik veel aanwezig bij de borrels, maar dit jaar vond ik het wel tijd om actief lid te worden van CT. Ik kijk er ontzettend veel naar uit om jullie te zien bij de borrels en uiteraard ook bij de Fiscale Bedrijvendag!

Wouter Bakker
Hey! Mijn naam is Wouter Bakker en ik ben 22 jaar.  Ik heb afgelopen jaar de bachelor economie en bedrijfseconomie en de bachelor fiscale economie afgerond en ik ben momenteel bezig met een master. Ik kom oorspronkelijk uit Schiedam, maar ik woon tegenwoordig in Rotterdam. In mijn vrije tijd speel ik hockey, zeil ik een rondje op de Kralingse plas en drink ik een biertje bij de RSZV. Ik heb al een commissie gedaan bij de EFR en bij de RSZV, maar dit is pas mijn eerste commissie voor de Christiaanse-Taxateur en kijk dus ook erg uit om dit jaar de Fiscale Bedrijvendag te organiseren. Ik hoop jullie allemaal te zien op de Fiscale Bedrijvendag!