Bedrijvendag

De bedrijvendag is een van de grote uithangborden van de CT. Gedurende deze dag is er een plenaire sessie in de ochtend en zijn er workshops in de middag die in het teken staan van een actueel thema. Afgelopen jaar was de brexit met alle gevolgen van dien niet te missen en dit werd het thema van de dag. Verder kunnen alle leden op deze dag op formele en informele manier kennismaken met potentieel toekomstige werkgevers. Zo kan je verschillende deelnemende kantoren kiezen om individuele gesprekken mee te hebben, deze vinden plaats in de ochtend tijdens de plenaire sessie. Verder is er de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende kantoren tijdens de lunch en de borrel. Deze dag vergt veel planning van de Bedrijvendagcommissie om alles zo goed mogelijk in banen te leiden. In de weken voor de bedrijvendag in februari zullen de commissieleden dus veel tijd op de CT-kamer doorbrengen. Naast al het plannen hebben ze een gaatje gevonden om een stukje over zichzelf te schrijven, die vind je hieronder.

De leden van de Bedrijvendagcommissie 2018/2019:

Bram van Leeuwen
Hi allemaal! Mijn naam is Bram van Leeuwen en ik ben 22 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Zeist, maar woon inmiddels al vier jaar in Rotterdam. Hoewel ik aanvankelijk ben begonnen met de studie Economie en Bedrijfseconomie, kwam ik er al snel achter dat de studie Fiscale Economie mijn voorkeur genoot. Momenteel doe ik de master Directe Belastingen en werk ik twee dagen in de week bij een belastingadvieskantoor. Daarnaast zit ik bij een studentenvereniging en probeer ik in mijn vrije tijd te sporten (fitness, hardlopen en mountainbiken) en houd ik van reizen. Waar ik in mijn tweede jaar de Christiaanse-Taxateur vooral kende van de borrels en gratis wettenbundel, ben ik de afgelopen jaren steeds actiever geworden en zelfs meegegaan op studiereis naar Kuala Lumpur. Maar ondanks het actiever worden bij de CT, heb ik nog geen commissie gedaan. Vandaar dat ik mij heb aangemeld om het grootste evenement van de CT te organiseren: de Fiscale Bedrijvendag. Ik kijk er in ieder geval naar uit om samen met de commissie dit evenement neer te zetten en ik hoop jullie dan ook allemaal te zien op deze dag!

Ruby Doeleman
Hoi! Mijn naam is Ruby, ik ben 19 jaar oud en ik ben tweedejaars student Fiscale Economie. In mijn eerste jaar ben ik vanuit het verre noorden verhuisd naar Rotterdam en heb ik meteen kennisgemaakt met Christiaanse Taxateur als lid van de Mediacommissie. Dit jaar mag ik deel uitmaken van de Bedrijvendagcommissie, het leukste evenement van het jaar! We gaan een succesvolle dag neerzetten met deze leuke commissie, waarbij iedereen de kans krijgt om kennis te maken met verschillende fiscale bedrijven en zo een kijkje in de fiscale wereld krijgt. Ik weet nog dat ik het vorig jaar als eerstejaars ontzettend leuk vond om zoveel verschillende bedrijven te zien. Bovendien hoop ik dat iedereen geïnspireerd zal worden door de verschillende sprekers die uitgenodigd worden. Ik zie jullie op de Fiscale Bedrijvendag!

Mitchel Tobias
Beste CT’ers, mijn naam is Mitchel Tobias. Ik ben een derdejaarsstudent Fiscaal Recht, 20 jaar en woon in Roosendaal. Mijn grootste hobby’s zijn uitgaan en sporten. In het weekend ben ik in de stad te vinden en doordeweeks ben ik dagelijks aan het hardlopen of op het voetbalveld. In de eerste jaren van mijn studie heb ik genoten van de georganiseerde CT activiteiten zoals het lustrumfeest , Bedrijvendag en het diesfeest. Ik vind het daarom ook geweldig om dit jaar deel te mogen nemen aan de Bedrijvendagcommissie. Wij proberen als Bedrijvendagcommissie, van de grootste fiscale studievereniging van Nederland, jullie een onvergetelijk Bedrijvendag te bezorgen. Ik hoop jullie allemaal snel te zien en te spreken bij de borrels of op de Bedrijvendag natuurlijk!

Anne Batelaan
Hoi allemaal! Mijn naam is Anne Batelaan, ik ben 21 jaar en ga dit jaar (hopelijk) de bachelors fiscale en gewone economie afronden! Ik woon in het gezellige Kralingen, lekker dicht bij de uni. Naast mijn studie geef ik les op de uni en heb ik nog wat andere bijbaantjes. Verder ben ik fanatiek sportster en maak je mij daarnaast ook heel blij met een lekker wijntje.
In mijn eerste jaar heb ik al direct deelgenomen aan alle eerstejaarsactiviteiten van de CT, waardoor ik meteen merkte hoe leuk de CT is! Afgelopen jaar maakte ik deel uit van de Accoooo, wat mij zodanig goed is bevallen dat ik dit jaar heel graag weer een commissie wilde doen. Nadat ik afgelopen twee jaar de Fiscale Bedrijvendag met veel plezier heb bijgewoond, leek het mij dit jaar heel gaaf om deze dag eens zelf te organiseren. Ik kijk er erg naar uit om deze dag samen met mijn commissie neer te zetten en hopelijk zie ik jullie allemaal in februari!

Alexander Kool
Hallo iedereen, mijn naam is Alexander. Na vier jaar in Amsterdam te hebben gestudeerd, ga ik mijn master fiscale economie in Rotterdam afronden dit jaar. Ik ben begonnen met bedrijfseconomie, maar ik kwam er snel achter dat fiscaal veel leuker is! Naast mijn studie ben ik vooral sportief bezig. Ik probeer elke dag minimaal een keer te trainen. Mijn motto is: een dag niet gesport is een dag niet geleefd! Ook ben ik lid van roeivereniging Skadi. Verder ben ik in het weekend vaak bij festivals te vinden.
Dit is mijn eerste jaar bij CT. Ik ben trots dat ik mee mag helpen om dit jaar een geweldige bedrijvendag te organiseren! Daarnaast is het een mooie kans om jullie allemaal een keer te ontmoeten! Ik hoop jullie daarom een keer bij de borrels te zien en op de bedrijvendag zelf natuurlijk!