Bedrijvendag

De Fiscale Bedrijvendag is één van de grote uithangborden van de CT. Grofweg is de dag te verdelen in een ochtendprogramma, een middagprogramma en een borrel. Gedurende het ochtendprogramma vindt de plenaire sessie plaats, waarin een actueel thema uit de fiscaliteit centraal staat. 's Middags zijn er workshops, verzorgd door de deelnemende kantoren. Ongeacht je studiefase is de Bedrijvendag het uitgelezen moment om op formele en informele manier kennis te maken met verschillende kantoren. Zo kan je verschillende deelnemende kantoren kiezen om individuele gesprekken mee te hebben, welke tijdens de plenaire sessie zullen plaatsvinden. Verder is er de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende kantoren tijdens de lunch en de recruitmentborrel. 

Deze dag vergt veel planning van de Bedrijvendagcommissie om alles zo goed mogelijk in banen te leiden. In de weken voor de Bedrijvendag in maar zullen de commissieleden dus druk bezig zijn met de organisatie van de dag. Naast al het plannen en afstemmen hebben de leden van de Bedrijvendagcommissie een gaatje gevonden om een stukje over zichzelf te schrijven, welke je hieronder vindt.

De leden van de Bedrijvendagcommissie 2021/2022:

Clemens van de Gevel 
Hallo allemaal! Mijn naam is Clemens, ik ben 23 jaar oud en zit momenteel in het tweede jaar van de studie Fiscaal Recht. Ik ben geboren in Rotterdam, getogen in Capelle aan den IJssel, maar mag mijzelf inmiddels weer Rotterdammer noemen, aangezien ik hier al een paar jaar op kamers woon. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en te borrelen, tevens sla ik een leuk festival niet graag over. Nadat ik vorig jaar actief ben geweest in een hele leuke informele commissie, leek het mij nu tijd om iets formeels te gaan doen, vandaar dat ik gesolliciteerd heb voor de Bedrijvendagcommissie Ik kijk er erg naar uit om deze dag samen met mijn commissiegenoten tot een groot succes te maken.

Jordi van der Put
Hallo allemaal, mijn naam is Jordi van der Put. Ik ben 24 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de bachelor Fiscale economie. Ik kom uit Rhoon, een rustig dorp in de omgeving van Rotterdam. Naast mijn studie sta ik zeker niet stil. Uitgaan, festivals en feestjes ben ik zeker voor wakker te maken. Mijn hoofd leegmaken en goed tot rust komen doe ik graag met hardlopen en crossfit. Dit jaar heb ik de eer om commissielid te mogen zijn van de Bedrijvendagcommissie en ik kijk er naar uit om dit jaar een spetterende editie van de Fiscale Bedrijvendag te organiseren. Ik hoop jullie dan ook zeker te mogen begroeten op de Fiscale Bedrijvendag 2022!

Irene Fredriks
Hoi iedereen! Mijn naam is Irene, ondertussen 20 jaartjes jong en zit in de laatste fase van de bachelor Fiscaal Recht. Ik kom oorspronkelijk uit het verre oosten (lees: Deventer) en nee, ik heb geen Twents accent. Ondanks dat ik geen rasechte Rotterdammer ben woon ik hier ondertussen al 2,5 jaar en heb ik het bijzonder erg naar mijn zin op mijn kleine stulpje in het Oude Noorden. Vorig jaar heb ik een grote commissie gedaan bij de roeivereniging maar dit jaar wilde ik graag mijn visie verbreden en heb ik de verstandige beslissing genomen om actief te worden bij de mooiste fiscale studievereniging van Nederland. Ik heb heel veel zin om me dit jaar vol enthousiasme in te zetten voor de vereniging en om samen met mijn commissiegenoten een onvergetelijke bedrijvendag neer te zetten. Verwachtende jullie binnenkort op een borrel te zien; tot snel!

Kiki Aalders
Hi allemaal! Mijn naam is Kiki Aalders, 23 jaar en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Ik heb afgelopen jaar aan de Erasmus Universiteit mijn bachelors Fiscaal recht en Rechtsgeleerdheid afgerond en ga in februari beginnen met de master Internationaal en Europees Belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik heb enorm veel zin om de Fiscale Bedrijvendag te organiseren en hoop jullie daar allemaal te zien!