Bedrijvendag

De Fiscale Bedrijvendag is één van de grote uithangborden van de CT. Grofweg is de dag te verdelen in een ochtendprogramma, een middagprogramma en een borrel. Gedurende het ochtendprogramma vindt de plenaire sessie plaats, waarin een actueel thema uit de fiscaliteit centraal staat. 's Middags zijn er workshops, verzorgd door de deelnemende kantoren. Ongeacht je studiefase is de Bedrijvendag het uitgelezen moment om op formele en informele manier kennis te maken met verschillende kantoren. Zo kan je verschillende deelnemende kantoren kiezen om individuele gesprekken mee te hebben, welke tijdens de plenaire sessie zullen plaatsvinden. Verder is er de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende kantoren tijdens de lunch en de recruitmentborrel. 

Deze dag vergt veel planning van de Bedrijvendagcommissie om alles zo goed mogelijk in banen te leiden. In de weken voor de Bedrijvendag in maar zullen de commissieleden dus druk bezig zijn met de organisatie van de dag. Naast al het plannen en afstemmen hebben de leden van de Bedrijvendagcommissie een gaatje gevonden om een stukje over zichzelf te schrijven, welke je hieronder vindt.

De leden van de Bedrijvendagcommissie 2023/2024:

Fleur Ijpelaar
Hee allemaal! Mijn naam is Fleur, 22 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar fiscale economie en ga ik al net zo lang mee bij de CT! Naast mijn studie ben ik in mijn vrije tijd in Rotterdam op de dansvloer te vinden en geniet ik enorm als de zon buiten schijnt. Afgelopen twee jaren heb ik mij ingezet voor de ANB-commissie, waarbij we beide keren een prachtig resultaat hebben behaald (nog te bewonderen op de kamer in Bayle)! Dit jaar mag ik, samen met een fantastische commissie, hét event van het jaar organiseren, namelijk de Fiscale bedrijvendag. Ik kijk er naar uit om een mooie dag neer te zetten en ik hoop jullie snel te zien op een van de borrels en uiteraard bij de Fiscale Bedrijvendag zelf.

Nisrine Lahmoudi
Hallo allemaal! 
Mijn naam is Nisrine en ik ben 21 jaar oud. Ik zit inmiddels in het derde jaar van de studie Fiscaal Recht. Geboren en getogen in Den Haag, maar stiekem toch een beetje verliefd op Rotterdam. Wanneer ik niet aan het studeren ben, kan je mij minimaal 4 keer in de week in de sportschool vinden. Verder ga ik graag uit eten(om de eiwitten natuurlijk hoog te houden)en zeg ik geen nee tegen een dagje shoppen. Dit jaar heb ik het genoegen om samen met mijn mede-commissieleden de fiscale bedrijvendag te organiseren. Ik kijk er onwijs naar uit om een super toffe dag neer te zetten, dus vergeet allemaal niet om 9 februari in je agenda te zetten ;)
Tot op de bedrijvendag!

Daan Omvlee
Hallo allemaal! Mijn naam is Daan Omvlee en ik ben al 22 jaar trots Rotterdammer. Ik volg nu het tweede jaar van de bachelor Fiscale Economie. Naast het studeren vind ik het heerlijk om te sporten en ben ik dan ook vaak op het voetbalveld te vinden, of thuis op de bank óf in de pub om Liverpool te zien spelen. Na vorig jaar met veel plezier te hebben bijgedragen aan de Activiteitencommissie, heb ik dit jaar de eer deel te mogen uitmaken van de Bedrijvendagcommissie. Ik kan niet wachten om dit jaar een fantastisch evenement voor jullie te organiseren. Ik hoop jullie allemaal te zien op de Bedrijvendag, tot snel!

Daan Takx
Beste CT’ers,
Mijn naam is Daan ik ben 20 jaar oud. Gezien mijn achternaam kon het niet anders dat mijn passie Fiscale Economie is en zit ik zowaar ook in mijn derde jaar van deze studie. Ik woon inmiddels al een tijdje in het prachtige Kralingen en hoop binnenkort mijn Bachelor diploma binnen te slepen. Dit jaar wil ik mij volwaardig ontwikkelen als CT’er en zo leek mijn deelname aan dé commissie van jaar de perfecte optie! Ik kijk er enorm naar uit om met mijn commissieleden een fantastische dag neer te zetten voor iedereen. Hopelijk zie ik jullie op de Bedrijvendag zelf, en op alle evenementen die Christiaanse-Taxateur rijk maken!

Anne Binnekamp
Hoi, mijn naam is Anne Binnekamp, 23 jaar oud. De gezellige Brabander, die nu al weer twee jaartjes in het mooie Rotterdam woont. Maar met carnaval vind je mij zeker weer onder de rivieren. Ik hoop dit jaar mijn master Fiscale economie directe belastingen af te kunnen ronden. Naast school hockey ik en win ik het liefst zowel de eerste, tweede als de derde helft. Ook ben ik altijd te porren voor een fanatiek potje padel. Dit wordt mijn tweede jaar als actief CT’er. Na een jaar de leukste activiteiten te hebben georganiseerd met de Acco, heb ik dit jaar de eer om samen met mijn mede commissieleden de fiscale bedrijvendag wederom tot een groot succes te mogen brengen. Ik kan niet wachten tot de volgende bedrijvendag en hoop jullie daar allemaal te zien. 
Groetjes, Anne