Bedrijvendag

De Fiscale Bedrijvendag is één van de grote uithangborden van de CT. Grofweg is de dag te verdelen in een ochtendprogramma, een middagprogramma en een borrel. Gedurende het ochtendprogramma vindt de plenaire sessie plaats, waarin een actueel thema uit de fiscaliteit centraal staat. 's Middags zijn er workshops, verzorgd door de deelnemende kantoren. Ongeacht je studiefase is de Bedrijvendag het uitgelezen moment om op formele en informele manier kennis te maken met verschillende kantoren. Zo kan je verschillende deelnemende kantoren kiezen om individuele gesprekken mee te hebben, welke tijdens de plenaire sessie zullen plaatsvinden. Verder is er de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende kantoren tijdens de lunch en de recruitmentborrel. 

Deze dag vergt veel planning van de Bedrijvendagcommissie om alles zo goed mogelijk in banen te leiden. In de weken voor de Bedrijvendag in maar zullen de commissieleden dus druk bezig zijn met de organisatie van de dag. Naast al het plannen en afstemmen hebben de leden van de Bedrijvendagcommissie een gaatje gevonden om een stukje over zichzelf te schrijven, welke je hieronder vindt.

De leden van de Bedrijvendagcommissie 2022/2023:

Abdelkarim el Khattouti
Hallo allemaal! Mijn naam is Abdelkarim el Khattouti en ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit in in het derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Hoewel ik ben geboren in een heel klein dorpje in Marokko kan ik mijzelf een echte Rotterdammer noemen, aangezien ik hier al meer dan 20 jaar woon. Ik heb eind vorig schooljaar besloten om actief te gaan worden bij CT en ik ben nu al blij dat ik die keuze heb gemaakt. Vorig jaar was ik erg onder de indruk van de Bedrijvendag en daarom wilde ik graag ook deelnemen aan de leukste commissie van het jaar! Ik ben super blij dat ik deel mag uitmaken van deze commissie en ik heb enorm veel zin om een onvergetelijke dag neer te zetten! Ik hoop jullie allemaal te zien op de Bedrijvendag!

Walter van As
Ha gewaardeerde CT’ers. Mijn naam is Walter van As en ik loop 21 jaar op deze aardbol rond. Op dit moment zit ik in mijn derde bachelor jaar van Fiscale Economie. Uiteraard hoop dit jaar mijn bachelor binnen te slepen en een keuze te maken in welke Fiscale richting ik me wil voortbewegen. Mijn geboorteplaats is Apeldoorn, een ‘stadswaardige’ dorp in het oosten van Nederland. Toch ben ik al bijna 2 jaar inwoner van Rotterdam. Na ruim een jaar vol spanning in Rotterdam-Zuid, vind ik nu mijn rust in het prachtige Kralingen. Vorig jaar mocht ik deelnemen aan de Ski-co, waarbij we met CT een onvergetelijke reis hebben neergezet in Italië. Dit jaar is mij het voorrecht verleend om dé commissie van het jaar te doen, namelijk het organiseren van de Fiscale bedrijvendag. Ik heb onwijs veel zin om hier mijn energie in te steken en een prachtige dag te realiseren. Uiteraard hoop ik jullie te zien op de Bedrijvendag zelf, maar ook zeker op één van de borrels. Gegroet!

Twan Kuijpers
Beste CT-compagnons,
Mijn naam is Twan Kuijpers, momenteel 24 lentes oud en dit jaar medeverantwoordelijk voor het organiseren van de Fiscale Bedrijvendag. Geboren en getogen in het noordelijke Den Helder, waar je verbazingwekkend genoeg nog nèt geen visum voor nodig hebt, ben ik een aantal jaartjes terug met hebben en houden naar de havenstad van Rotterdam verhuisd. Momenteel ben ik met mijn Master Indirecte Belastingen bezig aan de VU in Amsterdam en doe ik een werkstudentschap op de BTW-praktijk bij Deloitte. Na te mogen hebben bijgedragen aan de successen van het overkomen van een wereld die in de knoop zat met de Activiteitencommissie en de exotische reis naar Dubai met de Studiereiscommissie, is het dit jaar deels mijn taak om de Fiscale Bedrijvendag wederom tot een groot succes te mogen brengen. Met onze commissie vol uitgesproken persoonlijkheden en scherpe geesten voorzie ik een knaller van een evenement voor iedereen! Daarnaar ben ik voor een praatje altijd te vinden op een van de CT borrels!
Adieu en tot snel!

Zubin Sharma
Mijne Damesch en Heeren, ik heet Zubin (21) en ik heb dit jaar de eer om mee te helpen aan het pronkstuk van CT, De Fiscale Bedrijvendag.
Hiervoor heb ik al twee jaar de leukste commissies doorlopen, sjaarsco en acco, en ben ik ook dit jaar de trotse pedel van onze mooie vereeniging. Verder zit ik nu in jaar 2 van mijn bachelor fiscaal recht en loop ik twee keer per week stage die ik notabene bij de bedrijvendag van 2022 heb binnengehengeld. 
In de zomer van 2020 heb ik het ouderlijk huis in Zoetermeer verruild voor de allermooiste rotstad. Hier besteed ik mijn tijd vooral door te borrelen met huisgenoten of andere CT'ers en vind ik het heel leuk om af en toe een balletje te slaan op Victoria.
Ik kan niet wachten op de volgende bedrijvendag en kijk er onwijs naar uit om jullie allemaal dan te zien!

Cees-Jan Neele
Waarde leden,
Ik ben Cees-Jan aka CJ en ben 22 jaar. Dit jaar is mij het genoegen om bij te dragen aan de organisatie van het paradepaard van de CT-activiteiten; de Fiscale Bedrijvendag! 
Inmiddels woon ik al weer 4 jaar in Rotterdam en ik ben voorlopig niet weg te slaan uit onze mooie rotstad! 
Voorafgaand aan deze prachtige commissie heb ik in 2020 de (studie)reis naar Curacao mogen organiseren met de Stuco en in 2021 heb ik bijgedragen aan de organisatie van het Tax Jurisprudence Program met de TJP-commissie.
Naast de organisatie van de Fiscale Bedrijvendag ben ik ook druk bezig met de master Fiscale Economie - Directe Belastingen en ben ik werkstudent bij Vialto Partners. 
Met al deze prachtige commissieleden kan ik niet anders dan stellen dat dit een prachtig commissiejaar hoopt te worden!
Ik zie u allen graag snel op de eerstvolgende borrel en in ieder geval natuurlijk op de Bedrijvendag, tot dan!
Gr, Cees-Jan