ANB-commissie

Wil jij niet alleen je steentje bijdragen aan de vereniging maar ook aan de maatschappij, en ben jij creatief, welwillend en organisatorisch sterk? Dan is de Algemeen Nut Beogende-commissie (leuk fiscaal woordgrapje) dé commissie voor jou! De ANB-commissie kiest één of meer goede doel(en) waar het in het jaar op te halen geld naartoe gaat. De commissie is onder verantwoordelijkheid van de Voorzitter geheel vrij in het bedenken en organiseren van vrijwilligerswerkzaamheden en evenementen waarmee een goed doel kan worden gesteund. Zij is eveneens verantwoordelijk voor de acquisitie die daarmee gepaard gaat.

De leden van de ANB-commissie 2021/2022:

Emily Cazemier
Hey, mijn naam is Emily Cazemier en ik ben 18 jaar oud. Ik zit nu in mijn eerste jaar van Fiscaal Recht. In mijn vrije tijd speel ik gitaar en sla ik een balletje op de golfbaan of op driving range. Verder vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en leuke dingen te ondernemen (mogelijk onder het genot van een lekker drankje). De ANB-commissie zal mijn eerste commissie worden bij CT en ik kijk ernaar uit om mooie evenementen te organiseren dit jaar!  

Colin van Vliet
Hallo! Ik ben Colin van Vliet, 2e jaars student fiscale economie, 1e jaars CT’er, en gloednieuw lid van de ANB-Commissie. Nadat ik op de hoogte was gesteld van de roemruchte reputatie van Christiaanse Taxateur, heb ik mij voor dit jaar ingeschreven bij de vereniging. En wat is nou een beter manier om met iedereen kennis te maken dan bij een commissie te gaan?! Naast fiscale economie studeer ik ook IBEB, en in mijn vrije tijd ben ik vaak óf op het voetbalveld te vinden, óf aan de buis gekluisterd voor een wedstrijd van Feyenoord. Verder kan er wat mij betreft nooit een borrel te veel zijn, en heb ik onwijs veel zin om er met iedereen een onvergetelijk jaar van te maken, met veel mooie projecten vanuit de ANB om de samenleving wat terug te geven!

Charlotte Verbogt
Hey allemaal! Mijn naam is Charlotte, 19 lentes jong en ik ben op dit moment bezig met mijn tweede jaar Fiscale Economie. Ik woon nog steeds in het kleine dorpje Halsteren wat ligt in het gezellige Brabant. Naast jazzballet, houd ik er ook van om mijn dansmoves te laten zien tijdens carnaval of in de kroeg in Brabant. Ook ben ik altijd in voor een wijntje (of biertje) dus zullen jullie mij vast wel op een van de CT-borrels tegenkomen. Ik kijk in ieder geval uit naar mijn eerste jaar als actief lid bij de ANB-commissie en ik hoop jullie ook!

Fleur IJpelaar
Hee allemaal! Mijn naam is Fleur en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor fiscale economie. Naast mijn studie vind ik het leuk om te dansen, te zijn met mijn vrienden en kan ik ook erg genieten als het zonnetje lekker schijnt. Vorig jaar heb ik bij de CT veel nieuwe, leuke mensen leren kennen en ondanks corona ook nog veel leuke activiteiten en borrels mee mogen maken. Het leek mij om deze reden dan ook erg leuk om dit jaar actief lid te worden. Nu gelukkig bijna alles weer mag, ben ik ervan overtuigd dat we er met zijn allen een net zo leuk jaar van kunnen maken en dat we dit jaar als commissie iets moois kunnen neerzetten voor een goed doel.