ANB-commissie

Wil jij niet alleen je steentje bijdragen aan de vereniging maar ook aan de maatschappij, en ben jij creatief, welwillend en organisatorisch sterk? Dan is de Algemeen Nut Beogende-commissie (leuk fiscaal woordgrapje) dé commissie voor jou! De ANB-commissie kiest één of meer goede doel(en) waar het in het jaar op te halen geld naartoe gaat. De commissie is onder verantwoordelijkheid van de Voorzitter geheel vrij in het bedenken en organiseren van vrijwilligerswerkzaamheden en evenementen waarmee een goed doel kan worden gesteund. Zij is eveneens verantwoordelijk voor de acquisitie die daarmee gepaard gaat.

De leden van de ANB-commissie 2023/2024:

Victoria Leerdam
Hee! Mijn naam is Victoria en ik studeer Fiscaal Recht. Naast mijn studie vind ik het fijn om in beweging te blijven, dit kan zijn door naar de sportschool te gaan of een rondje te gaan hardlopen langs de Kralingse Plas. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en geniet ik van al het moois wat Rotterdam te bieden heeft. Ik ben al sinds mijn eerste jaar al met veel plezier lid van CT. De gezelligheid binnen CT heeft ervoor gezorgd dat ik ook dit jaar weer opnieuw commissie doe. Zubin, Cedric, Roman en ik zullen ons beste beentje voorzetten om iets moois te kunnen betekenen voor de goede doelen!

Roman de Vries
Ik ben Roman de Vries, ik ben nu tweede jaars Fiscale Economie student, Ik ben dit jaar onderdeel van de ANB commissie, dit is een kleine commissie met een grote impact. Dit is mijn kans om actief deel te nemen aan positieve verandering en de impact op mensenlevens te vergroten. 
In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten, vaak in de sportschool maar sinds dit jaar ook op het rugbyveld. Hiernaast vind ik erg leuk om met vrienden of huisgenoten iets leuks doen met of zonder een borreltje. Ik ben ervan overtuigd dat dit jaar in de ANB-commissie een onvergetelijke en inspirerende ervaring zal zijn.
Ik droom ervan om records te breken en de ANB commissie groter te maken.
 

Cedric Huijink
Zeer gewaardeerde leden,
Al ruim 21 jaar luister ik naar de naam Ce(dric). Verder verblijf ik al bijna mijn gehele leven in het pittoreske stadje Terborg te vinden in het oosten van Nederland, wat stiekem erg veel weg heeft een boerengehucht. Al komt hier in de nabije toekomst gelukkig verandering in gezien het tijd wordt het ouderlijk nest definitief te verlaten. Op dit moment ben ik actief in het derde jaar van de bachelors Fiscale Economie en Economie en Bedrijfseconomie, welke uiteraard beide dit jaar zeer succesvol zullen worden afgerond. Naast mijn academische prestaties ben ik een groot liefhebber van sport (kijken), reizen en het terras. Na al wat jaar lid te zijn van CT en het bijwonen van verscheidene activiteiten ben ik zeer enthousiast het komende jaar actief lid te zijn en deel uit te maken van de ANB-co. Ik kijk uit naar een jaar vol leuke activiteiten en veel steun voor goede doelen!