ANB-commissie

Wil jij niet alleen je steentje bijdragen aan de vereniging maar ook aan de maatschappij, en ben jij creatief, welwillend en organisatorisch sterk? Dan is de Algemeen Nut Beogende-commissie (leuk fiscaal woordgrapje) dé commissie voor jou! De ANB-commissie kiest één of meer goede doel(en) waar het in het jaar op te halen geld naartoe gaat. De commissie is onder verantwoordelijkheid van de Voorzitter geheel vrij in het bedenken en organiseren van vrijwilligerswerkzaamheden en evenementen waarmee een goed doel kan worden gesteund. Zij is eveneens verantwoordelijk voor de acquisitie die daarmee gepaard gaat.

De leden van de ANB-commissie 2022/2023:

Zara Abdul
Hoi allemaal! Mijn naam is Zara, 20 jaar en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Fiscaal recht. Vorig jaar heb al enkele events van CT mogen bijwonen en dat vond ik allemaal zo gezellig, dat het mij leuk leek om actief te worden binnen de vereniging. Naast het studeren vind ik het leuk om te wandelen, lezen, bakken of afspreken met vrienden. Ik kijk uit naar de gezellige activiteiten die wij zullen organiseren en ik weet zeker dat dit een heel gezellig jaar gaat worden!

Berkay Kenis
Hey allemaal! Mijn naam is Berkay, 20 jaar oud, 1e jaars actief lid bij CT en ik zit momenteel in mijn 3e jaar van de bachelor Fiscale Economie. Naast mijn studie doe ik graag leuke dingen met vrienden, hou ik van reizen en ben ik altijd in voor een leuke avond uit. Ik kijk er enorm uit naar een gezellig en leerzaam jaar bij CT en natuurlijk middels deze commissie een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Robin Beijer
Hallo allemaal, Ik ben Robin en ik studeer fiscale economie. Ik kom uit Delft en train heel erg veel: ik doe aan atletiek op hoog niveau. Ik ren vooral lange afstanden want dat is iets wat ik heel leuk vind om te doen. Dat is ook de reden waarom ik niet zoveel biertjes drink, maar ik hou nog steeds van borrelen en lekker eten hoor. De ANB-commissie is de eerste commissie die ik bij CT ga doen, maar ik heb al wel 2 andere commissies gedaan bij mijn atletiekvereniging. Hierbij organiseerde ik een grote atletiekwedstrijd en deed ik de vormgeving van de nieuwsbrieven en almanak. Ik wil graag Rotterdam en de mensen hier beter leren kennen waardoor ik deze commissie bij CT ga doen. Met deze commissie kunnen we iets gaafs betekenen voor goede doelen en daar wil ik graag aan bijdragen!

Fleur IJpelaar
Hee allemaal! Mijn naam is Fleur, 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar fiscale economie en ga ik al net zo lang mee bij de CT! Naast mijn studie ben ik in mijn vrije tijd in Rotterdam op de dansvloer te vinden en geniet ik enorm als de zon buiten schijnt. Afgelopen jaar heb ik mij al een keer eerder ingezet voor de mooie ANB-commissie, waarbij we een prachtig resultaat hebben behaald (nog te bewonderen op de kamer in Bayle)! Ik kijk er naar uit om met mijn commissieleden minimaal een net zo mooi resultaat neer te zetten en daar heb ik alle vertrouwen in! Ik hoop jullie snel te zien op een van de borrels en uiteraard bij de evenementen die wij dit jaar zullen organiseren :)