ANB-commissie

Wil jij niet alleen je steentje bijdragen aan de vereniging maar ook aan de maatschappij, en ben jij creatief, welwillend en organisatorisch sterk? Dan is de Algemeen Nut Beogende-commissie (leuk fiscaal woordgrapje) dé commissie voor jou! De ANB-commissie kiest één of meer goede doel(en) waar het in het jaar op te halen geld naartoe gaat. De commissie is onder verantwoordelijkheid van de Voorzitter geheel vrij in het bedenken en organiseren van vrijwilligerswerkzaamheden en evenementen waarmee een goed doel kan worden gesteund. Zij is eveneens verantwoordelijk voor de acquisitie die daarmee gepaard gaat.

De leden van de ANB-commissie 2020/2021:

Guido Bernsen
Mijn naam is Guido Bernsen, ik ben 25 jaar oud en ik ben bezig met de master Fiscale Economie Indirecte Belastingen. Ik kom oorspronkelijk uit het zonnige zuiden (Limburg voor de mensen die dat niet weten), maar woon (gelukkig) al bijna 5 jaar in Rotterdam West. Vorig jaar heb ik de befaamde Fiscale Bedrijvendag mogen organiseren en het jaar daarvoor heb ik de skireis georganiseerd! Naast studeren en CT ben ik in de sportschool of (thuis) op/met een borrel te vinden. Daarnaast vind ik het erg leuk om te koken en met vrienden te chillen. Het lijkt me ontzettend leuk om dit jaar leuke events te organiseren met de ANB-commissie!

Josephine Heezen
Hoi allemaal! Mijn naam is Josephine, 19 jaar en zit in het tweede jaar van fiscaal recht. Naast studeren roei ik graag, doe ik leuke dingen met vriendinnen en ben sinds dit jaar begonnen bij de beleggersvereniging. Ik kijk er enorm naar uit om dit jaar actief lid te worden bij CT en deel uit te maken van de Algemeen Nut Beogende-commissie.

Merel Kuijer
Hi Allemaal! Ik ben Merel Kuijer. Ik ben 22 jaar oud en zit inmiddels in de laatste fase van mijn bachelor fiscale economie. Naast studeren ben ik graag met vriendinnen om samen leuke dingen te ondernemen. Dit is mijn eerste commissie bij CT aangezien ik eerst economie studeerde. Ik heb super veel zin in aankomend jaar en hoop jullie allemaal snel bij een borrel te zien!

Wolke Verkerk
Mijn naam is Wolke en momenteel zit ik in mijn Master Fiscaal Recht Indirecte Belastingen. Als fiscalist in spé en Rotterdammer is er natuurlijk niks mooier dan een commissie doen bij dé grootste fiscale studievereniging van Nederland. Vorig jaar ben ik onderdeel geweest van de Bedrijvendagcommissie en dat beviel zo goed dat dit mij nieuwsgieriger heeft gemaakt naar andere commissies bij CT. Ik heb er heel veel zin in om mij dit jaar in te zetten voor het goede doel door de ANB-commissie. Ik ga er van uit dat wij het voor elkaar krijgen om met elkaar veel mooie projecten neer te zetten, waarbij veel CT’ers betrokken raken.