ANB-commissie

Wil jij niet alleen je steentje bijdragen aan de vereniging maar ook aan de maatschappij, en ben jij creatief, welwillend en organisatorisch sterk? Dan is de Algemeen Nut Beogende-commissie (leuk fiscaal woordgrapje) dé commissie voor jou! De ANB-commissie kiest één of meer goede doel(en) waar het in het jaar op te halen geld naartoe gaat. De commissie is onder verantwoordelijkheid van de Voorzitter geheel vrij in het bedenken en organiseren van vrijwilligerswerkzaamheden en evenementen waarmee een goed doel kan worden gesteund. Zij is eveneens verantwoordelijk voor de acquisitie die daarmee gepaard gaat.

De leden van de ANB-commissie 2019/2020:

Josephine van der Have
Hi allemaal! Ik ben Josephine, 21 jaar en zit in de laatste fase van de bachelor fiscale economie. Ik heb de afgelopen jaren al veel commissies gedaan bij verschillende verenigingen zoals EFR en Erasmus Volley, maar omdat fiscaliteit me toch het allermeest aanspreekt vind ik het super leuk me nu bij CT aan te sluiten! Naast mijn studie houd ik van lekker koken, sporten, gezelligheid met vrienden en het uitgebreid nabespreken van First-Dates-afleveringen!

Seylan Avci
Hi CT’ers! :) Ik ben Seylan Avci, 22 jaar en ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik heb de studie Rechtsgeleerdheid afgerond en zit nu in het tweede jaar van Fiscaal Recht. Naast studeren vind ik het leuk om stedentripjes te maken en uit te gaan. Verder probeer ik te fitnessen en veel met vrienden af te spreken. Ik heb ontzettend veel zin om deel uit te maken van de eerste ANB-commissie ooit! Ik hoop jullie allemaal te zien op de evenementen en borrels!

Yoran van der Pijl
Hallo allemaal! Mijn naam is Yoran van der Pijl. Ik ben 22 jaar oud en zit inmiddels in mijn vierde jaar fiscaal recht. Ik zit nu ongeveer drie jaar op kamers in Rotterdam-West, AKA Historisch Delfshaven. Dat brengt mij ook meteen bij een van mijn hobby's: Sparta. Waar ik vorig jaar nog een seizoenskaart had, moet ik het helaas dit jaar beperken tot een sporadisch bezoek aan het Kasteel. Naast de mooiste club van Rotterdam doe ik in mijn vrije tijd ook aan basketbal (vooral kijken, hoewel ik zelf ook steeds makkelijker de bal er inwerp), gamen en af en toe een bezoekje aan Rotterdams eigen Blijdorp. Ik heb ontzettend veel zin in deze commissie en heb er ook alle vertrouwen er dat het ons lukt om een de CT maatschappelijk bewuster te krijgen.