Almanak

Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in een jaarboek. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van verslagen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten, het schrijven van artikelen en nog veel meer.

De leden van de Almanakcommissie 2021/2022 zijn:

Muriël Schotman
Hi CT’ers! Mijn naam is Muriël Schotman en ik ben 22 jaar. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn bachelor Fiscaal Recht. Ik kom uit Dordrecht (net zoals een medecommissielid) maar ik woon momenteel tijdelijk in Zagreb voor mijn minor. Wanneer ik deze afrond hoop ik een plekje te bemachtigen in een kamer in Rotterdam, wat toch net wat gezelliger is dan Dordrecht. Verder ben ik al drie jaar lid bij CT, en dit bevalt enorm goed. Afgelopen jaar heb ik onderdeel uit mogen maken van de Fiscaal Congres commissie, wat mij zo goed is bevallen dat ik graag actief lid wilde blijven. Vandaar dat ik dit jaar de nederige taak op me neem om samen met de commissie een prachtige almanak neer te zetten. Ik heb er heel veel zin in!

Dominique Foster
Beste CT’ers, mijn naam is Dominique en ik mag dit jaar onderdeel zijn van deze mooie Almanakcommissie. Ik ben 22 jaar en ik zit, net zoals mijn commissiegenoot Milou, momenteel in mijn vierde bachelorjaar van Fiscaal Recht. Ik heb een extra aan mijn bachelor toegevoegd om mijn laatste bachelorvakken te kunnen behalen, wat praktijkervaring op te doen als werkstudent bij een belastingadvieskantoor, mijn civiel effect te kunnen behalen en natuurlijk zodat ik mij ook eens in kan zetten voor de CT! Ik heb er heel veel zin in om samen met deze gezellige commissie een mooie en vooral memorabele Almanak in elkaar te zetten. We gaan ervoor!

Milou Ardesch
Hee CT’ers! Mijn naam is Milou Ardesch. Ik ben 21 jaar en momenteel vierdejaars student Fiscaal Recht. Vierdejaars, omdat ik graag nog een extra jaartje wilde toevoegen aan mijn studententijd. Dit jaar ga ik  de civiel effect vakken behalen, een reis maken en natuurlijk het allerbelangrijkste: samen met mijn commissiegenoten de almanak tot een geweldig exemplaar maken die je zo boven je bed zou hangen! Ik heb erg veel zin om dit jaar (eindelijk) actief te worden en hoop jullie allemaal veel te zien!