Almanak

Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in een jaarboek. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van verslagen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten, het schrijven van artikelen en nog veel meer.

De leden van de Almanakcommissie 2022/2023 zijn:

Colin van Vliet
Hallo, Ik ben Colin van Vliet, 3e jaars Economie en Fiscale Economie student, en dit is mijn 2e jaar als volwaardig CT'er. Ik heb vorig jaar met veel genoegen de ANB commissie mogen doen, waar we met de Marathon van Rotterdam een prachtig resultaat hebben neergezet. Nadat ik een Intermezzo van een half jaar heb gehouden in Texas ben ik nu helemaal klaar en opgeladen om met de AlamanakCo net zo'n resultaat te behalen en al onze mooiste momenten voor jullie in een boek te presenteren. Ik hoop jullie allemaal snel weer op de borrel te kunnen spreken!

Philip Sarbach
Hallo CT’ers. Mijn naam is Philip Sarbach en Sinterklaas bestaat niet (sorry als dit nieuws voor je is). Toch ga ik dit jaar samen met mijn commissiegenoten een heel groot boek maken over jullie en alle stoute dingen die jullie dit jaar zullen doen. Na twee jaar  mediacommissie ben ik nu namelijk lid van de almanakcommissie. Verder ben ik dit jaar bezig met het afronden van de master indirecte belastingen en voetbal ik  samen met enkele CT’ers in de zaal voor RS8.  Daarnaast word ik blij als Feyenoord wint en als ik lasagna eet.  Ik word verdrietig als Feyenoord verliest en als mijn bierglas leeg is. Tot ziens op de borrels!

Serkan Yilmaz
Hey CT'ers! Mijn naam is Serkan Yilmaz, ik ben 24 jaar en ik studeer momenteel af als fiscaal econoom in de richting van Directe Belastingen. Een Arnhemmer omgedoopt tot Rotterdammer. Doe momenteel ervaring op als werkstudent International Tax. Ik heb de eer gekregen bij te dragen aan de XXXe Almanak van onze vereniging. Ik heb in de afgelopen jaren aan veel reizen en borrels mogen deelnemen en vind het een leuke uitdaging om ook als CT'er af te studeren in deze commissie. Samen met extreem getalenteerde commissiegenoten zijn wij jullie geheugen dit jaar!