Almanak

Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in een jaarboek. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van verslagen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten, het schrijven van artikelen en nog veel meer.

De leden van de Almanakcommissie 2023/2024 zijn:

Noor Verschure
Hi CT’ers! Mijn naam is Noor Verschure, ik ben 22 jaar oud, kom uit Voorhout en volg nu de pre-master Fiscale Economie. Naast het studeren houd ik me bezig met fitness en kickboksen, maar ik ben ook zeker niet vies van borrelen en een goed festival. Het komende half jaar ga ik me samen met 3 andere toppers inzetten om de almanak van CT maken. Naast dat ik daar heel veel zin in heb, kan ik ook niet wachten om meer CT’ers te ontmoeten de komende tijd. Tot snel!

Calvin de Weerd
Ik ben Calvin de Weerd, 20 jaar oud, derdejaars Fiscale Economie student, en ik ben verheugd om deel uit te maken van de Almanakcommissie 2023/2024! Met mijn liefde voor boksen, schaken, koken, en natuurlijk een goede borrel, hoop ik dit jaar bij te dragen aan het vastleggen van alle geweldige herinneringen die we samen gaan maken. Als nieuw actief lid van CT voel ik me enthousiast om mijn passie voor creativiteit en organisatie in te zetten voor de Almanak.

Ewoud Vrolijk
Hallo allemaal, mijn naam is Ewoud. Ik kom uit Utrecht, ben 18 jaar en studeer Fiscale Economie. Ik hou van sporten en van een borrel op z’n tijd. Het leek mij leuk om wat extra’s naast mijn studie te doen dus toen heb ik ervoor gekozen om te solliciteren voor de Almanakcommissie. Het lijkt mij heel leuk om mezelf op creatief vlak te ontwikkelen en ik denk dat het maken van de Almanak hier sterk aan bijdraagt. Ik kijk ernaar uit om met mijn commissiegenoten een mooie Almanak te maken.