Almanak

Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in een jaarboek. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van verslagen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten, het schrijven van artikelen en nog veel meer.

De leden van de Almanakcommissie 2018/2019:

Philip Janus:
Hi CT’ers! Mijn naam is Philip Janus, ik ben 22 jaar oud en al zo’n vier jaar woonachtig in Rotterdam. Ik zit momenteel in de afrondingsfase van onder meer mijn bachelor fiscale economie. Sinds vorig jaar ben ik met veel plezier actief lid van de CT en ook dit jaar mag ik gelukkig bijdragen aan deze leuke vereniging door alle gebeurtenissen van dit jaar te vereeuwigen in de almanak! Hiernaast houd ik graag nog wat tijd vrij om te sporten en mijn sociale bestaan intact te houden. Ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien op de vele borrels en evenementen!

Wessel van de Sande:
Hoi! Ik ben Wessel, 20 jaar en ik zit momenteel in het tweede jaar van de studie Fiscaal Recht. Ik kom uit het mooie Delft, werk momenteel in de horeca en ben altijd wel in voor een biertje, goed eten en gezelligheid! Verder maak ik in de weekenden de velden onveilig in de kelderklasse en blink ik vaak uit in de derde helft! Na vorig jaar vooral veel geborreld te hebben ben ik dit jaar voor het eerst actief lid voor de CT en heb ik de eer om samen met de commissie de almanak in elkaar te knutselen! Hou je alvast een plekje vrij in je boekenkast? Groetjes!

Emily ter Voert:
Hi! Ik ben Emily ter Voert. Ik ben 21 jaar en tweedejaars student Fiscale Economie. Inmiddels heb ik doordeweeks de Achterhoek ingeruild voor het mooie Rotterdam. Naast het studeren heb ik een talent voor bingewatchen ontwikkeld, spreek ik af met vrienden en probeer ik waar het kan concerten mee te pakken. In het weekend ben ik thuis nog veel bij m’n pony op stal te vinden en werk ik regelmatig achter de bar bij de voetbalvereniging. Samen met mijn commissie heb ik dit jaar de taak om de almanak van het afgelopen lustrumjaar te evenaren of zelfs te overtreffen, hier heb ik alle vertrouwen in! Verder ben ik meestal wel te vinden op de borrels, hopelijk zie ik jullie daar!

Naïna van Wingerden:
Beste CT’er, Mijn naam is Naïna van Wingerden. Ik ben 20 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van de studie Fiscaal Recht. Sinds vorig jaar woon ik met mijn twee katjes in Rotterdam. Naast werken en studeren ga ik graag op reis, bezoek ik musicals en ga ik zo vaak mogelijk uit eten. Na twee jaar alle borrels en activiteiten van de CT te hebben bijgewoond, vond ik het echt tijd om actief te worden. Ik heb erg veel zin om dit jaar een mooie Almanak te creëren zodat wij alle herinneringen van dit jaar voor altijd bij ons kunnen houden! Groetjes, Naïna.