Almanak

Elk collegejaar organiseert de CT weer vele activiteiten voor haar leden. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd voor later. Daarin is een taak weggelegd voor de Almanakcommissie. Het is altijd weer een grote uitdaging voor deze commissie om het jaar op een zo origineel mogelijke manier weer te geven in een jaarboek. De commissie zal gedurende een half jaar bezig zijn met het schrijven van verslagen, het uitzoeken van foto’s, het interviewen van studenten, het schrijven van artikelen en nog veel meer.

De leden van de Almanakcommissie 2020/2021 zijn:

Erben Huijer
Beste CT’er, mijn naam is Erben Huijer ik ben tweedejaars student fiscaal recht aan de universiteit van Leiden. Nu hoor ik u al zeggen: ‘Leiden?’, dat klopt, afgelopen zomer heb ik het oude Leiden verlaten voor hartje Rotterdam. Dit leek mij toch een iets gavere stad Naast mijn studie beoefen ik twee keer per week Krav Maga en ben ik in het weekend vaak te vinden op de hei als militair van het Korps Nationale Reserve. Dit jaar hoop ik met u de verhalen van dit bijzondere jaar te vereeuwigen in onze Almanak. Tot snel! Erben.

Anna Kotek
Hallo hallo lieve CT’ers, mijn naam is Anna, ik ben 21 jaar en tweedejaars fiscaal recht student. Om met de deur in huis te vallen ben ik kersvers lid bij CT, ik ben namelijk met rechtsgeleerdheid begonnen. Om jullie beter te leren kennen wilde ik meteen actief lid worden bij onze vereniging, en wel bij de leukste commissie die er is! Ik ben een half jaar geleden verhuisd naar het oh zo mooie Kralingen (met twee leuke mede CT leden, wát toevallig). Ik heb het hier heerlijk naar mijn zin, zo ben ik op een steenworp afstand van de uni en van de leuke borrels waar ik buiten deze bijzondere omstandigheden vaak te vinden ben. In mijn vrije tijd probeer ik mijn kookkunsten te ontwikkelen, dus ben ik van avondjes koken en bakken zeker niet vies (als het mislukt kan ik nog stiekem mijn vrienden UberEats en Thuisbezorgd raadplegen). Ik heb heel veel zin om een mooie almanak neer te zetten en ik weet zeker dat jullie me daarbij kunnen helpen en een goede bijdrage kunnen leveren. Nu kennen jullie mij in ieder geval al een beetje, ik kan niet wachten om jullie ook te leren kennen!

Yoran van der Pijl
Oh Oh Ter Aar, dat mooie dorp, tussen de polders. Geboorteplaats van 4-voudig international Jens Toornstra, de eerste vrouwelijke Elfstedentocht winnares Lenie van der Hoorn en ik, Yoran van der Pijl. In het Groene Hart van het Groene Hart ben ik getogen, maar inmiddels woon ik alweer een goede 3 jaar in Rotterdam. Hier verdoe ik mijn tijd met mijn abonnementen bij de lokale gezelschapsverenigingen. Dit varieert van onbeperkt Bokito begluren in Blijdorp tot (buiten Corona omgerekend uiteraard) om de wekelijks Bart Vriends toejuichen in de voetbaltempel van Rotterdam, het Kasteel. Want ja, dames en heren, Rotterdam is Rood en Wit, waarvan de beste club nog steeds in het westen zit. Verder heb ik een werkstudentschap bij BDO en doe ik momenteel de Master directe belastingen. Ik heb dit jaar erg veel zin om een mooie Almanak in elkaar te zetten en kijk erg uit naar deze commissie.

Willemijn Borg
Hoi! Mijn naam is Willemijn, ik ben 19 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar van Economie en Fiscaal Recht! Ik kom uit Brabant maar woon inmiddels in het prachtige Rotterdam. Naast het studeren hou ik wel van een drankje en vind ik het altijd gezellig om een praatje te maken. Ik kijk er naar uit om bij CT mijn handen uit te mouwen te steken en met de commissie een mooie almanak in elkaar te zetten!