Sportactiviteiten

Naast al het studeren in de UB of op je kamer is het ook belangrijk om eens in de zoveel tijd je bureaustoel af te komen en je fysiek te laten spreken. Om de leden met elkaar kennis te laten maken vanuit een sportief en niet studiegericht opzicht worden er door het jaar heen verschillende sportactiviteiten georganiseerd.

CT Skireis (CT im Schnee):

Na 3 jaar alleen maar te zijn afgereisd naar de Italiaanse Alpen is de Christiaanse-Taxateur afgereisd naar de Franse Alpen voor de skireis. Van 10 tot 15 januari hebben we met 48 enthousiaste CT'ers een prachtige reis gehad. Dit keer echter niet naar het skigebied Sauze d’Oulx, maar naar het fraaie Saint-Sorlin. Met ruim 174 kilometers aan prachtige skipistes was er voor elk niveau skiër wat te beleven. Naast alle prachtige ervaringen in de sneeuw, was er natuurlijk genoeg tijd om de après-ski uit te spelen. 

Heb je interesse in de skireis van volgend jaar? Hou dan deze pagina en je mail goed in de gaten voor updates. 

CT-voetbaltoernooi

Het CT-voetbaltoernooi is een toernooi voor het technische aanspeelpunt en voor de bankzitter. Jaarlijks schrijven zich een hoop studententeams in, maar ook komen er teams van kantoren! Zo kan je laagdrempelig kennismaken met medestudenten, kantoren en hun werknemers of eventueel je toekomstige werkgever! Overdag zijn er broodjes en is er genoeg te drinken. Het toernooi wordt afgesloten met de uitreiking van de felbegeerde CT-cup en een borrel. Het gerucht gaat dat de CT-cup geen normale beker is, maar bijzijn is meemaken!