Sportactiviteiten

Naast al het studeren in de UB of op je kamer is het ook belangrijk om eens in de zoveel tijd je bureaustoel af te komen en je fysiek te laten spreken. Om de leden met elkaar kennis te laten maken vanuit een sportief en niet studiegericht opzicht worden er door het jaar heen verschillende sportactiviteiten georganiseerd.

CT Skireis (CT im Schnee):

Na vijf jaar afwezigheid is in collegejaar 2017/2018 de legendarische CT Skireis teruggebracht. Ondertussen is de Skireis alweer 2 jaar een begrip binnen de CT en gaat dit zeker de volgende jaren zo door. Met 48 enthousiaste skiërs, snowboarders en après-skiërs zijn wij eerder al naar het mooie Sauze d’Oulx (Italië) afgereisd om de pistes glad te strijken, maar wie weet waar wij volgend jaar heen gaan? Houd zeker je mail in de gaten voor de volgende CT Skireis want hij staat erom bekend zo vol te zitten!

CT-voetbaltoernooi

Het CT-voetbaltoernooi is een toernooi voor het technische aanspeelpunt en voor de bankzitter. Jaarlijks schrijven zich een hoop studententeams in, maar ook komen er teams van kantoren! Zo kan je laagdrempelig kennismaken met medestudenten, kantoren en hun werknemers of eventueel je toekomstige werkgever! Overdag zijn er broodjes en is er genoeg te drinken. Het toernooi wordt afgesloten met de uitreiking van de felbegeerde CT-cup en een borrel. Het gerucht gaat dat de CT-cup geen normale beker is, maar bijzijn is meemaken!