Skireis

Na het ongekende succes de afgelopen twee jaar, zal de Christiaanse-Taxateur ook dit jaar weer afreizen naar de Italiaanse Alpen. Dit keer echter niet naar het skigebied Sauze d’Oulx, maar naar het fraaie Val di Sole. Vertaald: het dal van de zon. Met ruim 174 kilometers aan skipistes is er voor ieder wat wils en is er na een dag hard ploeteren in de sneeuw, genoeg mogelijkheid om te genieten van de heerlijke Italiaanse keuken of een goede après-ski borrel.

Naast dat iedereen op de piste zijn eigen plan kan trekken, zullen wij uiteraard toffe activiteiten organiseren. Wees dus voorbereid op een en al gezelligheid en leer je mede CT’ers beter kennen.

Omdat dit tevens dé manier is voor beginners om kennis te maken met het mooiste feestje in de sneeuw, is er uiteraard een mogelijkheid om lessen te nemen op locatie (tegen betaling).

Belangrijke gegevens 

Waar?  Marilleva in Val di Sole

Wanneer? 14 tot en met 19 januari 2020 

Hoeveel? €295 (exclusief materiaalhuur) 

Wat krijg je? Het mooiste feestje in de sneeuw, inclusief: 

  • Busreis 

  • Verblijf (inclusief ontbijt op locatie (3x)) 

  • Skipas

  • Diner (2x)

Optionele huur skispullen 

Skimateriaal Basic                     €54,-
Skimateriaal Middle Range        €58,-
Skimateriaal High Range           €69,-
Ski's only Basic                          €48,-
Ski's only Middle Range             €52,-
Ski's only High Range                €64,-
Snowboardmateriaal                  €62,-
Snowboard only                         €54,-
 

Let op: Een helm is niet inbegrepen bij het materiaal. Deze kun je zelf meenemen, of ter plaatse huren mits beschikbaar.

Graag willen wij jou erop wijzen dat de inschrijvingen de voorgaande jaren snel vol zaten. Binnen 1 uur was 85% van de plekken al gevuld en ook dit jaar geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Vol = vol. Zorg er dus voor dat je dinsdag 22 oktober om 12:00 je laptop hebt open geslagen om verzekerd te zijn van een plekje! 

Je zal op de dag van de inschrijvingen een mail ontvangen met de link om je aan te melden. Houd je gegevens dus bij de hand en denk alvast na over eventuele materiaalhuur of verzekeringen. Lessen kan je ter plekke in Italië boeken. Je kunt er overigens voor kiezen om in één keer te betalen of een aanbetaling van 30% te doen.

Ten slotte: de vertrek- en aankomsttijden zijn afgestemd op de verplichte werkgroepen, dus geen excuus om thuis te blijven! 

Heb je nog vragen over de skireis of twijfel je nog? Kom dan gezellig langs, spreek gerust een van de commissieleden aan of stuur een mail naar penningmeester@christiaanse-taxateur.nl

Zien wij jou ook in de Italiaanse Alpen?