Secretaris - Floris Paulusma

Waarde lezer, 

Ik ben Floris Paulusma en ik ben dit jaar de secretaris van het XXXIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben 21 jaar oud en geboren in Gouda, echter ben ik opgegroeid in Nieuwegein. Toen ik 3 jaar geleden begon met de studie Fiscaal Recht ben ik meteen naar het mooie Rotterdam verhuisd. In mijn vrije tijd probeer ik zo vaak als mogelijk naar de sportschool te gaan. Daarnaast rijd ik ook graag op mijn motor.  spreek ik vaak af met vrienden en pak ik af en toe een leuk festivalletje mee.  

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met de CT, maar ongeveer een jaar geleden besloot ik dat ik wat actief wilde worden bij de studievereniging, waar ik al meer dan een jaar lid was. Ik besloot te solliciteren voor de skico en ben toen hiervoor gekozen. Deze ervaring heeft mij veel vrienden rijker gemaakt. Omdat ik het zo leuk vond om in de skico te zitten heb ik besloten om dit jaar een bestuursfunctie te bekleden bij CT. Een kleine fun fact over mij is dat ik enorm van skieen houd ondanks mijn extreme hoogtevrees. 

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met de leden, de website en de informele activiteiten. Bij deze taken zal ik ondersteund worden door mijn twee commissies, namelijk de activiteitencommissie en de eerstejaarscommissie. De evenementen waar ik het meest naar uitkijk zijn toch wel dies-feest en het actievenweekend. Verder kijk ik natuurlijk ook uit naar het organiseren van onder andere het CT-sporttoernooi, de eerstejaarsactiviteiten en, niet te vergeten, de maandelijkse borrels. 

Met groen-witte groet,
Floris Paulusma