Penningmeester - Ariadni Tzirtzilaki

Beste leden van R.F.V. Christiaanse Taxateur,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Ariadni Tzirtzilaki, 22jaar, en ik ben vereerd om dit studiejaar jullie penningmeester te mogen zijn. Als geboren en getogen Rotterdammer heb ik een sterke band met deze stad en de Erasmus Universiteit, waar ik mijn studie fiscaal recht volg.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Belastingdienst, waar ik sinds 2 jaar met veel toewijding werk, op verschillende afdelingen. Deze rol heeft me inzicht gegeven in de fiscale wereld en de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben. Ik ben gepassioneerd over fiscale kwesties en wil graag mijn kennis en ervaring delen met onze vereniging.

Mijn betrokkenheid bij R.F.V. Christiaanse Taxateur begon in 2022 toen ik lid werd. Sindsdien ben ik erg betrokken geraakt bij de vereniging en ben ik nu enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan als penningmeester. Als penningmeester zal ik mijn best doen om de financiële zaken van onze vereniging op een transparante en verantwoordelijke manier te beheren, zodat we als vereniging kunnen groeien en bloeien.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken, onze vereniging te versterken en onvergetelijke momenten te creëren tijdens onze evenementen. Laten we samen streven naar een succesvol jaar voor R.F.V. Christiaanse Taxateur.

Met vriendelijke groet,
Ariadni Tzirtzilaki