Commissaris Media-Marketing- Donna Brand

Lieve lezer,

Dit jaar zal ik met veel plezier de functie van de commissaris media-marketing vervullen. Ik weet nog goed hoe mijn tijd bij CT begon, op de zomerborrel van studiejaar 2020-2021, toen ik nog niet eens aan de studie begonnen was. Ik wist niet dat de eerstejaars nog niet bij deze borrel waren en vol goede moed liep ik zenuwachtig het terras van Vinn op. Na ongeveer een kwartier was ik hier wel achter gekomen maar ondanks dat ben ik met open armen ontvangen door de lieve leden van CT! Het was een geweldige avond en onderweg naar huis wist ik meteen dat ik nog veel meer borrels zou bezoeken van deze mooie vereniging. CT is een hechte groep en staat open voor iedereen, niks is te gek! Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik mij komend jaar als bestuur mag inzetten en mijn steentje mag bijdragen aan deze mooie vereniging.

Naast mijn liefde voor fiscaal heb ik ook altijd al een interesse gehad in grafische vormgeving en heb ik wel 25 Pinterest borden met mooie foto’s. Toen ik Canva anderhalf jaar geleden ontdekte was ik ook door het dolle heen door hoeveel creatieve vrijheid je daarin tot uiting kan brengen. De functie van media-marketing leek me dan ook de perfecte functie voor mij en dat klopt, ik vervul deze functie met heel veel plezier! De almanak is natuurlijk ook een op en top een creatieve uitlaat en ik kan niet wachten om hieraan te werken met de almanakcommissie. Verder zal ik samen met de mediacommissie zorgen dat alle geweldige momenten vereeuwigd worden met mooie foto’s en dat de leden goed geïnformeerd zijn met leuke en informatieve stukken in de Aanslag. Tot slot is het geweldig om met mijn 5 andere bestuursleden, inmiddels ook allemaal vrienden, samen te werken en als een team dit jaar neer te kunnen zetten.

Kom vooral langs op een van onze kamers voor een kopje koffie of thee om even te ontsnappen aan je studieverplichtingen! Je kan altijd naar me toekomen, appen of mailen voor vragen.

Met heel veel liefs en groen-witte groet,
Donna Brand