Commissaris Intern - Clemens van de Gevel

Geachte lezer, 

Na enkele jaren actief lid te zijn geweest bij de mooiste fiscale studievereniging van Nederland, is het dan eindelijk zo ver: een bestuursjaar met vijf fantastische medebestuursleden. Mijn naam is Clemens van de Gevel en dit collegejaar mag ik de functie van Commissaris-Intern gaan vervullen. 

Mijn CT-loopbaan begon ongeveer twee jaar gelden toen ik samen met mijn commissie de Fiscale Bedrijvendag mocht gaan organiseren. Aangezien dit de post-coronatijd betrof hebben we de mogelijke obstakels moeten overwinnen. Het was het allemaal waard met als eindresultaat een fysieke editie met lovende reacties van kantoren. 

Na de Fiscale Bedrijvendag te hebben georganiseerd was het voor mij even stil bij CT. Ik mocht voor de minor namelijk enkele maanden in Lissabon gaan vertoeven. Hier heb ik elke week lekker kunnen surfen, feesten en genieten van de zon. En ik zou het bijna zijn vergeten, maar ik heb ook nog een klein beetje gestudeerd. Aan het einde van mijn exchange periode begon het toch weer de kriebelen om actief te worden bij CT. Daarom heb ik vanuit mijn kamertje in Lissabon gesolliciteerd voor het Fiscale Congres en heb ik dit evenement ook mogen organiseren.

En dan nu, het collegejaar 23/24. Naast mijn bestuursjaar rond ik de laatste vakken van de bachelor Fiscaal Recht af. Daarnaast loop ik dit jaar enkele werkstudentschappen en hoop ik naast al het borrelen ook nog wat te kunnen blijven sporten. 

Ongetwijfeld gaat het XXXIe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur een fantastisch jaar neerzetten voor de vereniging. Mocht je vragen voor mij hebben of gewoon gezellig een kopje koffie willen doen, kom dan zeker langs op een van onze kantoordagen.

Met hartelijke groet
Clemens van de Gevel