Commissaris Extern - Elizabeth van 't Riet

Lieve lezer,

Dit jaar heb ik de eer en het genoegen commissaris extern te mogen zijn van deze mooie vereniging. Nu ongeveer een jaar geleden begon ik als groentje binnen CT. Overgehaald door het enthousiasme en de mooie verhalen van onze vorige voorzitter, Irene, heb ik me vol goede moed aangemeld voor de Skireiscommissie. En dat heb ik mogen weten! Het duurde niet lang of ik werd opgeslokt in de formele en informele activiteiten die CT kent. De kans om mijzelf professioneel te ontwikkelen, maar ook om een hele lieve vriendengroep om me heen te verzamelen heb ik bij CT met beide handen aan kunnen pakken.

Precies hierom heb ik ook gesolliciteerd voor deze functie. Zoals ik de Christiaanse-Taxateur heb mogen kennen is iets wat ik menig student en fiscalist in spé toewens. De perfecte mogelijkheid om mensen in het werkveld te spreken, kansen te ontdekken, maar ook je eigen cirkel te bouwen binnen de fiscaliteit, maken wat mij betreft CT, en menig andere fiscale studievereniging, een geweldige plek om je carriére te starten.

Binnen mijn functie als commissaris extern ben ik verantwoordelijk voor al het contact tussen samenwerkingspartners en onze vereniging. Dit jaar hoop ik een geweldige Fiscale Bedrijvendag neer te kunnen zetten met mijn commissie, onze leden op het solliciterende op het werkende leven voor te bereiden middels de carrièretrajectsessies met de carrièretrajectcommissie en jullie op alle borrels te zien.

Kom vooral langs op een van onze kamers voor een kopje koffie of thee om even te ontsnappen aan je studieverplichtingen!

Met heel veel liefs en groen-witte groet,

Elizabeth van ’t Riet
Commissaris Extern 2023/2024