Alumnivereniging

Sinds januari 2014 kent R.F.V. Christiaanse-Taxateur een alumnivereniging genaamd Aanmerkelijk Belang (AB). AB is de vereniging voor iedereen die fiscale economie en/of fiscaal recht heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en vormt voor jou de ideale gelegenheid om in contact te blijven met jouw studievrienden.

Wat heeft AB te bieden?
Elk jaar organiseert AB een aantal activiteiten. Daarnaast ontvang je per kwartaal een nieuwsbrief met alle ins en outs over R.F.V. Christiaanse-Taxateur, jouw alma mater en uiteraard de aankomende AB-activiteiten.

Hoe word ik lid?
Het lidmaatschap van een lid van R.F.V. Christiaanse-Taxateur wordt automatisch omgezet naar het AB-lidmaatschap op het moment dat hij of zij afstudeert. Ben jij al afgestudeerd, maar nog geen lid en wil je toch graag deel uitmaken van de mooiste alumnivereniging van Nederland? Schrijf je dan nu hier in!

AB-bestuur
Aanmerkelijk Belang heeft een bestuur dat zorg draagt voor bovengenoemde activiteiten en het aanspreekpunt voor de alumni is. Het bestuur bestaat uit Irene Fredriks, Laura Batenburg, Pieter Verbeek en Sebastiaan Cleassen. Wil jij contact opnemen met het AB-bestuur? Stuur een e-mail naar aanmerkelijkbelang@christiaanse-taxateur.nl.