Werkstudent fiscaal

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
Moore DRV
Type
Werkstudentschap
Locatie
Rotterdam,Goes,Bergen op Zoom,Middelburg,Breda,Naaldwijk,Sliedrecht,Terneuzen
Branche / Vakgebied
Algemene praktijk

Omschrijving

Bij Moore DRV zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Volg jij een masteropleiding fiscaal recht of fiscale economie en wil jij naast je studie werkervaring opdoen? Dan is een werkstudentschap fiscaal bij Moore DRV iets voor jou!

Jouw functie als werkstudent fiscaal
Voldoet de klant aan het urencriterium voor de zelfstandigenaftrek? Welke gevolgen hebben de nieuwe belastingplannen voor een DGA? Moet een stichting btw afdragen? Als werkstudent ga je naast je studie 2 tot 3 dagen per week werkervaring opdoen binnen ons fiscale team in Breda. Je richt je voornamelijk op het uitzoeken van vraagstukken binnen de fiscale wet- en regelgeving, het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in de belastingadvisering en het opstellen van belastingaangiften. Je werkt direct voor onze klanten in de echte economie!

Wat zoeken wij
Moore DRV houdt rekening met jouw persoonlijke omstandigheden, je studie staat bij ons op nummer één. We zoeken werkstudenten die verantwoording kunnen nemen. Je kan zelfstandig werken, maar maakt actief gebruik van de mogelijkheid om te sparren. Moore DRV is een platte organisatie, waardoor je als werkstudent ook direct contact hebt met de vennoot.

Verder ben je:

 • Bezig met een wo master fiscaal recht of fiscale economie.
 • Leergierig en gedreven.
 • Kwaliteit- en resultaatgericht.
 • Niet bang om een kritische noot te uiten en communicatief vaardig.
 • Commercieel en ondernemend ingesteld.
 • Ambitieus en heb je de drive om te groeien in je vak en als persoon.

Wat wij jou bieden als werkstudent fiscaal

 • Een aantrekkelijk salaris naast je studie.
 • Mogelijkheid tot een doorgroei naar de functie junior belastingadviseur na het afronden van je Masteropleiding.
 • Je krijgt een eigen mentor die je helpt in je ontwikkeling.
 • Onbeperkt online trainingen volgen via het platform GoodHabitz om elke dag beter te worden.
 • Vaktechnisch bijblijven en groeien via onze academie.
 • Deelname aan externe bijeenkomsten, congressen en andere evenementen.

Moore DRV is een NOB-kantoor in Zuidwest-Nederland, dat jou alle ruimte en ondersteuning biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je je vakinhoudelijk verder verdiepen? Dan regelen we de juiste training voor je. Of zou je graag doorgroeien naar een hogere functie? Samen stippelen we een route uit voor je verdere ontwikkeling.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature maar heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met één van onze recruiters: Via +31 88 460 60 58 of mail naar sollicitatie@werkenbijmooredrv.nl . Wil je solliciteren? Dit doe je via deze link: Vacatures | Werken bij Moore DRV