Werkstudent Fiscaal

Hieronder vind je de door onze partners aangeboden openstaande vacatures:

Bedrijf
Schipper Accountants
Type
Werkstudentschap
Locatie
Goes,Roosendaal,Zierikzee,Breda,Terneuzen,Tholen,Middelharnis,Vlissingen
Branche / Vakgebied
Algemene praktijk

Omschrijving

Werkstudent Fiscaal

Studeren vind je leuk en de keuze voor fiscale economie of fiscaal recht maakte je vol overtuiging. Toch merk je dat je studie dagelijks wel heel veel theorie is. Schipper Accountants biedt je graag de kans om die theorie met de praktijk te verbinden. Daarmee sla je drie vliegen in één klap. De studiestof gaat veel meer voor je leven, je doet relevante werkervaring op én je verdient een goed salaris.

Start als werkstudent Fiscaal je je carrière op bij Schipper Accountants! Dat kan zelfs al tijdens je eerste studiejaar. Als universitair student Fiscale Economie of Fiscaal Recht ondersteun je je collega’s bij hun werk, maar pak je natuurlijk ook zelf zaken op. Je bent minstens één dag per week op één van de kantoren actief. Wil je meer werken? Ook dat kan! Wij denken graag met je mee. We zijn flexibel en weten dat je studie voorgaat. Heb je vragen over de lesstof of wil je juiste bepaalde onderwerpen verder uitdiepen? Daar maken we graag tijd voor vrij.

Wat je gaat doen
Je ondersteunt je collega’s binnen de belastingadviespraktijk bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarbij kun je denken aan het opstellen van belastingaangiften, het uitzoeken van fiscale vraagstukken en het voorbereiden van fiscale (advies)werkzaamheden. De fiscale kennis, die je met je studie opdoet, breng je zo direct in de praktijk. Wat je doet, doet ertoe. Met andere woorden, je levert een actieve bijdrage aan het team.

Wat je meeneemt
Relevante werkervaring? Dat is natuurlijk handig, maar niet nodig. Daarom kun je al tijdens je eerste studiejaar bij ons aan de slag. Het gaat ons om wie je bént. Het vak leren wij je wel. Daarom vinden we het belangrijk dat je leergierig bent en net zo enthousiast over het vak als wij zelf. Je bent bovendien een prettige gesprekspartner; je vindt het leuk om klanten te adviseren. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, steekt graag je handen uit de mouwen en ziet het als een uitdaging om steeds goed werk te leveren.

Wat we bieden
Een goed salaris als waardering voor jouw inzet vinden we normaal. Daarnaast biedt werken bij Schipper nog veel meer pluspunten:

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vrije dagen op full time basis, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om thuis te werken (we betalen graag mee aan je thuiswerkplek) en flexibele werktijden, waardoor jij de vrijheid hebt om je werkdag zelf in te delen.
 • Een baan waarbij je er écht bij hoort; je bent een volwaardige collega en hebt recht op alle extra’s die je collega’s ook krijgen.
 • Veel verantwoordelijkheid, zonder je in het diepe te gooien.
 • Goede begeleiding en een buddy als vast aanspreekpunt.
 • Je leert veel op de werkvloer en krijgt alle ruimte als je nog verder wilt leren.
 • Met onze interne opleidingstrajecten, met name gericht op je soft skills, word je de beste versie van jezelf.
 • Onze gesprekkencyclus biedt je veel vrijheid: je bepaalt zelf de doelen waaraan je wil werken en wat jouw stip op de horizon is.
 • Een laptop van de zaak.

Wat ons onderscheidt
Met 9 kantoren in Zuidwest Nederland hebben we alles in huis wat je bij een grote accountantsorganisatie mag verwachten. Gelijktijdig onderscheiden we ons door onze mentaliteit; we staan dicht bij onze klanten, de lijnen zijn kort en niemand is een nummer. We laten je graag ontdekken dat werken op ons accountantskantoor gewoon leuk is. We gaan informeel met elkaar om en zijn wars van hiërarchie, we helpen elkaar en zijn betrokken. Verder:

 • We hebben oog voor vitaliteit. Zo betalen we mee aan je fitness abonnement en organiseren we regelmatig sportclinics.
 • Een baan is geen keurslijf: we zijn flexibel en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
 • Leuk werk gaat over meer dan alleen de inhoud. We zijn collegiaal en ondernemen als collega’s veel activiteiten samen. Dat draagt bij aan de onderlinge band met elkaar.
 • Via onze eigen website bieden we je héél veel korting bij grote (web)winkels.

Locaties: Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland
(Goes, Breda, Roosendaal, Barendrecht, Tholen, Terneuzen, Middelharnis, Vlissingen, Zierikzee) Type: Student, Young Professional
Aantal uur: 16-40