Aanmerkelijk Belang lid worden

Sinds januari 2014 kent R.F.V. Christiaanse-Taxateur een alumnivereniging genaamd Aanmerkelijk Belang (AB). AB is de vereniging voor iedereen die fiscale economie en/of fiscaal recht heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en vormt voor jou de ideale gelegenheid om in contact te blijven met jouw studievrienden.

 

Wat heeft AB te bieden? 
Elk jaar organiseert AB vier activiteiten. R.F.V. Christiaanse-Taxateur heeft verscheidene keren in samenwerking met FEI BV een congres in de maand juni georganiseerd. Deelname aan dit fiscaal congres kost normaliter 100 euro. Alleen als lid van AB kun je tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan dit congres. Tot slot ontvang je per kwartaal een nieuwsbrief met alle ins en outs over R.F.V. Christiaanse-Taxateur, jouw alma mater en uiteraard de aankomende AB-activiteiten.

 

Hoe word ik lid? 
Het lidmaatschap van een lid van R.F.V. Christiaanse-Taxateur wordt automatisch omgezet naar het AB-lidmaatschap op het moment dat hij of zij afstudeert. Ben jij al afgestudeerd, maar nog geen lid en wil je toch graag deel uitmaken van de mooiste alumnivereniging van Nederland? Schrijf je dan nu hier in!

 

AB-bestuur
Aanmerkelijk Belang heeft een bestuur dat zorg draagt voor bovengenoemde activiteiten en het aanspreekpunt van AB is. Het bestuur bestaat uit Anouk Bakker, Sebastiaan Claessen, Pieter Verbeek en Rogier van de Wal. Wil jij contact opnemen met het AB-bestuur? Stuur een e-mail naar aanmerkelijkbelang@christiaanse-taxateur.nl.

Wij zien jou graag op de eerstvolgende AB-activiteit!

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens