Dies-feest (wordt doorgeschoven)

LET  OP:

Gezien de recente maatregelen omtrent het coronavirus waarbij alle evenementen van meer dan 100 personen afgelast dienen te worden, hebben we besloten het Dies-feest op 27 maart geen doorgang te geven. Aangezien we het jaarlijkse feest niet aan ons voorbij willen laten gaan, hebben we besloten het door te schuiven naar een datum later in het jaar. Deze datum wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

Voor iedereen die al een kaartje gekocht heeft, blijft het kaartje geldig voor de volgende datum van het feest. Mocht je, wanneer de nieuwe datum bekend is gemaakt, erachter komen dat je niet kan, stuur dan een mailtje naar activiteitencommissie@christiaanse-taxateur.nl om je af te melden en je geld terug te krijgen. 

Hopelijk past het betere weer later in het jaar zelfs nog beter bij het thema en daarom mag het de pret zeker niet drukken om er tegen die tijd een heel mooi feest van te maken. Gooi je ‘Tax on the beach’ outfit dus niet weg, houd je mail, de social media en de site in de gaten en blijf gezond! 

Bedankt voor jullie begrip en tot snel!

Met licht feestelijke groet,

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrijdag 27 maart vindt ons jaarlijkse Dies-feest plaats. Het Dies-feest is voor alle leden en ieder lid mag ook 1 introducé meenemen.
Ook dit jaar hebben we weer een thema verzonnen waar we de locatie op aankleden en waar jullie je outfit op kunnen aanpassen. Het thema van dit jaar is 'Tax on the Beach' en aangezien we aan de Maas zitten, klopt het plaatje helemaal!

Dit jaar vindt het Dies-feest plaats in Eau Lounge vlakbij de Blaak. Voor het mooie uitzicht over de Maas, de Willemsbrug en de Zwaan zou je alleen al moeten komen, maar de gezelligheid belooft het een nog mooiere avond te maken. 

Na de edities van afgelopen jaren belooft het Dies-feest 2020 weer een groot succes te worden waarbij de kaartverkoop hard kan gaan! Als je weet dat je kan komen, koop dan gauw een kaartje voor jezelf en je introducé en verzeker jezelf van een avond vol plezier met natuurlijk onze gebruikelijk afgekochte bar.

 

Via de knop rechts kan je een kaartje voor jezelf en voor je introducé kopen!
In het laatste scherm voor de betaling kan je aangeven dat je zowel een kaartje voor jezelf als een introkaartje wilt. 

Let op: koop alleen een intro kaartje als je zelf ook een kaartje hebt.