Fiscale Bedrijvendag 2023

De Fiscale Bedrijvendag 2023 zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 10 februari 2023! Tijdens deze dag krijg jij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met 28 toonaangevende belastingadvies- en advocatenkantoren. Benieuwd naar deze kantoren? Meld je dan snel aan! Inschrijven kan tot en met 22 januari.

Heb jij nog geen idee met welke kantoren jij wilt spreken tijdens de Fiscale Bedrijvendag? Neem dan vooral een kijkje op de partnerpagina voor informatie over de verschillende deelnemende kantoren.

Je kunt je aanmelden voor het volledige programma, het ochtendprogramma of het middagprogramma. 
Let op: Kies hierbij voor één van de drie opties

 

Volledig programma

 • Plenaire sessie
 • Individuele gesprekken met kantoren (tijdens de plenaire sessie)
 • Driegangenlunch
 • Workshoprondes
 • Recruitmentborrel

 

Ochtendprogramma

 • Plenaire sessie
 • Individuele gesprekken met kantoren (tijdens de plenaire sessie)
 • Driegangenlunch

 

Middagprogramma

 • Driegangenlunch
 • Kantoorworkshops
 • Recruitmentborrel

 

Plenaire sessie
Tegelijkertijd met de individuele gesprekken vindt de plenaire sessie plaats voor degenen die geen individuele gesprekken hebben. Tijdens de plenaire sessie zal een aantal gastsprekers hun visie op het thema belichten en is er ruimte voor discussie. Ben je benieuwd naar de sprekers dit jaar? Houd dan onze Instagram-pagina in de gaten!

 

Individuele gesprekken
Op het moment dat jij jezelf inschrijft voor de Fiscale Bedrijvendag, krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je individuele gesprekken met kantoren wenst aan te gaan. Deze gesprekken variëren van een heel vrijblijvend oriënterend gesprek tot een concrete bespreking van een werkstudentschap of een stage. Dit is dé manier om persoonlijk in contact te komen met je droomkantoor en om jouw carrièremogelijkheden te bespreken. De gesprekken zullen ongeveer 25 minuten in beslag nemen. Jij wordt voor een dergelijk gesprek geselecteerd op basis van jouw cv. Door deze gesprekken krijgt een kantoor de kans om jou beter te leren kennen en krijg jij de mogelijkheid om een goed beeld te scheppen van de verschillende potentiële werkgevers.

Wil jij de medewerkers van een kantoor ontmoeten, de bedrijfscultuur van een kantoor ontdekken of ben jij geïnteresseerd in een stageplek of werkstudentschap? Meld je dan aan voor een individueel gesprek!

 

Driegangenlunch
Na de individuele gesprekken en de plenaire sessie zal er een driegangenlunch plaatsvinden. Tijdens iedere gang zal je bij een ander kantoor aan tafel zitten. Dit geeft de mogelijkheid om samen met de medewerkers van de verschillende kantoren je ervaringen en indrukken van de dag uit te wisselen. Tevens biedt dit de mogelijkheid om op een ontspannen manier contact te leggen met potentiële werkgevers.

 

Kantoorworkshops
Na de lunch zullen de workshops van start gaan.  Verschillende deelnemende kantoren zullen hun eigen invulling geven aan deze sessies om zo de sfeer van het kantoor te presenteren. Gedurende de drie workshopsrondes krijg op een laagdrempelige manier kans om het specifieke karakter van het kantoor te leren kennen.

 

Recruitmentborrel
Aan het einde van de dag kun je onder het genot van een hapje en een drankje alle opgedane ervaringen verwerken en en delen met jouw medestudenten. Ook biedt de recruitmentborrel de uitgelezen kans om op informele wijze al je vragen te stellen aan de aanwezige kantoren.