Fiscale Bedrijvendag 2021

Dagindeling
De dag begint na een plenaire opening met individuele gesprekken met kantoren, gevolgd door rondetafelgesprekken, workshoprondes en een spetterende afsluiting. Hierover kun je verder in deze e-mail meer lezen.

Daarnaast vinden tussen de programmaonderdelen door verschillende leuke intermezzo’s plaats. Ben je benieuwd naar de invulling van de intermezzo’s? Houd dan de Instagram-pagina in de gaten, want dit en meer zal in de komende weken via dit kanaal bekendgemaakt worden!

Individuele gesprekken
Op het moment dat jij jezelf inschrijft voor de Fiscale Bedrijvendag, krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je individuele gesprekken met kantoren wenst aan te gaan. Deze variëren van een heel vrijblijvend oriënterend gesprek tot een concrete bespreking van een werkstudentschap of een stage. Dit is dé manier om persoonlijk in contact te komen met je droomkantoor en om jouw carrièremogelijkheden te bespreken. De gesprekken zullen online plaatsvinden en zullen ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Jij wordt voor het gesprek geselecteerd op basis van jouw cv. Tijdens deze gesprekken krijgt een kantoor de kans om jou beter te leren kennen en krijg jij de mogelijkheid om een goed beeld van je potentiële werkgever. Je kan je in totaal voor 5 individuele gesprekken opgeven.

Wil jij de medewerkers van een kantoor ontmoeten, de bedrijfscultuur van een kantoor ontdekken of ben jij geïnteresseerd in een stageplek of werkstudentschap? Meld je dan aan voor een individueel gesprek!

Rondetafelgesprekken
Na de individuele gesprekken zullen de rondetafelgesprekken plaatsvinden. Tijdens drie online rondes krijg jij de mogelijkheid om informeel kennis te maken met verschillende kantoren. Iedere ronde zal je samen met een aantal andere studenten 20 minuten bij een ander kantoor aan een virtuele tafel zitten. Op die manier kan je op een ontspannen manier contact te leggen met potentiële werkgevers.

Kantoorworkshops
Het laatste onderdeel van de Fiscale Bedrijvendag waarin je kennis kan maken met een kantoor zijn de workshops. Verschillende deelnemende kantoren zullen hun eigen invulling geven aan deze sessies om zo de sfeer van het kantoor te presenteren. Gedurende de drie workshopsrondes krijg op een laagdrempelige manier kans om het specifieke karakter van het kantoor te leren kennen.

Afsluiting
Na de workshoprondes is het tijd om onder het genot van een hapje en drankje uit het borrelpakket rustig achterover te leunen tijdens de dagsluiting!

Programma
09:00 – 09:15 Dagopening
09:15 – 11:30 Individuele gesprekken
11:30 – 12:00 Intermezzo 1
12:00 – 13:30 Rondetafelgesprekken
13:30 – 14:00 Intermezzo 2
14:30 – 15:45 Kantoorworkshops
15:45 – 16:15 Dagsluiting