Terrassen Top 5

Terrassen Top 5

10/05/2021

Nieuwe ronde nieuwe kansen, barman waar blijft mijn drankje?

Iedereen weet dat 5 mei Bevrijdingsdag is, maar voor studenten was dit gevoelsmatig al op woensdag 28 april. Op deze legendarische dag gingen de terrassen weer open. Inmiddels zijn er zoveel terrassen in Rotterdam, dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. Om jouw eerste terras ervaringen onvergetelijk te maken hebben wij de top 5 terrassen in Rotterdam op een rijtje gezet!

Calaboose a.k.a. de verborgen parel van Kralingen

De SateMan en de Dr. hebben de handen ineengeslagen en hebben in 2019 Calaboose in Kralingen geopend. Calaboose beschikt over een authentieke tuin, waar je kan genieten van een heerlijke cocktail en de Indonesische keuken. Wacht niet langer en ontdek deze verborgen parel zelf!

Oude Haven a.k.a. the Old Harbor

De oude haven is een populair gebied in Rotterdam met een overvloed aan terrassen en bars. De oude haven heeft voor een ieder wat te bieden, jong of oud, ingetogen of uitbundig, een plek voor allen. Schroom niet en ga op avontuur en ontdek welk terras in de oude haven het beste bij jou past!

Biergarten a.k.a. Oktoberfest in Rotterdam

Je zou het niet verwachten, maar bij Biergarten draait alles om bier. Van overheerlijke biertjes van de tap tot de meest unieke speciaal biertjes, Biergarten heeft het allemaal. Geen geld om naar het Oktoberfest in München te gaan, spring dan op de fiets en ontdek in het in jouw eigen stad!

Van Zanten a.k.a Zandvoort of Zantropez 

Een tentamen gehaald of juist niet? Bij van Zanten maakt het niet uit wat de gelegenheid is, er is altijd ruimte voor een drankje. Naast heerlijke koude versnaperingen heeft van Zanten ook overheerlijke borrelhapjes. Wacht niet langer en scoor een goudgele rakker op de Meent waar je op het grote terras ziet en gezien wordt! 

Containerbar Noord a.k.a. back to basic

Al jarenlang lagen er plannen klaar voor een containerbar. Het klinkt raar maar door de coronamaatregelen zijn deze in een stroomversnelling gekomen. De eigenaar van container bar is de organisator van het Blijdorp Festival. Toen hij vorig jaar hoorde dat het festival geen doorgang kon vinden, heeft hij de containerbar opgezet. Wil je de sfeer van een festival proeven, pak dan snel je kompas en laat je leiden richting het gezellige noorden.