Sfeerimpressie werkstudentschap Tax bij PwC

Sfeerimpressie werkstudentschap Tax bij PwC

21/02/2020

Benieuwd naar hoe een werkstudentschap bij PwC eruit ziet? Bekijk het volgende filmpje voor een sfeerimpressie!

Wil jij tijdens je studie je vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen?  
Bij de PwC Tax-afdeling verzorg je dienstverlening op het gebied van belastingadvies, legal, pensioenen, actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten, statutaire of tax compliance, tax technology of tax accounting services. Als student Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscale Economie of (Fiscaal) Recht kies je voor een meeloopstage, afstudeerstage of werkstudentschap. Je ondersteunt bij het helpen van privépersonen, middelgrote ondernemingen, beursgenoteerde bedrijven, overheden en andere organisaties bij het optimaliseren van hun fiscale positie of advisering en uitvoering van de (stautaire of tax) compliance. Je informeert klanten zo goed mogelijk over alle relevante en actuele (fiscale) ontwikkelingen en de gevolgen voor hun specifieke situatie. 

Zie ook onderstaande link om een indruk te krijgen van hoe een werkstudentschap bij PwC eruit komt te zien!
https://www.spielwork.com/pwc/werkstudent-corporate-tax/