Taxand

Ben jij een sociale en leergierige starter of student in de eindfase van je studie fiscaal recht of fiscale economie, en op zoek naar een uitdagende (eerste) stap binnen je carrière als belastingadviseur? Wil jij cliënten graag helpen bij het benutten van kansen, minimaliseren van risico’s en het oplossen van fiscale uitdagingen bij een dynamisch kantoor met uitdagende internationale cliëntenportefeuille en goede ontwikkelmogelijkheden?  Dan is Taxand Nederland iets voor jou!

Waarom Taxand Nederland?

Taxand Nederland is een full service belastingadvieskantoor gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Onze kantoorcultuur kenmerkt zich door:

  • Een sterke ondernemingsgeest met veel ruimte voor eigen initiatieven;
  • Een focus op kwalitatief hoogwaardig werk;
  • Veel tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Korte communicatielijnen en een informele werksfeer in kleine teams;
  • Veel aandacht voor teambuilding in de vorm van borrels, uitjes en een jaarlijkse skireis;
  • Een goede work life-balance;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een interessante bonusregeling.

Taxand Global

Taxand Nederland is onderdeel van Taxand Global, ’s werelds grootste onafhankelijke tax-only organisatie met meer dan 2.500 medewerkers. Het merendeel van de werkzaamheden kent hierdoor een internationaal karakter, waarbij nauw wordt samengewerkt met buitenlandse kantoren uit ons internationale netwerk. Onze cliëntenportefeuille bestaat onder andere uit multinationals en internationale private equity partijen die behoren tot de top van het bedrijfsleven, maar ook uit start- en scale-ups met groot groeipotentieel.

Jouw ontwikkeling

Taxand Nederland vindt het belangrijk dat zijn medewerkers zich continu blijven ontwikkelen, waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Al onze belastingadviseurs zijn lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Een aantal van onze medewerkers/partners is tevens lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Wekelijks wordt een vaktechnisch overleg gehouden, twee keer per jaar wordt een Taxand Nederland Academy georganiseerd en regelmatig worden kennissessies georganiseerd om te spreken over relevante onderwerpen. Hierdoor worden onze werknemers in staat gesteld om kwalitatief hoogwaardig advies te bieden aan onze cliënten.

Interesse?
Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan of startersfunctie? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met ons opnemen via jobs@taxand.nl of bezoek onze website!