Quantera Global

Quantera Global – Transfer Pricing Specialist!

In 2013 besloten drie senior transfer pricing specialisten dat het anders moest. Ze richtten Quantera Global op. Quantera Global is in Nederland de grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Transfer Pricing. Wij hebben kantoren in Nederland, Portugal, Litouwen, Singapore en Maleisië en werken wereldwijd met diverse TP-kantoren samen. Het Nederlandse team bestaat uit ongeveer 25 personen

Ambitie, samenwerken, plezier in ons werk en een veilige werkomgeving zijn onze interne kernwaarden. Ons jonge team van Transfer Pricing specialisten zet zich dagelijks in om oplossingen voor onze klanten te creëren. Geen enkele klant is hetzelfde, en daarom zijn ook onze werkzaamheden dat niet. 

Zie jij de grote lijnen zonder de details uit het oog te verliezen? Heb je daarnaast economisch, financieel en juridisch inzicht?

Als snelgroeiende onderneming zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen die de wereld willen veroveren. Mensen die zelfstandig kunnen opereren binnen een team, die praktische oplossingen zien in plaats van problemen en die over een gezond gevoel voor humor beschikken.

Heb je FE/FR gestudeerd en wil je meer weten over een Startersfunctie / Junior Analyst functie?

kijk op http://www.quanteraglobal.com/vacancies/ of mail je CV + motivatie naar Ingrid Geubel (HR-assistent): opportunities.nl@quanteraglobal.com

Studeer je FE/FR, zit je in de eindfase van de studie en wil je meer weten over een werkstudentschap / trainee functie?

Mail dan je CV naar opportunities@quanteraglobal.com t.a.v. Mike van Vuuren of neem contact op met via Linkedin