Quantera Global

Bewandel je eigen pad bij Quantera Global

In 2013 besloten drie senior partners dat het anders moest. Ze richtten Quantera Global op, een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in Transfer Pricing. Inmiddels is Quantera uitgegroeid tot een internationale speler, met kantoren en partners over de hele wereld. Onze klanten waarderen onze betrokkenheid, zelfstandigheid, transparantie en kwaliteit. Niet voor niets hebben we al drie jaar op rij de Transfer Pricing Firm of the Year Award in de wacht weten te slepen!

De vier kernwaarden van Quantera Global zijn samengevat in ons PATH: Passie, Ambitie, Teamwork en Humor. Ons jonge team van Transfer Pricing specialisten zet zich dagelijks in om oplossingen voor onze klanten te creëren. Omdat geen enkele klant hetzelfde is, is ook onze service dat niet. Dit betekent dat je de ene dag met de Nederlandse belastingdienst overlegt en de andere dag met een Amerikaanse klant aan tafel zit. Bij Quantera Global is iedere dag anders.

Zie jij de grote lijnen zonder de details uit het oog te verliezen? Heb je daarnaast economisch, financieel en juridisch inzicht?

Als snelgroeiende onderneming zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen die de wereld willen veroveren. Mensen die zelfstandig kunnen opereren binnen een team, die praktische oplossingen zien in plaats van problemen en die over een gezond gevoel voor humor beschikken.

Wil je meer weten? Mail dan naar opportunities@quanteraglobal.com of kijk op de Vacaturebank!