Lansigt

Ambities aanjagen bij Lansigt
Ondernemers echt verder helpen met ons advies. Dat is waar Lansigt als AV-Top 50 accountantskantoor al 75 jaar voor staat. Dat kan echter alleen als je kunt rekenen op gedreven en ambitieuze medewerkers. Bij Lansigt werken bijna 200 enthousiaste aanjagers, van starters tot doorgewinterde adviseurs. We hebben kantoren in in Alphen aan den Rijn, Barendrecht en Gouda en bedienen klanten in de hele Randstad. Dat enthousiasme vinden we belangrijk. Daarom zorgen we onder meer voor een goede sfeer op kantoor, waar ruimte is voor balans tussen werk en privé.

Ontwikkelen en groeien
Voor jou als student zijn wij een uitstekende groei- en leeromgeving. Een omgeving waar hoogwaardig, maar ook breed geadviseerd wordt. Jij krijgt bij ons de gelegenheid om je te ontwikkelen op fiscaal en juridisch gebied en, als jouw interesse verder reikt, bijvoorbeeld ook op het vlak van business valuation. Bij Lansigt kijken we naar jouw persoonlijke interesse en talent en we maken de ruimte om deze zo veel mogelijk te ontwikkelen. Je kunt laagdrempelig meekijken, -luisteren en  -denken met ervaren collega’s en gaat zo snel mogelijk mee naar onze klanten. Dat is mede mogelijk omdat er in kleine teams wordt gewerkt.

De werkzaamheden op elk van de deelgebieden zijn van hoog niveau en dat zorgt ervoor dat wij elke dag worden uitgedaagd. Niets is routine, zodat het leren elke dag doorgaat. Een van de kernwaarden in het Lansigt-DNA is ‘ondernemend’ wat inhoudt dat wij nieuwsgierig en leergierig zijn als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen.

Doorgroeien vanuit een stage naar een vaste baan is iets wat wij graag zien, je bent dan al bekend met onze organisatie en weet precies waar je gaat werken. Veel van onze collega's zijn jonge accountants die na hun stage besloten bij Lansigt te blijven werken. Dit is keer op keer een succesformule. Wanneer je bij Lansigt werkt krijg jij binnen onze energieke en ervaren teams de vrijheid om je eigen pad te volgen. Jij kiest zelf je loopbaan en wij verzorgen de nodige ruimte en begeleiding. Daarnaast hebben we de Lansigt Academy, zodat jij je altijd kunt blijven ontwikkelen. Laat de ondernemer in je los en laat zien wat je in huis hebt!

Actief in allerlei branches
Bij Lansigt is geen dag hetzelfde, net als de bedrijven in ons klantenpakket. Ze hebben echter wel iets gemeen: het zijn allemaal gedreven ondernemers met een passie voor hun bedrijf. Wij willen de beste adviseur zijn voor de DGA en zijn bedrijf verder helpen, in iedere fase van het ondernemerschap. Onze klanten zijn actief in allerlei branches, zoals de zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie, bouw & vastgoed en transport & logistiek. Vaak zijn dit familiebedrijven, met geheel eigen doelen en uitdagingen.

Solliciteren of meer informatie?
Neem dan contact op met onze Recruiter Rianne van Asselt-Seip
06-45561016 of rva@lansigt.nl