Lansigt

Lansigt is een accountantskantoor dat het traditionele denken wil doorbreken. Waarom alleen achterom kijken, als de toekomst voor je ligt? Wat zijn cijfers zonder interpretatie? Wij willen samen ondernemen. Scherpzinnig en toekomstgericht adviseren. Maar ook stimuleren en inspireren. Bij Lansigt zien we de dingen anders. Wij zien de ondernemer. De uitdagingen. De risico’s én de ruimte. Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren. Op een verantwoorde manier. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. De blik gericht op die ene stip aan de horizon en niet bang om ongebaande paden te verkennen. Zo ontstijgen we de middelmaat, samen met onze klanten. Dat geeft energie. Op naar de toekomst!

Wij zijn gespecialiseerd in het MKB en expert in diverse uiteenlopende branches. Met drie vestigingen en een team van 135 ondernemende professionals helpen we onze ondernemers graag vooruit.

Bij Lansigt houden we vijf kernwaarden in ons achterhoofd bij alles wat we doen. Of we nu intern aan een vraagstuk werken, of extern bij een klant op locatie zitten. Wij zijn respectvol, energiek, dicht bij, daadkrachtig en onderzoekend. Eigenlijk zijn deze kernwaarden voor ons niet meer dan logisch. Voor jou ook?

Lansigt is een betrouwbare werkgever met ruim 130 enthousiaste medewerkers en de nodige ervaring in verschillende vakgebieden. Daardoor hebben we onze klanten de afgelopen 70 jaar écht verder kunnen helpen. Ons kantoor is toegankelijk en professioneel en kent een familiare sfeer. Een goede werk-privebalans vinden we heel belangrijk. We zoeken we bevlogen professionals die ongebaande paden durven te verkennen. En de middenmoot durven te ontstijgen. Met een flinke dosis lef, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik als dat nodig is. Laten we elkaar inspireren en stimuleren, net als we bij onze ondernemers doen. Ga dat avontuur aan en laat ons accountantskantoor je helpen om je ambities zichtbaar én waar te maken. Haal het beste uit jezelf en onderzoek samen met ons waar je krachten liggen en ontwikkel die verder. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat. Durf jij deze uitdaging aan?

Interesse?
Bent je geïnteresseerd in wie we zijn en wat we doen? Neem eens een kijkje op www.werkenbijlansigt.nl of kom gerust langs voor een kop koffie of een goed glas wijn. Wij vertellen je graag over onze drive!