Fiscaliade

Wil jij een flitsende start van jouw fiscale carrière? Kies voor een werkstudentschap bij Fiscaliade

Wil jij direct en laagdrempelig kennis maken met de fiscaliteit van de publieke en commerciële sector? Mooi werkervaring opdoen naast je studie en je CV een boost geven? Wij bieden jou dé unieke kans hiervoor!

Werkstudent zijn bij Fiscaliade is: uitdagend, leerzaam en goed bijverdienen. Je doet relevante werkervaring op, mag direct op de voorgrond meewerken met andere teamleden aan grote projecten, plus je kan proeven in de praktijk aan de verschillende belastingheffingen. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en krijgt goede, professionele begeleiding. Dit alles wordt gecombineerd met een gezellige ongedwongen en informele werksfeer en regelmatig (erg) leuke teamactiviteiten.

Over Fiscaliade
Fiscaliade is hét fiscaal adviesbureau voor de publieke en commerciële sector. Wij zijn een bureau met unieke ‘eigen’ aanpak en karakter. Doel is samen met en voor de klant te werken en ze concreet te helpen met zeer verschillende fiscale vraagstukken. Geen dag is hetzelfde en de dynamiek is voelbaar.  Die vraagstukken benaderen we altijd integraal. Zodat financiële risico’s beperkt blijven en er geen onnodige problemen ontstaan. Ons credo is dan ook “Fiscaal voor elkaar”!

Werken bij Fiscaliade…
Er is volop ruimte voor groei en ontwikkeling bij Fiscaliade. Je kunt zelf aangeven waar jij, je graag meer in wilt ontwikkelen, zodat wij samen kijken waar ruimte is voor ontwikkeling en waar jouw talenten liggen. Ook heb je een eigen fiscale buddy die je wekelijk begeleidt en coacht.

Je hebt de kans je nader te verdiepen in de verschillende heffingen. Je werkt mee aan de grootste fiscale projecten van dit land en doet veel ervaring op met klantgesprekken door mee te gaan met ons op pad. Wij staan voor topkwaliteit en daarom zijn wij als kantoor aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en hebben een zeer ruim intern opleidingsprogramma.

Heel belangrijk er is ook altijd tijd voor taart, een borrel, een goede lunch en andere gezellige activiteiten. Tijd maken voor onze klanten en voor elkaar, dat maakt het werken bij Fiscaliade juist zo uniek.

Kortom, werken bij Fiscaliade is:

  • Persoonlijke en professionele begeleiding.
  • Uitzicht op een snelle en groei carrière bij Fiscaliade.
  • Een aantrekkelijk vergoeding.
  • Combinatie werken en scriptie schrijven met begeleiding is mogelijk
  • Ervaring met de fiscale advisering van de grootste fiscale projecten in de sector.
  • Ervaring met directe klantgesprekken waar je mee naar toe gaat
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen en deel te nemen aan vaktechnische overleggen.
  • Werken in een groeiend jong team met leuke, ambitieuze en enthousiaste collega’s.
  • Een fantastische werksfeer, veel taart, leuke teamactiviteiten en af en toe een flauwe grap
  • Lekker dichtbij, want Fiscaliade opent per 1 april 2024 een kantoor in Rotterdam!

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van werkstudenten bij Fiscaliade? Lees dan hier het interview met Merlijn Kok!

Kennismaken of meer weten?

Neem contact op met Geert Rijntjens via tel: 06-46584000 of stuur een email met daarin je contactgegevens en CV naar: werkenbij@fiscaliade.nl.