FACET

Niet lullen, maar poetsen....
Die Rotterdamse mentaliteit. Die heb jij.

Wij zijn een gedreven club met een Rotterdamse mentaliteit. Aanpakkers, initiatiefnemers en teamplayers: daar houden wij van. Maar ook van een gezellig praatje en een grapje. Wij geloven namelijk dat een open en plezierige werksfeer, een goede werk-privébalans en de juiste uitdaging het beste uit onze medewerkers haalt. Kom jij ons team versterken?

Zo maak jij het verschil voor jouw toekomst
Bij FACET staan jouw ontwikkeling en groei centraal. Met behulp van ons innovatieve evaluatiesysteem 'FACET Talent' geef jij aan wat je wil bereiken, hoe en wanneer. Zo ben jij zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling, met ons als coach aan de zijlijn. FACET Talent stimuleert eigen initiatief. Je stippelt een persoonlijk loopbaanplan uit dat volledig op jouw wensen en ambities is afgestemd. Jijzelf en jouw carrière staan centraal.

Door middel van doelgerichte vragen en het kiezen van een interne coach wordt jouw ontwikkeling op een andere manier ingestoken. Je wordt gestimuleerd zelf actie te ondernemen en initiatief te nemen. Zo maak jij het verschil. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je werkt samen in een team van bevlogen en gemotiveerde collega's. Dat maakt pas écht het verschil!

Pas jij met jouw Rotterdamse mentaliteit binnen het team van FACET?