FACET

 

FACET is een toonbepalende dienstverlener, waar mensen werken die ons stoffige imago juist geen eer aan doen. Wij werken graag samen met ambitieuze ondernemers die ook willen vernieuwen, verbeteren en hun groeigrenzen willen opzoeken. U staat bij ons elke dag centraal en in het middelpunt van ons denken en doen; ‘Ondernemers beter laten ondernemen’ daar staan wij iedere dag voor op!

Wat houdt u bezig?

Deze vraag stellen wij ons continu. Binnen de accountancybranche is veel gaande. Ons werk maakt een enorme omslag. De jaarrekening is niet langer meer het middelpunt, het is slechts een ijkmoment. Het draait tegenwoordig om “continuous monitoring”. Wat gebeurt er vandaag bij u op de werkvloer? Lopen de processen binnen uw organisatie wel zo efficiënt mogelijk? Welke kant gaat u de komende tijd op om beter te ondernemen? Waar worstelt u mee? Uw personeel, wet- en regelgeving die aan u voorbij vliegt of denkt u juist aan verkoop van uw bedrijf? Deze vragen vinden wij heel belangrijk en hierop laten wij onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluiten.

Wij kunnen je vertellen wat wij allemaal doen, zoals alle andere accountantskantoren. Maar de kracht ligt bij een goede sparringpartner zijn. De mensen van FACET kruipen graag in de ondernemingen van onze klanten om zo hun blikveld te verbreden.

De wereld om ons heen verandert razendsnel. ‘Online ondernemen’ is steeds meer de standaard en concurrentie ontstaat op andere niveaus dan vroeger. Nieuwe businessmodellen en minder gebruikelijke organisatiestructuren doen steeds vaker hun intrede. Om succesvol te blijven ondernemen, is het belangrijk dat wij op al deze ontwikkelingen inspelen. Maak kennis met FACET Accountants, team fiscaal. https://www.facet-accountants.nl/fiscaal-2018/.

Heb je interesse of heb je een prangende vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ellen Dekker, HR medewerker. Haar e-mailadres is e.dekker@facet-accountants.nl en je kan haar via het volgende nummer telefonisch bereiken: 010 452 61 44.

Je kan natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website: https://www.facet-accountants.nl/.