Crowe Peak

Smart decisions today, lasting value tomorrow.

Crowe Peak is al ruim 95 jaar een partner voor middelgrote en grote, internationaal opererende organisaties. Ondernemers ondersteunen wij op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, legal services en payroll services. Samen met onze relaties creëren wij waardevolle en blijvende oplossingen. Dat is wat ons dagelijks uitdaagt.

Zaken doen over de grenzen heen
Internationaal verandert de wet- en regelgeving continue en dat maakt het zakendoen in meerdere landen complexer. Wij zorgen ervoor dat ondernemers voldoen aan de wettelijke eisen en regelgeving (compliance en governance) en dat hun financiële zaken in orde zijn. Dit voorkomt onverwachte kosten achteraf.

Sinds 1999 is Crowe Peak lid van Crowe Global-netwerk. Het netwerk is een van de top 10 wereldwijde accounting netwerken. De leden zijn gevestigd in meer dan 130 landen. Met onze collega’s binnen het netwerk schakelen wij op een snelle en efficiënte manier.

Specialiteiten

 International Audit;
 IT Audit;
 BTW advies;
 Transfer pricing;
 Private Client services;
 Expat services;
 Payroll & HR services;
 Legal services.

De collega’s waarmee ondernemers om tafel zitten zijn de mensen waarmee zij ook daadwerkelijk werken. Wij zorgen ervoor dat onze klanten klaar zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen.