Studiereis

Donderdag 11 oktober was het dan zover; de bekendmaking van de studiereis. In collegejaar 2018/2019 zijn wij met een groep van 24 studenten en 2 docenten van zaterdagavond 16 maart tot maandagmiddag 25 maart 2019 naar Ho Chi Minhstad afgereisd.

Gedurende de studiereis hebben wij verschillende activiteiten ondernomen. Het programma bestond grofweg uit een informeel- en een formeel gedeelte. Het formele gedeelte bestond uit verschillende kantoorbezoeken bij (belastingadvies)kantoren. Tijdens deze bezoeken is er aan de hand van een casus dieper op de stof ingegaan. De casus bestond had betrekking op verschillende fiscale aspecten en stond uiteraard in het teken van Vietnam.

Naast de kantoorbezoeken was er uiteraard ook tijd om de Vietnamese cultuur te proeven door middel van een aantal activiteiten. Zo is in Ho Chi Minhstad voor de gehele groep zowel een begindiner als een einddiner georganiseerd. Daarnaast hebben wij ook de bezienswaardigheden in Ho Chi Minhstad verkend. Een drankje op de rooftopbar werd ook zeker niet overgeslagen. Daarnaast was er natuurlijk ook voldoende vrije tijd die geheel naar eigen wens ingevuld kon worden!

In de aanloop naar de studiereis vonden er een aantal activiteiten plaats, waardoor de reisdeelnemers een beter beeld kregen van het Vietnamese belastingstelsel. Bij deze activiteiten was er ook een gelegenheid waar de reisdeelnemers elkaar beter konden leren kennen.

Wil jij de volgende fantastische reis niet missen?! En ben jij een derdejaars student of ouder? Solliciteer dan binnenkort door jouw CV en korte motivatiebrief te sturen naar studiereis@christiaanse-taxateur.nl. Solliciteren is nog niet mogelijk.

De eigen bijdrage van de reis bedroeg 575 euro. Hierin is onder andere begrepen: vlucht, hotel, visum, vervoer naar de activiteiten en een begin- en einddiner. Indien je nog vragen hebt, kom dan vooral langs op de CT kamer, geopend van ma-do van 11:00 – 15:00 uur. Uiteraard kun je ook een mail sturen naar studiereis@christiaanse-taxateur.nl

Hierbij de bekendmaking van de reislocatie 2018/2019: