Studiereis

Donderdag 10 oktober was het dan zover; de bekendmaking van de studiereis. Dit collegejaar zullen wij met een groep van 24 studenten en 2 docenten van zondagochtend 15 maart tot maandagavond 23 maart 2019 naar Seoul afreizen.

Gedurende de studiereis zullen wij verschillende activiteiten ondernemen. Het programma bestaat grofweg uit een informeel- en een formeel gedeelte. Het formele gedeelte bestaat uit verschillende kantoorbezoeken bij (belastingadvies)kantoren. Tijdens deze bezoeken wordt aan de hand van een casus dieper op de stof ingegaan. De casus heeft betrekking op verschillende fiscale aspecten en staat uiteraard in het teken van Zuid-Korea.

Naast de kantoorbezoeken is er uiteraard ook tijd om de Koreaanse cultuur te proeven door middel van een aantal activiteiten. Zo wordt in Seoul voor de gehele groep zowel een begindiner als een einddiner georganiseerd. Daarnaast zullen wij ook de bezienswaardigheden in Seoul verkennen. Daarnaast is er natuurlijk ook voldoende vrije tijd die geheel naar eigen wens ingevuld kan worden!

In de aanloop naar de studiereis vinden er een aantal activiteiten plaats, waardoor de reisdeelnemers een beter beeld kregen van het Koreaanse belastingstelsel. Bij deze activiteiten was er ook een gelegenheid waar de reisdeelnemers elkaar beter konden leren kennen.

De eigen bijdrage van de reis bedraagt 575 euro. Hierin is onder andere begrepen: vlucht, hotel, visum, vervoer naar de activiteiten, een dagactiviteit en een begin- en einddiner.