Fiscaal Congres

De R.F.V. Christiaanse-Taxateur organiseert jaarlijks het Fiscaal Congres. Tijdens het Fiscaal Congres wordt door ervaren hoogleraren en deskundigen een actueel fiscaalinhoudelijk onderwerp uitgelicht. Het biedt studenten en alumni de ultieme kans om extra fiscaalinhoudelijke kennis op te doen met betrekking tot de meest recente ontwikkelingen in de (internationale) belastingpraktijk.

Vanwege de situatie omtrent het coronavirus kon het Fiscaal Congres in 2020 helaas geen doorgang vinden. Indien de omstandigheden het toelaten, zal de R.F.V. Christiaanse-Taxateur in 2021 wel weer een editie van het Fiscaal Congres organiseren. Benieuwd naar het thema? Houd onze website en socials in de gaten!

In 2019 vond het Fiscaal Congres plaats in Hotel New York. Het thema dat centraal stond was de 'Mandatory Disclosure-Richtlijn'. Door de Nederlandse implementatie van deze Europese richtlijn moeten intermediairs en/of belastingplichtigen potentieel agressieve grensoverschrijdende fiscale constructies melden bij de Belastingdienst.

Klik hier voor de foto's van het Fiscaal Congres 2019.