Fiscaal Congres

Fiscaal Congres 2023 - Teamgenoten of tegenstanders: De spelers in het fiscale spel 

Op woensdagavond 7 juni 2023 vindt de twaalfde editie van het Fiscaal Congres plaats, dit wil je niet missen! Tijdens deze leerzame en interactieve avond zullen verschillende sprekers, onder leiding van professor Sigrid Hemels, in discussie gaan over een onderwerp dat iedere fiscalist raakt. Het thema van dit jaar is: "Teamgenoten of tegenstanders: De spelers in het fiscale spel". 

Gedurende de avond zal de verhouding tussen de Belastingdienst, belastingplichtigen en natuurlijk hun belastingadviseurs centraal staan. Van oorsprong staan de Belastingdienst en belastingplichtigen vaak lijnrecht tegen over elkaar en is de relatie als stroef te omschrijven. Hoe staat het er tegenwoordig voor met deze verhoudingen; zijn de relaties verslechterd of is er juist een verbetering te zien? Welke rol spelen belastingadviseurs hierin en hoe zouden zij de relaties kunnen verbeteren? Is hier misschien ook een rol weggelegd voor de overheid? Tijdens het congres zullen de sprekers, die vanuit verschillende fiscale posities spreken, je alles vertellen over hun visie op de relaties tussen de spelers in het fiscale spel. 

We verwelkomen je graag om 18:30 uur met een drankje. Omstreeks 21:45 zal het inhoudelijke programma eindigen. Uiteraard sluiten we het congres af met een borrel, zodat jij na afloop kunt napraten met de aanwezige kantoren en andere aanwezigen.

Het congres zal dit jaar plaatsvinden in het Debatpodium Arminius. Vanuit deze mooie locatie nabij het centrum van Rotterdam zal het thema op interactieve wijze door experts vanuit verschillende hoeken belicht worden. Door het interactieve karakter en de actuele onderwerpen die deze avond worden besproken, is het congres voor iedere CT’er toegankelijk.

Met Pereira, Loyens & Loeff en ABAB als sponsoren belooft het Fiscaal Congres een zeer leerzaam en gezellige avond te worden. Dus schrijf je snel in!

Het Fiscaal Congres wordt gehouden op woensdag 7 juni 2023